Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 419
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 575
Весела Коледа на всички много здраве и усмивки! Да не вярваш и ние ще си имаме едно пуловерче на Нутела да ни топли в студените зимни дни.

# 1 576

Milka & Oreo в Kaufland https://milka-promo.bg ☃️❄️

Купи шоколад/и Milka и/или бисквити Oreo от Kaufland  , събирай точки и участвай в томболата за 1 от 20 лаптопа Lenovo 🥳

Играта продължава до 31-ви януари 2023г.

# 1 577
Честита Коледа! С пожелание за здраве, щастие, късмет! Може ли снимки на фотокнигите да видя как изглеждат? Имаше ли проблем при плащането с карта? Всички ли си получихте фотокнигите?

# 1 578
Милка ме почерпи, че днес имам рожден ден! Щастлива съм. Хубав подарък.

# 1 579
Моята я чакам още,от 14 декември е на летището във Франкфурт и досега 4 пъти се товари на самолет и я няма.От Спиди нищо не знаят,сега писах имейл и ще чакам,дано догодина да дойде.

# 1 580
Аз пуснах книгите, но нямам потвърждения. Не помня първия път дали имаше. Иначе картата е таксувана. Трябваше да направя профил, но уви не направих Sad

# 1 581
  • Пловдив
Честита Коледа! Да сте здрави и да е топло и светло в сърцата и душите ви!
Аз си чакам фото книгата, но я пуснах на 22-ри късно вечерта и със сигурност няма да дойде преди края на годината.
В Милка за лаптоп няма да се включвам, много са малко наградите, а пък участващите сега покрай празниците ще се безумно много мисля.
Късмет на всички желая!

# 1 582
Честита Коледа! Да сте здрави и да е топло и светло в сърцата и душите ви!
Аз си чакам фото книгата, но я пуснах на 22-ри късно вечерта и със сигурност няма да дойде преди края на годината.
В Милка за лаптоп няма да се включвам, много са малко наградите, а пък участващите сега покрай празниците ще се безумно много мисля.
Късмет на всички желая!
Получи ли някакво потвърждение за книгата?

# 1 583
  • Велико Търново
Моята я пуснах на 16 декември и ми изписа, че на 28 декември ще е при мен. И с кода на проследяване от имейла им така ми излиза.

# 1 584
Весели празници! Куинс не са теглили нови печеливши, нали?
Наградите от приложението:

# 1 585
Може ли снимка на фотокнигата? Искам да видя как изглежда. Куинс ще теглят на 29.12.

# 1 586
Подарен.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 14:58 от pppqqq

# 1 587
Колко време след като дадете данните на КК получавате наградите?

# 1 588
Колко време след като дадете данните на КК получавате наградите?
Пуфът ми дойде за 9-10 дни.

# 1 589
Тези неща дойдоха около седмица, след като бяха спечелени, но с играта се забавиха доста повече. Сега чакам и една кутия от приложението.

Общи условия

Активация на акаунт