Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 193
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 135
  • при моите деца .....
Привет!
Много хубави са ви елхите. Дано намерите под тях желаните подаръци.
Ех, Титина, било е невероятен празник! Колко изненади! Браво!
Мари, това е гаджето, към 30 годишно. Те мъжете по-бавно порастват Simple Smile
При нас е много студено.....
На мен ми е мързеливо.
Сега пуснах една перална, прибирах дрехи....
Изпратихме ММ.
Минахме през центъра.
Една снимка на Митето при елхата.
Мързелив следобед!

# 136
  • Бургас
Ох,темата с шарана ми е болна!
Не ям, но мъжа ми и голямата дъщеря са големи почитатели. Намерила съм една рецепта и от години го приготвям така,всичко си изяждат,аз само с миризмата на лук си оставам!
Много лук нарязан се запържва в олио,когато е почти готов слагам начукани орехи,сол,червен,черен пипер и пълня шарана.Пека го заобикоен с останалата плънка,отгоре украсен с нарязан натънко лимон.Да ви е сладко!

# 137
Не съм особен почитатал на рибата, и в частност на шарана. Та ще сме на скариди.

# 138
Боби, тоя момък много, ама наистина много младее. Признавам си, в първия момент помислих, че Марти вече е с друго гадже, което ѝ е набор. Митето такава доброта излъчва. Радвай му се още малко на съдействието за снимки.
Днес тотално омазах режима си на хранене и утре се надявам да се самонакажа, че и вчера (това ми го напомни щерката) не бях от примерните.

# 139
  • София
Ние пък сме големи почитатели на рибата като цяло, но точно шаран няма да ядем. По-скоро някакво морска риба ще да е.
Днес децата заформиха тестово една морковена торта с шам фъстък. Сместа за блата става и за мъфини. 😀
Скрит текст:

# 140
Ние хапваме шаран,но тази година ще сме на скумрия,защото Синеочка само такава риба яде,а пък и си я обичаме и нея. Шаранът ми идва мазничък и тежък.
Днес мързелувахме ние. Сега ще правя пица и аз. Цял ден ядох много и нещо ми стана кофти на корема,че и МЦ чакам,та може да пропусна вечерята.
Хубави елхи,деца и котки видях! 🥰
Ние онзи ден украсихме само елхата,остава да сложа по нещо коледно по стаите.

# 141
  • Бургас
Тит, направо отваряй парти агенция.

На Никулден ще сме на паламуд, на ММ вуйчо му ни прати от неговия улов. Шаран съм яла май само веднъж, не сме му фенове.

Родива, много добре изглежда тортата. Да ви е сладко!

Този оцъкленият във В.Търново може да ти изкара акъла направо. Но пък гледах репортаж за коледен автобус пак там, който ще вози децата от детските градини по определен маршрут.

Следобеден шопинг по женски си направихме с Вики. Тя си изпълни плана, аз нищо.

# 142
  • Germany
Аз обичам шаран. Татко приготвяше винаги за Никулден. Той беше рибар и знаеше откъде и какъв да купи и никога не ми е миришел. Аз утре най вероятно дорада ще купя. Тук няма голям избор, а и децата не обичат много риба.

# 143
Два дни сготвих и изядохме какво ли не... Тиквен чийзкейк, гофрети,  пълнен петел, тиквеник...Срам ме е чак, ама беше вкусно.
Вчера украсихме малко на село, а днес си купихме жива елха в саксия и нов комплект играчки, другата седмица ще продължим. В апартамента традиционна слагаме малко украса.
Вече съм изкъпана, по пижама и с маска на лицето.

# 144
  • на Мелмак
Съни, добре, че ми напомни да се намажа Simple Smile

# 145
Винаги можеш да разчиташ на мен.

# 146
  • на Мелмак
Hug

# 147
В къщи само аз обичам шаран, но само печен по рецептата, която дадох на Фонс. Татко ме научи така да го правя. Та, на Никулден се възползвам от традицията и си го правя. За другите има фагри, а и скариди в кокос може да панирам. Иначе хапваме риба целогодишно, но все е или морска, или пъстърва.
Баба пълнеше шаран, както Belle Fleur го е описала, но всичко това го увиваше в тесто. Рибник му се казва по нашия край. Не съм му почитател. Хем рибата ми е като варена/задушена, хем има орехи, пък аз не ги долюбвам много в печива.

Покрай вас и аз съм редовна за мазането, макар и да не е съвсем заради разкрасяване. Мажа с един крем заради капилярчетата по бузите. Да видим ще има ли ефект.

# 148
Коледно да се запиша и аз в последната тема за тази година
Скрит текст:
Обожавам пържен шаран, но друг да ми го направи 😂 Може да хапнем рибка за Никулден, а може и да не 😏

# 149
  • на Мелмак
Добро утро,
Кафе, миялна. После работа.
Тит, било е чудно!
Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт