Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 376
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 150
Погледнете си мейлите, изневиделица днес ми се появи още една раничка КК.
По-скоро днес са изтеглили голямата бройка.

# 151
Може ли да помоля някой, който е получавал ваучер от анкета на Лидл, да ми пише лично, защото имам няколко въпроса. Благодаря предварително.

# 152
Знаете ли кога е тегленето от Фереро?

# 153
  • София, Дружба 2
Егати, 100 награди и пак ме няма. 😂😂😂 Ще ходя да пусна тото, може там да ме чака избягалият ми късмет.
Хаха, +1. На всичкото отгоре си издумках всичките кодове до последния в КК за ваучер от Глово и не спечелих. Една минута след мен някой спечели ваучера. Joy

И мен ме няма....ама няма да се оплаквам! С Парти сет от Йегермайстер + 4 награди от ИГ. За няма 3 седмици. Нямам право да рИва. 😁😁😁

Аз също съм със сет от 3.11, но все още чакам доставка Sad При вас пристигна ли сет-а ?
Аз съм със сет от 29.10. и все още не съм го получила.

# 154
Егати, 100 награди и пак ме няма. 😂😂😂 Ще ходя да пусна тото, може там да ме чака избягалият ми късмет.
Хаха, +1. На всичкото отгоре си издумках всичките кодове до последния в КК за ваучер от Глово и не спечелих. Една минута след мен някой спечели ваучера. Joy

И мен ме няма....ама няма да се оплаквам! С Парти сет от Йегермайстер + 4 награди от ИГ. За няма 3 седмици. Нямам право да рИва. 😁😁😁

Аз също съм със сет от 3.11, но все още чакам доставка Sad При вас пристигна ли сет-а ?
Аз съм със сет от 29.10. и все още не съм го получила.

Нищо не съм получила. Надявам се до НГ да дойде.

# 155
Благодаря за списъка с печеливши от Микса и Форума!
Някой днес сподели, че е спечелил от КК-app- от какъв мейл е съобщението? Нещо ми е странен този адрес...
Скрит текст:

# 156
  • Sofia
Къде в София се продава брашно София Мел с новите стикери за играта?

# 157
Благодаря за списъка с печеливши от Микса и Форума!
Някой днес сподели, че е спечелил от КК-app- от какъв мейл е съобщението? Нещо ми е странен този адрес...
Скрит текст:

това е имейла, спокойно.

# 158
Чак сега сядам да чета и виждам, че съм изтеглена в Микса. Обикновено не печеля във форуми игри, за втори път ми е. Иначе в Инстаграм за 2 дена 3 награди - блендер, вино и козметика. Декември винаги е много силен на игри. Ще видим дали и на награди. 🙂

# 159
Мен ме няма в Микса. И това ми напомня защо спрях с игрите за известно време...ми, той късмета ми някъде избяга и се не върна.
Взех Емека, утре ще регистрирам бележката. Дано счупя каръка.

# 160
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
На мен пък декември ми е каръшки,много игри пък никъде не ме теглят ...

# 161
От Киндер има като инициалите на мъжа ми и съвпадение на номера, но никой не е звънял  нито писал имеил. Нямаме късмет нито в Емека нито в Престиж.Надеждата ни е в Куинс.

# 162
Спечелих от Емека, но след 7-8 опита.

# 163
Аз също мисля, че ме има в Киндер, но не са звъняли или писали. Чак пък такова съвпадение.

# 164
Днес в Йетел се пада 20 % отстъпка в Комсед.

Общи условия

Активация на акаунт