Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 066
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Боби, много е хубава.

Аз веднъж съм пълнила откъм гърба шаран.

# 121
Добро утро дами. Още реанимираме след РД. Получи се много добре. аз уж с болен крак, но такива танци...май от моята годишнина на сме тънцували и пяли така. Вчера отваряхме подаръци. Изпратихме и последните гости.
Днес ММ, по традиция, ще направи палачинки. после мятаме домашните. Планирала съм и ходене на коледен базар

# 122
Браво, Тит. Не каза, как е реагирал на изненадата рожденикът.

Не съм пълнила шаран, но не се ѝ очертава скоро. Другата седмица съм в командировка, ще хапна риба навън.

Маре, смени традицията, 5 е нечовешко рано за почивен ден.

# 123
Привет, правих фъч за утре, ама нещо, не ми се получи с разтопяването на шоколада, да бях купила течен.Нищо, ще се изяде.Чакам с нетърпение излизането довечера.Ето и нашата елха:🥰

# 124
Ох, Тути, ако знаеш как искам да спя до 8- 9 часа, ама не ми се получава.
Фонсе, днес и ние сме на печен шаран. Похвалвам за поредна година вносните в Лидл. Хърватски са. Изчистени, отвътре и отвън. И са много вкусни. Днес всяка порция, която остане от обяда я считам за моя.

# 125
  • Ямбол
Привет!

Пак добре, на 9 страница ви хващам. Много благодаря на Ени, че се занимава с темите.

При мен нищо ново, обичайното натоварено. Идната седмица съм на изпит пред БЧК, а инструктора се кани в следващата да ме пуска на изпит. Казва, че съм готова. Още ме притеснява паркирането, но той ме увери, че ще се упражняваме достатъчно. Иначе всичко друго е наред. По този повод(с паркирането), ще ходим след малко на една изоставена писта, да упражнявам с нашата кола. Не било хубаво да сменям колите преди изпита, но надявам се само да ми е полезно.

Елха нямам и май няма да слагам, нямам време, а и не ми липсва. В класната стая на класа ми децата си направиха елха и украса и много се радват. Добре им се получи.

Приятна ви неделя.

# 126
  • Canada
Мари, сънародници са твоя и моя 😁 Сега ако и кажеш как го направи цена няма да имаш 🙂

Лили, ако останалото е наред не вярвам да се заяждат за паркирането. Аз в Канада не успях да паркирам, че и с инструктора се скарах, ма ми оцени потенциала явно 😂😂😂

# 127
  • Бургас
Привет!
Днес го играя работна и пазя духалката,да не й избяга топлото 😂

# 128
Браво, Тит. Не каза, как е реагирал на изненадата рожденикът.
Как да реагира - те изненадите бяха пълна тайна - видеа поздравления от приятелите му в чужбина, копия от всички вестници излезли на 2 дек 1962,  разни игри закачки ( които бяха свързани с различни етапи от живота му) и накрая  под светлината на зарята 3 жени облечени като Мерелин Монро, пеещи честит рожден ден и естественно огромна торта с 60 свещички.

# 129
Фонс, посоляваш шарана, слагаш в тавичка хартия за печене, нареждаш кръгчета лимон, или лук, или домати, каквото имаш. Слагаш отгоре рибата, върху нея кръгчета домат или лимон и няколко капки зехтин и печеш.

# 130
Тази безвкусица вярно ли е в Търново.
Ужас 😂
Да те е страх да дойде Дядо Коледа 😂

# 131
  • Бургас
Малиии,кой туй нящу 😱

# 132
  • Бургас
Две перални пуснах,миална и прахосмукачка. Готвя за ученичките за утре. Даже им пържих филии да носят в училище. Да си имам почивния ден,да си имам.....

# 133
Фонсе, измих, подсуших, омазах със соев сос и суха подправка за риба. Така стоя през нощта в хладилника. Преди обяд с малко олио го омазах отвътре и отвън и изпекох върху хартия за печене. Не слагам лимон, лук, домати, плънки и т.н.

# 134
  • на Мелмак
Шаран не ядем, риба тон ще е за никулден.
Чакам каймата да ми се размрази за пълнени чушки. Пица 🍕 отново ще правя, че моята била най-хубава. И деня свърши.

Общи условия

Активация на акаунт