Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 129 - декември 2022)

• 117 735
  • 1 856
  •   1
Отговори
# 1 350
iWoman ли имаха игра, в която гласувахме за ястия в деня на мачовете от световното? Условията ми се искаше да видя и печелившите, евентуално, или кога ще обявят. Мисля че тяхна беше играта, ако не бъркам. Търся и не намирам.
Това май търсиш
.....
Печеливши в играта за кулинарните двубои
https://culinary.woman.bg/winners

# 1 351
  • Варна
Спечелилите от  Персил, освен праха в кашона имахте ли нещо друго. Защото в приемно предавателния протокол пише за някака печеливша скреч карта? Не ми стана много ясно.

# 1 352
От Нивеа свързаха ли се вече с вас за календара или за ваучерите? И знае ли някой с кой куриер работят?

Никой не се е свързал, нито календара е дошъл. Явно ще отваряме коледен календар в Януари Wink

# 1 353
На нивея пише в условията че до месец се свързват с печеливите и после кой знае колко докато ги донесат значи за свети валентин ще си имаме календарите.Дано и не пратят някои от преди няколко години за да си изчистят стари из складовете.
То по принцип при участието си бяхме писали адреса та може и направо да ги пратят ако са така любезни.

# 1 354
  • Велико Търново
Спечелилите от  Персил, освен праха в кашона имахте ли нещо друго. Защото в приемно предавателния протокол пише за някака печеливша скреч карта? Не ми стана много ясно.
Не съм гледала, извадих от двата вида по един пакет и другите с кашона ги прибрах. Довечера ще проверя.

# 1 355
На нивея пише в условията че до месец се свързват с печеливите и после кой знае колко докато ги донесат значи за свети валентин ще си имаме календарите.Дано и не пратят някои от преди няколко години за да си изчистят стари из складовете.
То по принцип при участието си бяхме писали адреса та може и направо да ги пратят ако са така любезни.
Да, и аз това гледах, че един месец за обаждане и още един след това за доставка. И аз си спомнях, че в някоя игра, освен Куинс, писах адрес, но нехбях сигурна дали беше Нивеа. Брагодаря, че ме подсети.

# 1 356
  • Русе
Не бях планирала да участвам в играта на София мел, тъй като не намирах промоционалните продукти. Сега си купих от Кауфланд, но не ми стават ясно условията/ явно дементясвам/ .Та трябва да приготвя нещо и да снимам готовия резултат барабар с брашното, или да отскубна стикера, да го залепя на подарък и да снимам. Защото аз го разбрах, че мога да избера какво да правя, та надписах подаръка на свеки и го снимах..май доста са се посмяли с мен, защото ми отхвърлиха снимката.

# 1 357
https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/coca-cola-xmas-promo  Нова съвместна игра на Доминос и Кока кола. Последният път не обявиха печелившите, така че аз пропускам.

# 1 358
Не бях планирала да участвам в играта на София мел, тъй като не намирах промоционалните продукти. Сега си купих от Кауфланд, но не ми стават ясно условията/ явно дементясвам/ .Та трябва да приготвя нещо и да снимам готовия резултат барабар с брашното, или да отскубна стикера, да го залепя на подарък и да снимам. Защото аз го разбрах, че мога да избера какво да правя, та надписах подаръка на свеки и го снимах..май доста са се посмяли с мен, защото ми отхвърлиха снимката.
точно така, трябва нещо приготвено и снимано с промоционалното брашно. И на мен ми отхвърлиха две бележки.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 13:02 от Герганна Димитрова 710513

# 1 359
Има ли вече печаливши от последното теглене от играта на Нутела

# 1 360
  • Пловдив
Има ли вече печаливши от последното теглене от играта на Нутела
Пише, че днес ще теглят в присъствието на нотариус. Така, че чакаме.

# 1 361
Гледам вече по групите масово пуснали пуловерчетата на Нутела. Един и същи човек по 2-3 пуловерчета. Как става тази работа и защо играят, след като не им трябват тези пуловери. Заради такива селски номера вече само в игри със сериозни организатори играя.

# 1 362
Questar, жалко, ама е факт, че някои хора злоупотребяват. Обаче как да възпреш една жена например да регистрира себе си, мъжа си и сестра си например? Има много, които играят целите семейства....И после инициаторът продава наградите. Гадно е, ама съм чувала за много такива случаи.

# 1 363
Аз още не съм получила пуловера от Нутела, ще чакам..
От първо теглене съм. Видях, че тук са се похвалили дами вече с получени пуловери.
По телефона момичето каза, че 6 седмици е срока за доставка.

# 1 364
Да попитам тези, които са си получили панетона от Морети-в протокола пише ли номера на касовия бон? Защото когато от Морети се свързаха с мен ми казаха един номер, които не съвпада с нито една от регистрираните от мен 3 кб.

Общи условия

Активация на акаунт