Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 672
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 225
Знаете ли дали няма някакъв вирус в Инстаграм? Една съфорумка ми изпрати съобщение, че се кандидатира за посланник и да гласувам за нея. Аз се съгласих  и ми изпратиха СМС с линк?

Скоро нямам печалби.
Случайно проверих мейл изпратили са ми ваучер за фотокнигата (в спам) ☺️

# 226
  • Сандански
Знаете ли дали няма някакъв вирус в Инстаграм? Една съфорумка ми изпрати съобщение, че се кандидатира за посланник и да гласувам за нея. Аз се съгласих  и ми изпратиха СМС с линк?

Скоро нямам печалби.
Случайно проверих мейл изпратили са ми ваучер за фотокнигата (в спам) ☺
И Ви открадват профила. Елементарна измама 😉

# 227
Не съм срещала такава измама. Получих смс, но не последвах линка. Блокирах ги има ли опасност да ми откраднат профила.

# 228
  • Сандански
Не съм срещала такава измама. Получих смс, но не последвах линка. Блокирах ги има ли опасност да ми откраднат профила.
Вие сте дали някакви Ваши данни. Те са Ви изпратили линк за смяна на паролата, ако не сте им изпратили или отворили линка няма как да Ви откраднат профила. Това е честа измама. При открадване на Вашия профил ще пишат на следващите и колелото се върти. Просто не давайте никакви данни, никога на никой!

# 229
И аз получих същото измамно съобщение в Инстаграм, оказа се, че профила на познатата, от което е изпратено съобщението е бил хакнат...

Скрит текст:

Скрит текст:

Аз се усетих, защото не си говорим с нея на "Вие". Не съм кликвала също на линка, веднага блокирах и докладвах.
Бъдете бдителни и не отваряйте съмнителни линкове.

# 230
  • София
Втори стек с бира от Хепи 😂 Ваучер не ще да даде.
а 20 броя "честито" какво да ги правя?
Скрит текст:
тази седмица чакам
Кауфланд-коледен календар
Т-маркет-открий находките
Фантастико-31 рожден ден
Бондюел
Куинс
и във ФБ няколко игри

# 231
В Хепи и аз съм по същия начин. Само Честото! Трия ги, че ме дразнят.

# 232
Аз съм с ваучер за 10 лв и бири.Да знете,че могат да се комбинират двете.Има още доста мачове стискам ви палци.

# 233
  • В страната на бурите
Как могат да се комбинират? Че и аз съм с бири и ваучер.
Аз съм с ваучер за 10 лв и бири.Да знете,че могат да се комбинират двете.Има още доста мачове стискам ви палци.

# 234
  • София, Дружба 2
Как могат да се комбинират? Че и аз съм с бири и ваучер.
Трябва да са спечелени от един профил и двете награди и при поръчка автоматично се закачат и бирите и приспада сумата на ваучера. И аз бях с бира и ваучер в една поръчка.

# 235
Това от играта на Хепи с прогнозите ли?

# 236
Раничката от Кока кола дойде. По скоро е мешка.

# 237
Днес чакаме Смирноф  да видим дали ще обявят...

# 238
Кой носи раничките на КК?
Много са сладки, ако са малко по-големи от декатлонските минита, ще ми вършат чудна работа!

# 239
  • Бургас
Givaway на angelcosmetics.bg

На Коко Кола пазят ли се капачките/езичетата след въвеждане в приложението? При мен няма този проблем с изгарящия първи код, за който споменаха по-горе съфорумки.

Общи условия

Активация на акаунт