Звездни компромати - Декември'22

• 294 527
  • 2 616
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Шарън Стоун
Скрит текст:
Фрида Пинто
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Сара Сампайо
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Рита Уилсън
Скрит текст:
Хелена Бонам Картър
Скрит текст:

# 166
Мъск е баннал Кание в Туитър след последното му интервю, в което проблемният певец обяснява колко много се възхищава на Хитлер.
Скрит текст:

# 167
В каква рокля е Шарън Стоун? Валентино има такива модели, но не съм сигурна.

# 168
Летящ Кактус, беше интересно да ти прочета "фермана". Както казах от темата научавам и клюки и полезни неща.
Този Коко, с когото излизала Емилия, щом се е отдалечил от Анелия, когато си е мислела, че е болна от Рак.... Ами не е хубав човек.
Летящ Кактус, и аз съм така - следвам буквално петима души в Инстаграм, като от бг  единствено Лили Иванова - за мен е много вдъхновяващ човек. Важно ми е, какви личности са и как се чувствам с тях в ежедневието си - т.е. като гледам сторита, публикации, снимки.... В личният офлайн живот е същото...
Тънките вежди и сега са хит след тийновете, спрямо това което виждам в моите блокове.

# 169
  • Glasgow
Вики от Мастило също я спрягаха с Коко, беше разчупил Матрицата от фолкпевици

# 170
  • София

Роклята е Monsoori (каквото и да значи).

# 171
  • софия
София Вергара
Много ми е готина. И тя, и Джо. Последните дни въртя разни техни клипчета. Идеална двойка са. Чудесно чувство за хумор имат.

# 172
  • Бургас
Летящ кактус, много интересна информация за Мъск, сърдечни благодарности за така поднесената тема.
Правилата му за продуктивност много ми харесаха, но може ли линк или скрийн шот от първоизточника? Искам да ги изпратя на колега, но в оригинал, а не ги намирам.

# 173

Роклята е Monsoori (каквото и да значи).

Благодаря ти! Проверих ги. Изглежда много приказна. Много й отиват такива тоалети, което за мен е изненада, защото тя няма кукленско излъчване.

# 174
На Вики чичкото ѝ е осигурил завидно спокойствие. Направи ми впечатление голямата къща и къщата на морето. Със сигурност общува само със себеподобни от сорта на жената на Захари Бахаров. В единия влог Диана Алексиева беше в приятелската компания, с която посетиха Виена. Вики много добре познава Виена, т.к. бизнеса на чичката с ОМВ е бил свързан с Виена и дори по едно време обмисляли да заживеят там. Но попаднах наскоро на изказване на Венцислав Стефанов, че чичото бил изритан от ОМВ заради откраднати много пари...
Не е чичко, макар че много хора така мислят в клишета! Щом е богат, значи е чичак или свиня. Ако беше откраднал много пари, щяха да го съдят, не да го гонят. Всъщност сега е адвокат на Бербатов и заедно се чудят как да сменят ръководството на БФС
Викито е фалш, като Мария Илиева, Стрина, Белослава и т.н вечно позитивни и нахилени! Да лайкваш снимки, които промотират педофилия...говори много каква си!

# 175
  • София
По Дискавъри + е бил филмът за Хамър. Не знам дали се излъчва в България този канал. Тук поразказват за разкритията в него. https://www.segabg.com/category-culture/kanibalskite-pisma-na-ar … -na-malkiya-ekran

# 176
На мен визуално винаги много ми е харесвал, той и Карамазов. За други хубавци, поне за моят вкус, от тяхното поколение не се сещам. Пък и от по- младите.

# 177
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Това, ако наистина е вярно за Арми Хамър е ужасно. Какво им става на тези хора, че така да изтрещят? Аз го харесвам, даже ми е бил леко смотан на моменти. Не съм очаквала да прави описаните неща. Холивуд е не помийна яма, ами не знам какво. Започвам да вярвам все повече на тъй наречените теории на конспирацията за шоубизнеса, които като стои та гледай ще се окажат пълна истина.

# 178
Шарън Стоун
Скрит текст:
Фрида Пинто
Скрит текст:
Луси Хейл
Скрит текст:
Сара Сампайо
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Рита Уилсън
Скрит текст:
Хелена Бонам Картър
Скрит текст:
На някои хора не им хареса розовата рокля на Емилия, а какво ще кажете за тази на Шарън Стоун?

# 179
Юли при Гала промотира нов спектакъл.
Как се е наложило да учи текст за ден или нещо от сорта.
Той не беше в студиото, а само интервюиран от репортерка.
Нищо интересно, за тези, които помолиха да пишем.

Общи условия

Активация на акаунт