Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 882
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 305
Пристигнаха ми доста наградки,но най-много се кефя на футболната топка за детето и покривката от Textura за мен,остава сега и за съпруга нещо да оцеля🙂

Честити награди! Ама какво повече за съпруга!? Та неговата награда стои на първо място! Kissing Heart

# 1 306
Кутия латекс трябва да му спечели. Joy
Чакам Нутела и тайно се надявам на награда.

# 1 307
  • Бургас
Някой спечелил от Дюрасел  може ли да каже дали вече са се свързали с него? Има ми го името на 03.12 ,но нито мейл нито обаждане съм получила

# 1 308
Няма ме във Филаделфия, ама пък съм с награда в ИГ от BBB. И естествено пак ме ограничиха веднага след съобщението. Имам някакви съмнения вече, че организаторите докладват профил при спечелена награда. Някак си много голямо съвпадение след трета награда, трето ограничаване моментално.

# 1 309
# 1 310
  • София/Търново
Мислех, че съм спечелила от Нутела. Явно не съм. Но, адмиации, пуснах мейл дали съм аз - за много кратко време отговориха и то доста цивилизовано и по същество.

# 1 311
Всичките игри на Фереро изпълнени от Публисис са за пример.

На мен явно вече само на пиячка ми върви, след почерпката от Дънхил, вчера в Хепи беше свършила Каменицата и ми дадоха доста по-добра бира 🍻

# 1 312
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Чакам Боровец аз,Инстаграм не ме обича явно.
Поне в работата ми върви .

# 1 313
  • София/Търново

Благодаря, даже ще поръчам, дано са надеждни.

# 1 314
Привет влизам да споделя за Инмедио
и аз със тюламор

Няма ме във филаделфия, голдънроуз, куинс, фереро….
Нооо печеля ваучер за преживяване от Ментос- бях със 4 участия.Много съм доволна.

# 1 315
Забравих да ви кажа, понеже бяхме двамата с мъжа ми и самото момиче от Инмедио ни предложи да ни даде две бутилки, ако вземем два стека.
То не е много за хвалба, че и двамата сме злостни пушачи...

# 1 316
О, благодаря, благодаря за инфото за бонбоните лакриц!
Тъкмо четях списъка на Дюрасел и псувах пъзелите и скрабълите, дано се задавят с тях!
Не съм печелила нищо откакто спечелих чаши на Шуменско, май пролетта беше тази игра . Направо забравих какво е чувството!

# 1 317
От Бондюел искат ли бележките за наградите по сто лева,че сега са се запънали за лично получаване с лична карта и бележката?А който спечели не е в софия  и освен бележката не мога да му извадя и лична карта.

# 1 318
  • София
Привет влизам да споделя за Инмедио
и аз със тюламор

Няма ме във филаделфия, голдънроуз, куинс, фереро….
Нооо печеля ваучер за преживяване от Ментос- бях със 4 участия.Много съм доволна.
Аз отидох в едно Инмедио и ми казаха, че такава промоция нямало, но не се и учудвам, предвид, че знам какви работят там и как винаги си прибират всичко за себе си и цялата рода...

Честито за готините награди.

От никъде - нищо... здраве да е Grinning

# 1 319
От никъде- нищо, но като гледам каква страст за обиране на награди има от някои хора, е разбираемо. Надявам се организаторите на игри малко, от малко да започнат да проверяват за измами, защото не е коректно спрямо всички честно играещи.
Помрънках малко, но мрънкането тук помагало Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт