Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 766
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 285
Оле хора!!!!Сега ми звъннаха,че съм изтеглена като резерва в Ариел !!!!Добре че не съм си хвърляла бележките от август месец,от мързел разбира се 😂 .

Това се казва добра новина на фона на всеобщото ни мрънкане и отегчение. Честито, много се радвам! И аз така ги пазя бележките, обаче защото не следя сроковете в повечето случаи и чакам някой да ме уведоми ако някъде ми е излязъл късмета.

# 286
Нова киноигра на Дневник: https://m.dnevnik.bg/avatar/

# 287
  • В страната на бурите
Мъжът ми е с ваучер от Куинс! Участвахме с по 1 бележка - аз и той. Аз не печеля де Simple Smile Бележките взимат ли, че бележката  я пазя и за играта на Била?

# 288
И мен ме няма в Куинс.

# 289
Аз чакам Molped с нетърпение. Харесаха ми много превръзките им и участвам и за голямата награда.

Да попитам, https://henkelbeauty-promo.bg/ тези обичат да се бавят с обявяването на печеливши, нали?

# 290
  • Сф
Оле хора!!!!Сега ми звъннаха,че съм изтеглена като резерва в Ариел !!!!Добре че не съм си хвърляла бележките от август месец,от мързел разбира се 😂 .
Мързела е голяма сила! 🤣 Много се радвам за теб!

# 291
  • Тук и там
Мъжът ми е с ваучер от Куинс! Участвахме с по 1 бележка - аз и той. Аз не печеля де Simple Smile Бележките взимат ли, че бележката  я пазя и за играта на Била?

Не, нали ги снимаме при качването, явно затова не ги искат.

# 292
  • София
Конкурс: „Вкусна изненада за празника“ от Розали - https://koleda.rozali.com/koleda.php

# 293
И аз протокола с 3 бележки в Куинс и 1 на мъжа ми - пак едно голямо нищо.
Престиж още 3 непечеливши.
Пробвах се веднъж в Теди, ама като гледам напоследък и 1000 награди да има, пак ме няма. 😂

# 294
Ама тези сериозно ли няма да ми дадат топка от КК и Кауфланд 🤣 Ще ги вдигна във въздуха! Снощи в 22.00.съм регнала бележка с три продукта за 8+лева.

# 295
В кк май съм с топка с една бележка, ама ще чакам имейл, че не знам дали съм аз на 100%.  В Куинс ме няма с една бележка за 17-18лв, дано имам късмет по-натам. В лидл също ме няма.

# 296
А на Кауфланд и JYSK адвент календарите всеки ден къде обявяват печелившите от предходния ден?

# 297
А на Кауфланд и JYSK адвент календарите всеки ден къде обявяват печелившите от предходния ден?
Предполагам, че в правилата пише как, кде и кога ги обявяват. Не съм ги чела щото не участвам в тях.Smirk

# 298
И аз такааа, много съм хепи Green Heart

# 299
  • Под Слънцето
Някой от Варна дали си чака неполученият пуф от Каменица? В офиса на Лео седи един самотен ..

Общи условия

Активация на акаунт