Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 759
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 275
Издокарала съм се с миналогодишния пуловер и с чорапите на пиринско и си пия кафето в чаша на Милка...няма такъв аутфит Joy голям студ
Някой да ме светне как разбирате в ИГ,като са изтеглили печелившите?

# 1 276
  • Монтана
Аз от скоро започнах да играя игри в Инстаграм. Запаметявам си ги и след като изтече срока на играта проверявам. Забелязала съм, че не винаги тагват. Преди 2 седмици счупих колянна капачка и последва операция 😩 Надявам се отнякъде да ме чака голяммм късмет и мечтана награда за хубав край на годината 🍀 мрън мрън. Весели празници на всички и много късмет! 🍀🎄🍀

# 1 277
Lidl Bulgaria
преди 36 минути
🥳Благодарим на всички за участието! Време е да обявим и шестимата победители: Стефани Бонева, Svetla, Yoana Kanevcheva, ivka Ivkata, калоян анастасов, Антоанета Илиева Честито! Молим печелившите да се свържат с нас, за да получат наградата си, съгласно пълните условия на играта: www.lidl.bg/giveaway

youtube

# 1 278
  • При децата ми
С чаши съм от Кока-Кола! Simple Smile Ех, пак се разминах с пуф и грил, ама здраве да е!

# 1 279
Е, поне е нещо! 😃
Повечето и това нямат. 😂

Понеже съм сигурна, че повечето сте ги хапвали, кажете Престиж имат ли Нещо healthy,  като изключим Мюсли, които не са особено.

# 1 280
Току що Лео ми донесе панетона от, бира Морети

# 1 281
Имат 4 нови вида бисквити да
Е, поне е нещо! 😃
Повечето и това нямат. 😂

Понеже съм сигурна, че повечето сте ги хапвали, кажете Престиж имат ли Нещо healthy,  като изключим Мюсли, които не са особено.

# 1 282
  • Варна
Току що Лео ми донесе панетона от, бира Морети
Това за кой град е, че и аз чакам за Варна

# 1 283
  • Б
Персил на Кауфланд изтеглиха ли? Ето една игра Facebook.com/henkelAskTeamCleanBG/

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 11:49 от Здравец розов

# 1 284
  • Под Слънцето
Имаше игра на Карлсберг в К. Вече не помня кога. Вчера имаме смс за награда --.. топка.  Аман от топки.
Топките са новите раници. Та някой ще ме подсети ли за периода на играта и дали сме качвали снимки?
Вероятно отново сме резерва. Да ровя в голямото кашонче за кб.
 А сега като прочетох, че е кацнала награда от Морети, звъннах на куриера на Лео да го питам за нашата, ама нямало нищо днес. Сигурно утре. Ще чакам.
А Ариела от К. явно след НГ ще дойде. Лудница е вече при куриерските фирми.

# 1 285
Имаше игра на Карлсберг в К. Вече не помня кога. Вчера имаме смс за награда --.. топка.  Аман от топки.
Топките са новите раници. Та някой ще ме подсети ли за периода на играта и дали сме качвали снимки?
Вероятно отново сме резерва. Да ровя в голямото кашонче за кб.
 А сега като прочетох, че е кацнала награда от Морети, звъннах на куриера на Лео да го питам за нашата, ама нямало нищо днес. Сигурно утре. Ще чакам.
А Ариела от К. явно след НГ ще дойде. Лудница е вече при куриерските фирми.

За Карлсберг трябва да е тази игра https://footballmoments.bg/

# 1 286
  • при късмета
Имам имейл, че печеля от "плати и спечели" от картите еденред. Обаче нещо сериозно са се объркали. Първо, картата отдавна е изхарчена и не съм се включвала в тазгодишната игра. Печелих  миналата година и то същата награда. Объркали са сигурно печелившите, ама чак пък такова объркване

# 1 287
  • Под Слънцето
О, Алекс, благодаря! Сигурна съм, че номерът го нямаше като проверявах и , ест. , съм изтрила линка  от фейвъритс.
Карлсберг поне си вдигат телефона Simple Smile Току що една дама потвърди, че имаме награда.

# 1 288
От Нивеа свързаха ли се вече с вас за календара или за ваучерите? И знае ли някой с кой куриер работят?
От Лео имам известие и аз, вероятно е за панетонето от Морети.
Ариел ще ги носи Тип Топ, а при тях е много бавна работата, така че допълнително ще има забавяне сигурно и от самия куриер.
КК кой носи наградите от играта в приложението им и бавят ли се много?

# 1 289
Пуснете една снимка моля на панетонето,ако не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт