Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 784
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 300
А на Кауфланд и JYSK адвент календарите всеки ден къде обявяват печелившите от предходния ден?
На Юск тук: https://jysk.bg/christmas-advent?utm_medium=Social&utm_campaign= … m_source=facebook

# 301
С ваучер от Ментос съм. 80лв освен за шоколадови изделия за децата да ги дам, за друго не се сещам.
Ваучера  го получих и вече дори поръчах 2 кошници от Дивата ферма: Подаръчна кошница с био телешки продукти за ценители.  Simple Smile Миналата година ги опитах. Много ми харесаха.

# 302
  • Сф
Хаха, току що и аз поръчах 2 кошници с ваучера на Ариана. Сега, ако ми се забавят,заради многото поръчки ще знам кой да държа отговорен 😂
Ваучерът ми беше за платформата Гифт към тру. И вашите ли са за там? Или от другаде поръчвате?

# 303
Smile Да, от същата.

# 304
  • Велико Търново
С една бележка ме няма в смирноф, което е нормално 😊 Но госпожицата Славова пак е там, даже май с две малки имена😁 Дали е имало ръчен труд и творчество 😁
П. С. Вие чакате персил, а аз на първи декември се сетих, че не съм си регистрирала единствената бележка с покупка от октомври. Много често ми се случва при игри с дълъг срок да си кажа има време и после да забравя тотално. Но Господ си знае работата - нали спечелих в ариел, не бива да сме лакоми 🤗

# 305
Вчерашният пъзел на JYSK беше почти невъзможен за сглобяване за 40 секунди. На мен винаги игрите на JYSK са ми били съмнителни. Миналата година някой оттук спечели ли изобщо от ежедневното им колело на късмета?

И мен ме няма в Queens. Печеленето на "клановете" все повече ме дистанцира от игри обвързани с покупка.

# 306
Пищривет, има ли нов купон за - 10% в лидл от ютуб?

# 307
За завършек на този чуден ден ме няма в бондюел и лидл.
Но в лидъл за разкош имаше спечелил с моето име,което не е от най-често срещаните та точнооо се подготвих да се зарадвам и видях ,че телефона не е моят.

# 308
И в бондюел ме Няма, тъкмо се чудех какво пропускам да проверя.

# 309
И аз да се похваля от Ариел, резерва съм, много бързо ми прегледаха бележката и ми изпратиха декларацията. Подозирам, че е имало нарисувани или измислени бележки! За първи път ми звънят като резерва, а аз стара къща, всички бележки си пазя! Много съм щастлива! Днес ми е супер ден! Малчо тръгна на предучилищна и не е имал драми в градината, после и награда! Абе като си има късмет човек, си го има целия ден!
В Куинс ни няма, но пък Ариел ми е достатъчен за днес!
Успех в предстоящите тегления на всички желая!

П.С. Убедих се, че P&G провеждат честно игрите и си оглеждат после спечелилите дали са с читави участия! Браво на тях, нека повече такива организатори да има. От тяхната фирма имам най-много спечелени награди!

# 310
Май и КК преглеждат бележките една по една, похвално! Появи ми се топката.

И мен ме няма в Бондюел, но все пак "спечелих" 😉 Оглеждайки се, какво да купя за играта попаднах в Била на техния карфиол намален на минус 70-80-90%, нещо драстично беше и си напълних фризера, много е хубав!
Дори и да са ме изтеглили, като са погледнали сумата на бележката сигурно нарочно не са ми дали печалбата 🤣

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 17:02 от evhen

# 311
Пищривет, има ли нов купон за - 10% в лидл от ютуб?

Не, през декември няма да има, заради коледните късмети в приложението.

# 312
За който много иска одеалото от Емека, а няма късмет, в хоум макс са на промоция https://www.home-max.bg/odeyalo-lama-krem-150-200-sm/?utm_source … EadoBHhghndEgTDN4

# 313
Въпрос с повишена трудност. Някой получавал ли е превод от WISE PAYMENTS LIMITED? Като основание на плащане пише pragmatica, 20лв. Не помня да съм заявявала от някой панел, а не знам какво друго може да е.

# 314
Въпрос с повишена трудност. Някой получавал ли е превод от WISE PAYMENTS LIMITED? Като основание на плащане пише pragmatica, 20лв. Не помня да съм заявявала от някой панел, а не знам какво друго може да е.
Мисля, че е от my optis

Общи условия

Активация на акаунт