Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 064
  • 1 056
  •   2
Отговори
# 105
  • Бургас
Да

# 106
Лин, това се усвоява малко по-трудно. Ще се научиш 🙂
Как те учат със съединител и спирачка или с ръчната.
На мен първият вариант ми беше по-лесен.

# 107
  • Germany
С ръчната тръгвам аз по нанагорнище.
Ходихме до Коледният базар в Манхайм. Голяма лудница беше. Народа е като отвързан. Помотахме се, ядохме чирози и се прибрахме. Елха ще украсяваме след 15.12. Взимаме естествена и въпреки, че е във вода, до НГ се скапва и затова не бързам.

# 108
Да се разпиша и аз, че покрай лудницата последните дни, не помня писах или само лайквах.
Хубав коледен парк са направили в нашия град и с приятелка го сефтосахме тази вечер, с винце и скара.
Снощи бях на банкет, днес съм като пребита, липсата на социален живот в последните години ми се отразява на издръжливостта;)
Честито на всички с поводи, здраве и щастие пожелавам!
Мид, много прегръдки от мен🤗

# 109

Много ми харесва в Букурещ! Има много какво да се види. Пак ще се върнем.

# 110
  • при моите деца .....
Привет!
Вкъщи сме с ММ - аз на вино, той на бира....
Толкова умора съм натрупала, че спах сладко, сладко 2 часа следобеден сън.....
Митето гостува на баба си....
Нищо не свърших, но все пак събота е почивен ден.
Вашите елхи са прекрасни, като изчистя ще извадя и нашата, но като се прибере Марти

# 111
  • гр.София
Добро утро ☕
Много спите 🙂
Ще правя мекици за закуска 😁
Днес сме на кънки 🙂

# 112
  • на Мелмак
Добро утро,

Завиждам за кънките Simple Smile
Много хубава Марти!

Станах отдавна, пия енто кафе, свърших малко работа, разяснителна.
Мисля да отида на пазар и така.
Относно служителите, в момента пазара е прегрял от липса. Качествени служители са изключителна рядкост. Те могат да поставят условия на работодателя и умния такъв, ще ги задържи. Всичко друго е компромис. При мен на едното място може компромис, на другото обаче не.
Аз съм в патова ситуация. Уволнявала съм за много по-малко, сега не мога да си позволя този лукс. Затова и изпушвам и си ви мрънкам от време на време.
Тит да се обади Wink

# 113
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не успях да се разпиша с кафето, последният пост беше мой 😜
Късно си легнах.... Събудих се в 6, полежах до 7....
Днес остава като план къщата  - да пусна прахосмукачка, перална.... Да пишем домашни с Митето, да изпратя ММ.....

Днес е Света Варвара!
От този ден зависи Новата година.
Във всеки дом да бъде така:
Децата здрави!
Парите достатъчно!
Обичта взаимна!
Здравето крепко!

Хубава неделя!

# 114
  • Germany
Добро утро!
И аз отдавна будна, но си полежах. Сънувах гаден сън..
Боби, много е лъчезарна Марти.
Деси, прати няколко мекици насам Simple Smile Вчера на коледният базар продаваха нещо като мекици с разни неща отгоре и мъжа ми само натам го влечеше, но след чурозите, решихме, че стига толкова пържено.
Хубава неделя!

# 115
Добро утро!

Поспах и аз, първото кафе вече е занулено и съм с една пералня напред. Мотивирам се да изляза да пазарувам. Трябва и да изчистя основно котела...
Май не ви показах нашата елха.

# 116
Лио как се прави, че не го интересува 😆

Добро утро.
Днес макароните на фурна, които увиснаха миналата седмица eat

# 117
Побийва я малко 😁 До сега само един опит за припадък имахме,  ама защото се закачи за лампичките. Като ги вдигнах по-нагоре няма проблем,  нежно тупа топките 😆

# 118
Аз традиционно се събудих към 5 и нещо. Вече се отчайвам от себе си. За Варвара винаги купувам на семейството по чифт чорапи- да ни върви на новичко и през новата година. Simple Smile
Обявявам днешния ден за 3/4 мързелив, и само 1/4 обвързан с домакинстване.
Боби, това онова гадже ли е на Марти, дето върви към 30 годишните ли е? Много младолик, бре!
Елхата би трябвало по традиция да я украся на Никулден. Имам желание тази година да сглобя само последната ѝ част и да е миниатюрна.

# 119
  • Canada
Але, пази поведение пред теб 😁 Хубава елха 🎄

ММ ме обзаведе с шаран. Че и претенции как да го приготвя има. Такова животно досега не съм готвила 😁

Слънчева Марти 🙂

Общи условия

Активация на акаунт