Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 255
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 915
  • Germany
Родива, честита да е рожденичката ви! Здраве и късмет да има!

# 916
  • На брега на реката
Лин, съжалявам! Не съм искала да иронизирам, а се пошегувах, защото аз  имам алергия и не мога да нося неблагородни метали, затова го казах така! Мислех, че е същото, като при мен!
Моля, да приемеш извиненията ми, нямаше как да знам!

# 917
Бубе, явно е като при теб, но  така казано, прозвуча по-различно.

# 918
  • гр.София
Привет момичета!
Родива, да ти е жива и здрава рожденичката🎂
И аз в отбора с алергия към метала, само злато понасям, среброто буквално го окислявам и цялата ставам в рани и обриви!
Ходих на фитнес, пазар, сега правя суши на щерката.
Хубав ден момичета 🤗

# 919
Лин, дано не те спират по никакви поводи Grinning
И аз Бубето я разбрах на майтап, а не на ирония Hands V

Аз харесвам и нося злато и то не така модерното жълто. Най-много комбинация с бяло.
Ми харесва ми, ако и да съм демоде Blush

# 920
  • София
Привет и от мен!
Благодаря за пожеланията, момичета! 🫶🏻
Ние пътуваме вече. 
И аз имам алергия и не мога да нося никакви обеци. Злато и стомана също. Веднага ми се възпаляват ушите. Много ме е яд, защото обеците са много красив аксесоар.

# 921
  • Бургас
Лек път,Родива.
Обеци не съм слагала с години. Отвикнах.
Нося само един сребърен пръсте,халка от сърчица от бала ми и две червени кончета на ръката,това е.
Лятото понякога слагам кожени гривни или тази с българската шевица. Имам и колие с шевица.

# 922
И аз не мога да нося обеци по здравословни причини.
В ежедневието съм с часовник и 2 любими гривни, през лятото понякога и с колие. Избирахме го с Мартичко и той беше категоричен за плетката и висулката. Все едно ми е от него ♡♡

# 923
  • на Мелмак
И аз в отбора на злато - носещи. Също имам непоносимост към дигите метали.
Сменихме софтуера и се забавляваме с ревизия и щури клиенти. Ще ми се до вдругиден да съм я приключила.
Мисля едни сърми да направя с пуешко между тях, но се чудя на бавно готвене или под налягане да ги пусна. Първо обаче чашка винце, че главата ми е като стегната с менгеме Simple Smile

# 924
И аз вдигнах температура. Четвърти пореден месец се разболявам. Не е нормално това, уж съм с добър имунитет.

Иначе всичко нося, слава богу, нямам такива алергии, засега.

# 925
Тути, оправяй се. Нова година да я посрещнете здрави!
Нося сребро последната година. Проблемът при мен е, че не се сещам  месеци да сложа нещо на ушите и пръстите. Иначе си купувам, уж с идеята да съм редовна.
Ети, наздраве!

# 926
  • на Мелмак
Важното е, че купуваш, Мари!
Пък като се сетиш, да бръкнеш, да има какво да вземеш Wink

# 927
Тути, да оздравявате.
Аз нося основно сребро, злато не обичам. Имам и имитационни, ползвам основно, когато пътуваме, че ме е страх да не изгубя или забравя истинските. Обожавам обици и ги сменям ежедневно,  ако изляза без, чувствам липсата цял ден.
Днес с детето гледахме Ну, погоди. Никак не ми хареса. В мола имаше доста намаления, купих на детето нови боти и долнище, а за мен пола.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 928
  • Бургас
Тути,оздравявайте!
Съни,честити да са ви!
Ети,наздраве!

# 929
  • Бургас
Важното е, че купуваш, Мари! Пък като се сетиш, да бръкнеш, да има какво да вземеш Wink
Много правилно мислене Simple Smile

Злато не нося, имам някъде прибрани пръстени, гривна и синджир с буквичка от бала, които почти не съм слагала. Какви ли не джунджурии съм си закачала по ушите, търпя всичко. Преди все гледах да са някакви висящи, да се забелязват, но последно време купувам мънички, по ухото. Сега ще видим последно поръчаните колко ще ги нося.

Съни, много готина пола, със здраве да се фръцкаш с нея Simple Smile

Тути, да минава бързо!

Хубава разходка си направих днес, два часа обикаляхме с моята дружка и сега ме болят краката. Бабешка работа.

Общи условия

Активация на акаунт