Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 059
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро.
Ети как все такива, толкова си разбрана.
Аз заспах в 4.

# 91
Добро утро! Допивам кафето и почваме с елхата.Планът за следобяд е филми.Утре трябва да направя нещо сладко, за именния ми ден, следобяд танците, и после ще ходим семейно на настолни игри.Хубав ден!:hugs:

# 92
  • Бургас
Добро утро!

Ети, заради едната колежка май скоро писа, че си склонна на много компромиси, но явно не трябва. Аз и преди бях писала, че оставам с усещането, че имате по-скоро приятелски, отколкото шеф-служител отношения, в което разбира се че няма нищо лошо, но така се чувстват явно безнаказани, случили на добър и разбран човек и айде. Едната лъже, другата краде... Онзи ден разговор, сега разговор, май е време за други мерки.

2в1, елхата ти всяка година е впечатляваща, чакам снимката й с интерес. Не знам как имате търпение да поставите толкова много играчки.
Нашата и тази година си е все същата. Само дето децата растат и тя ми се вижда все по-малка до тях.
Скрит текст:
Деси, ще се прибирате ли за празниците? Ако не, може и това да ти тежи.

Заспах снощи рано, станах преди час и главата ми е компот. Ще отида до пазара да взема малко въздух и после ще се стягам за детски рожден ден.

Хубав да е денят ви!

# 93
  • София
Добро утро!
Нашето куче и то не оставило децата да спят нощес. Беше нещо доста превъзбудено.
Ети, и ние имаме проблем с хората. Но все се успокоявяме, че материалът е такъв. 😊При нас дейността е специфична, няма как през няколко месеца да назначаваме нов човек. Но ако все пак е нещо фрапиращо или влияе зле на целия колектив не се церемоним да си кажем довиждане.
Чакайте да ви разкажа снощи каква организация по повод почерпката на нашите приятели за годишнината. Канят ни в един ресторант. Ние отиваме там първи с двете деца. Третото още е на училище и пътува дотам с метрото. Срещаме се пред заведението. Влизаме вътре гледаме цялото заведение украсено за повод. И ние - уау, каква организация. Питам аз шефа ние имаме ли запазени места на името на еди кой си. О, не, имаме рожден ден казва. Защо не са се обадили предварително?!🤣 Та звъннахме ние на семейството и после ходихме да търсим друго заведение със свободни места. После пренасочиха и другите гости натам. Брилянтна организация беше! 🤣🤣🤣
Прекрасни са ви елхичките! Малки, големи, все създават Коледно настроение. И ние трябва да украсим днес или утре.

# 94
  • Бургас
Добро утро!
Излюпихме се,само големият още спи,може и цял ден 😂пубер
Прекрасни елхи!
Ети, стегни ги! Бъди по твърда!

# 95
Ети, масово е.Говорим си с колегите,че с годините става все по-зле.Едно време ако трудно се намираше качествен персонал,то сега клони към невъзможно.Повечето го карат на -ден да мине, друг да дойде,а претенции до небесата.Ами не става,за да получиш, трябва и да дадеш.
Ние май и тази година ще останем без елха 😁

# 96
  • Germany
Добро утро!
Голям сън му ударих и съм нов човек. Ако вземе и да не вали днес ще е супер Simple Smile Искам да пообиколим Коледните пазари днес, ама да видим дали ще навия мъжа ми. Децата имат много да учат този уикенд, та май другият ще украсяваме.
Ети, и аз съм учудена какви служителки имате. Може би наистина трябва малко по строга да бъдеш.
Фонс, любим ни е Емил на мен и децата Simple Smile
Хубав уикенд на всички!

# 97
  • Бургас
Отиваме на Мол ние. Рязко стоплих, че голямата  ще ходи на награждаване по случай празника на Бургас. Пък дрехите и са само клинове и блузи, подходящи са за училище,  но не и за това мероприятие. И сега ще търсим нещо по-момичешко

# 98
  • Бургас
Фонс,и ние с малкия лятото четохме  Емил. Много го харесвам.
Аз в момента чета Дневника на Коля Синицин. Нещо само към  детски книжки посягам напоследък. Разтоварват ме,връщат ме в детството. Започнала съм и Несбьо ,,Фантомът,, но нещо ми идва в повече,да си натоварвам нервите и съзнанието със сериозна литература.
Имам нужда от спокойствие и безгрижие.

# 99
От 6.30 до сега - пералня, после на Женския пазар за зеленчуци, мания ми стана да правя туршии. Чистих леко. После малкия искаше бутерки, и това направих. И на винце, смених с него бирата. Сега пред тв намазана. Обожавам събота вечер!

# 100
  • Бургас
Ходихме с моя мъж на полигона,пак. Голям зор ми е потелянето на баир. Накрая щях да го сваля от колата Simple Smile
Запазих едно място в Одрин. Плана е в петък , след работа, да тръгнем и в събота да сме там цял ден

# 101
  • София
Ръчни ли караш Линче?

# 102
Украсих. Бледнея покрай елхата на 2в1, ама все е нещо 😁

🎄

И на прозореца имам светещи снежковци, ама като се опитам да ги снимам и котаците застават пред тях 😆

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 16:41 от rummi_pl

# 103
Ми, снимай ни котките, де! Елхата ще заблести, като я отрупате с подаръци.
Лина, много хубав план. Да го преизпълните.

# 104
Това е Тигър 😁

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 16:41 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт