Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 772
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Русе
Аз също имам 1 стек кенчета Каменица от Хепи, ако някой се интересува...
А кодове за Технополис има ли в момента ?

# 1 261
В Кауфланд приложението след покупка излиза ли ви ролетка? На мен след покупка ми излиза, но с 0 завъртания все?!

Няма активна игра за Кауфланд, освен тази с пазаруване в 5 различни дни до 24.12 вкл. за ваучери.
Колело имат в Румъния. Сигурно като свърши играта с ваучерите, ще го пуснат и тук.

# 1 262
Това имам в пощата си:

# 1 263
Явно нещо ми е забило приложението, защото ми излиза все ролетка след пазаруване в Кауфланд.

# 1 264
  • у нас
Има ли игра на Джони Уолкър?

# 1 265
С ваучер от куинс съм 🤩🤩🤩 участвах в първата и втората седмица, но са ме избрали сега в 4та седмица. Успех на всички и весело посрещане на празниците!

# 1 266
  • София, Дружба 2
Дюрасел нещо забравиха да качат печелившите на сайта, голдън роуз и те /качили са във ФБ/. В куинс ме няма. Още си чакам злополучната награда от Йегермайстер...... Мрън......

# 1 267
  • София
Дюрасел нещо забравиха да качат печелившите на сайта, голдън роуз и те /качили са във ФБ/. В куинс ме няма. Още си чакам злополучната награда от Йегермайстер...... Мрън......

Golden Rose  - супер несериозно...

За тези, които са участвали и се интересуват, това е 6-тият победител от играта им:

Не чакам от никъде нищо, в Милка играх няколко пъти и не ме огря. Спирам... Чакам нови и интересни игри.

# 1 268
# 1 269
може ли за мен, само незнам как ще се случи защото поръчката трянва да е с имената и имейла от който са спечелени

# 1 270
В Кауфланд приложението след покупка излиза ли ви ролетка? На мен след покупка ми излиза, но с 0 завъртания все?!
Излиза, но като се натисне "завърти" изчезва до следващата покупка

# 1 271
  • Б
На мен ми върви на мечета само. От другите игри нищо. Като гледав някой имена някой печелят по два подаръка от игра.
Има ли някой желаещ да бъде тагван за  игри в инстаграм? Ако накой иска да пише на лично.

# 1 272
Искам  гномче от престиж, ама нещо то не ме иска. Та да помрънкам малко и дано ми се падне, че само се разминаваме. Simple Smile Ето докато напиша тук и влязох да регистрирам и пак някой ме изпреварил Sad

# 1 273
Вие спечелихте -30% отстъпка на всички продукти! Ето това е вашия промокод:

КОД: mirta202230 (-30% отстъпка на всички продукти)
Един код и от мен от мирта медикус/ако някой желае да го използва.

# 1 274
Аз пък наПрестиж кутията искам, но до сега нищо не ми се пада.
Днес тъкмо щях да купувам Нутела, тя взе, че свърши играта. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт