Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 184
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 135
  • Под Слънцето
Егати, 100 награди и пак ме няма. 😂😂😂 Ще ходя да пусна тото, може там да ме чака избягалият ми късмет.

той жакпота падна снощи в Сф, изчакай да се натрупа.

# 136
Егати, 100 награди и пак ме няма. 😂😂😂 Ще ходя да пусна тото, може там да ме чака избягалият ми късмет.
Хаха, +1. На всичкото отгоре си издумках всичките кодове до последния в КК за ваучер от Глово и не спечелих. Една минута след мен някой спечели ваучера. Joy

Поне успях да си получа одеялото от Емека. Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 17:11 от Yo_Ana19

# 137
Хаха, +1. На всичкото отгоре си издумках всичките кодове до последния в КК за ваучер от Глово и не спечелих. Една минута след мен някой спечели ваучера. Joy

И мен ме няма....ама няма да се оплаквам! С Парти сет от Йегермайстер + 4 награди от ИГ. За няма 3 седмици. Нямам право да рИва. 😁😁😁

# 138
  • София

той жакпота падна снощи в Сф, изчакай да се натрупа.
Значи не е там късметът😂😂😂Ще търкам талончета тогава.

# 139
Йеййй, много съм щастлива, че ще тествам Микса. Включих се с голямо желание в играта, тъй като съм с много суха кожа и много харесвам бранда. Това беше искрено желана награда от мен. След поредицата не толкова искани от мен награди, това е втората, която много исках. Оправи ми се деня. Simple Smile

# 140
Мен ме няма в Микса,но не съм и участвала 🤣 Не е моят крем и реших,че няма смисъл само да заемам мястото на някой, който много го иска.
Мъжът ми е със свредла на Бош от кутия на Каменица! 😜 Е това вече го исках много!

# 141
https://natura2000.bg/znania-za-natura-2000/
Тук може да отговорите на въпросите и да участвате в спечелването на предметни награди Simple Smile

# 142
  • оттам, откъдето започва България
Като няма Мixa, купих си Vichy. Smirk
Честито на спечелилите!

# 143
Аз пък им писах на Avendi,във връзка със Смирноф! Много мразя да пише една дата ...и да няма и помен от обявени печеливши.

# 144
  • Варна
За първи път печеля от форума игра.Не разбрах къде трябва да си дам данните за доставка.

# 145
# 146
Благодаря, че споделихте. И аз съм с крем от форумната игра. В последно време не ми остава време за игри, по диагонал се включвам. Участвам в смирноф, престиж, бондюел, коледен календар на кауфланд. Успех на всички! 🎄

# 147

И мен ме няма....ама няма да се оплаквам! С Парти сет от Йегермайстер + 4 награди от ИГ. За няма 3 седмици. Нямам право да рИва. 😁😁😁

Аз също съм със сет от 3.11, но все още чакам доставка Sad При вас пристигна ли сет-а ?

# 148
  • софия
Благодаря, че Хриспа сподели, печеля от форумната игра!

# 149
В Била раздават симпатични мостри на Зебра. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт