Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 247
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 930
Аз пък нося всичко - злато, сребро, платина, мед, конци….абе всичко, що са измислили хората.
Оплаквам се от сглобяване на мебели, повече ни къщи, ни обзавеждане искам да видя. Голям купон, кои от де мине, спира в нас и ние слагаме масата. И щото слушам ММ, имаме само 6 чинии.. хубаво ми викаше детето, мамо, аз ще седна по средата на задната седалка и ще натрупаш багаж край мен.
Сега съм им казала, че половината им багаж остава тук, няма всеки път да си пренасят гардеробите я.

# 931
  • София
И ние се прибрахме. Сега следва прането и подреждането.  Но междувременно наляхме по чашка винце. 🍷
Съни, полата е трепач. 😀
Дядо Коледа и на мен ми е оставил подарък под елхата - часовник. А аз насреща дадох на дядо Коледа монетка, както повелява традицията.

# 932
  • Бургас
Тит,голяма суматоха при вас!
Родива,да ти е честит! Много е хубав!

Ние сме по леглата и дремем.

# 933
Синеочка пак е болна,а за капак днес и кучето оперираха. Че и две клиентки имах. Не знам къде съм. Писна ми! Яко ми писна от болести и каръщина. Какво е това чудо,не знам. Сори за негативизЪма,но наистина ми е много кофти. 😓

# 934
Ени, разбирам те толкова добре. Не се коси за негативизма, ще ни мине и пак ще сме позитивни. Надявам се;)
Родива, честит да е, харесва ми!
Съни, полата я одобрявам много, имах такава, но я подарих на дружка, че откакто напълнях ми очертава коремчето:)
Тя е клечка и си я носи с кеф.

# 935
  • София
Аз утре ще търся нефролог, уж пъпки от алергия, пък започнаха да ми се подуват клепачите сутрин. Днес в урината излязоха еритроцити и много се шашнах.

# 936
Ени, и това ще мине 🤗
Бъни, дано не е нещо сериозно!

Съни, много е хубава полата. Аз чакам това, но не знам дали ще ми стане. Ако не, то на някоя от щерките може да и хареса 😁

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 10:48 от rummi_pl

# 937
  • София
Ени, дано Синеочка се оправя бързо. Надявам се и кучето да е добре вече. 🫶🏻
ММ и той с херпес на устата след хремата. И на мен нещо днес ми дразни носоглътката.
Буни, дано няма повод за притеснение. Може би е някакво възпаление.
Най-голямата щерка и тя напоследък пак й се обостри алергията. Подува се и тя на всякакви места. Последно устните й бяха като на фолк дива.
Мбапе пак се показа в последната минута. 🥰 Ние гледаме мач.

# 938
  • Бургас
Бъни,дано не е нещо сериозно.
Ени,бързо да оздравява Синеочка и кучо!
Родива ,дръжте се,не се давайте на болестите.
Руми, панталона е супер!

# 939
Сипах си и аз, поредното прахче.
Усещам, че ще посрещам Новата година също като Коледа. Grinning

Родива, много е хубав, каква марка е?

Съни, имам 2 кожени, но този сезон нещо не ми е до тях. Желанието ми за гласене в дрехи, различни от дънки и кецове, хич го няма.
Руми, че защо да не ти стане Simple Smile

Гледам си китките, циганийката е пълна... сребро, камъни, конци, кожа, малко пластмаса, разпределени равномерно по двете Grinning Grinning Grinning

Ени, да оздравяват бързо душичките!

# 940
Добро утро.
Ени, пожелавам ти с тази година да свърши и кофти серията, другата година да сте здрави и спокойни всички.
Бъни, дано намериш лекаря, който да ти каже какво ти е и как се лекува.
Родива,  със здраве да си го ползваш.
Тути,  абе и на мен ми очертава корема, но ще ползвам стягащо бельо. Аз имам такава зелена, много си я харесвам.
Руми, от about you ли е? Загледала съм един такъв, сигурна съм, че ще ти е ок.
Днес съм работна, но поне ще работя от вкъщи.
Хубав и усмихнат ден.

# 941
  • на Мелмак
Добро утро,
Съни и от мен - много ти е хубава полата Grinning

Ени, не се ядосвай, имаш клиенти, това поне е хубаво. Дано при Синеочка бързо се размине и да ти се усмихне деня.

# 942
Добро утро.
Бъни, ще ти пиша на лично. Оправяй се!
Ени, да се нареди и при вас кофти серията и да завърши с хепиенд.
Съни, полата е много, много хубава. Доста е обсъждана в модната тема и съм я запомнила от там.
Румка, пожелавам ти покупката да ти стане и да си я носиш ти, а не да бъде присвоена.
Родива, хубав подарък!
Хубав ден от мен.

# 943
Добро утро!

Всички болни днес вече да са добре!

Ени, Бъни 🤗

Честити нови придобивки, момичета, много са хубави!

След толкова дни хойкане и скитане днес вече е ред са си погледна къщата. Трябва да направя и седмичния пазар и съм си харесала една рокля в мола и само се въздържам да не ида...

# 944
  • гр.София
Добро утро ☕
Болничките да оздравяват🤗 и моята щерка кашля трета седмица, нищо не помага! Не мога да намеря личен лекар, всичко е фул, чакам да мине нова година и да се пробвам пак, егати чудото, а от училището ни искат координати на лекар.
Такава пола имам същата, много си я харесвам, тук нищо различно от дънки и клин не съм облякла, даже и желание да си купувам нямам!
Родива, честит! Много е хубав.
Много ме ядосва щерката, постоянно фасонни и кривотия, не иска да излиза, не иска тукашните приятелки, децата я търсят... Постоянно говори със софийските си дружки, тя я подкукуросват да си идва и до гуша ми дойде от претенции!
Като се приберем ще и направим пълномощно да може да пътува сама, и ваканциите да прави каквото иска, аман просто!
Хубав ден момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт