Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 195
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 960
  • Бургас
Тя само едната му кака е тук. Другата само вайбъра го видя. Татко му и той голям мерак. Даже одеве в колата ми вика :"така внимателно не съм карал откакто те взех от родилното" 🤪

# 961
  • при моите деца .....
Да се разпиша вечерно.
Лина, и аз не свърших днес нищо съществено....
Али, нареждам се за снимки с гащеризона.
Еми, Как е Синеочка?
Болните, надявам се, че сте по-добре. 🍀
Вечеряме  вкъщи семейно, без Марти, тя излезе с приятелки.
Днес подариха на Митето Смарт гейм - препоръчвам, нареди всичките 120 задачки.
Развива наблюдателност и пространствено мислене.
Иска да му купя и други, има книжка с реклама и на други от поредицата.
Наздраве!

# 962
  • Бургас
Боби, и ние имаме няколко игри на марката, даже един от подаръците за Марти, които скрих за рождения му ден, че съм се поoляла с коледните, е техен пак. Имаха намаление в Озон в началото на месеца, не знам дали е приключило.

Лин, честит ви нов член на семейството.

В 14 ч излезнахме, преди час се прибрах: кино, боулинг, пък после и шопинг искали тийнките, обикалят като мухи без глави из магазините, кискат се, а ние отзад само влачим торби и якета. Панталон не купих, но блуза и рокля да. За невярващите прилагам снимки Simple Smile
Скрит текст:

# 963
Честито, Селесте, пуловерът много ми харесва.
Лина, честит да е Бъни.
Ние се забавлявахме.
Скрит текст:

# 964
  • Бургас
Съни, и вие значи се движите по план с учебния материал Simple Smile
Пуловерът е от детската колекция на Reserved. Добре че сега ходят едни раздърпани, с широки дрехи, та се уредих непланирано.

# 965
  • Бургас
Ние още не сме се занимавали с тия слънчеви системи. Тя ,ученичката не е в Бургас. Като се върне ще го мислим.
Ще сме голям филм с този заек. Усещам го. Одеве чувам как малката кака му говори нещо, което не можах да го схвана точно, но завърши с думите :" Аз не,че ти се карам!Обяснявам ти като човек"

# 966
Боби,не знам как е.. кашля,полегва. От днес и аз съм с болки в гърлото,но хич не ми пука. Само тя да се оправи. Ниска температура вдига и то странно-само вечер. На 24 часа по веднъж към 19 ч. Ще видя до утре как ще е и може да я водя до личната,ако работи. Иначе й дадох 1/2 доза Ибупром и си играхме,смяхме се,хапна. Стискайте палци да спре да вдига температура,че ми побеля... косата.

# 967
Стискам, Ени! Ако сте с нашия вирус, три дни Т и после кашлицата почва. Заведи я да я чуят, че идват почивни дни, да не го мислиш.
Селесте, честити нови придобивки! Със здраве да си ги носиш.
Оплаках ли ви се, че съгреших на намалението в Зара. Само глупости поръчвам и все едно и също нося.
Браво Съни, добре сте се справили!
Много хубав е Бъни.
Але, ще чакам снимки с бляскавия тоалет.

# 968
  • при моите деца .....
Тити, бързо оздравяване и на вас!🍀
Да посрещнете 2023 здрави 🍀

# 969
Тити, бързо оздравяване и на вас!🍀
Да посрещнете 2023 здрави 🍀
дай боже всички в темата да сме здрави и да се оплакваме от неподредени тийнове и неуспешни покупки само. Може по малко и от мъжовете;)

# 970
  • на Мелмак
Добро утро,

Искам да кажа, че и ние се опитваме да се разболяваме. Вчера имах лека Т, ММ го болеше бъбрек, беше му лошо. Дано днес сме по-добре. Явно на гости за НГ няма да ходим, да не заразим и там детето. Трябва набързо нещо да измисля за ядене. Ама всъщност не ми е зор. Жива и здрава да си Ренко, с добро те споминам за този ИП. Какви вкусни сарми станаха на бавно готвене с пуешко между тях. Сега малкия иска пиле със зеленчуци, та след малко ще мариновам филе и после ще го пусна под налягане да се самосготви. Grinning че съм и на работа и днес, и утре.
Нищо не съм поръчвала, само една възглавница. Тази година не знам как устоях на покупки, всъщност просто нямам желание за пазаруване.
Да са ви честити покупките момичета, със здраве да си ги носите. На Руми панталона го загледах, ама се чудя как ще ми седи.

# 971
Добро утро. 
Не спах добре и сега съм компот.
Селесте, уж проекта щеще да е за края на януари, после нещо друго, накрая госпожата, която е сърдита за нещо, им казала, ако искат до правят, та го направи снощи, аз само ги залепих.
Сложих заздравител, като изсъхне ще гладя и събирам багаж, днес ще работя от селския офис, привечер пътуваме.
Хубав да е денят ви.

# 972
Добро утро.
Всички болнички веднага да се строят в редиците на здравите!
Зайко Байко е страхотен. Козинката сигурно е много мекичка, като кадифе. Лина, подлежи ли на човешка баня или ще си кара по заешката?
Селесте, много хубави покупки. Да си ги носиш, че и аз съм като Тути. Днес трябва да преровя и подредя две чекмеджета, та белким изкочи нещо подходящо за Нова година в семейна обстановка с приятели.
Съни, проектът се е получил като за отличен. Искрено се надявам на госпожата да ѝ е минала сръднята и да оцени труда през ваканцията на децата.
Хубав ден от мен!
Вчера правих

# 973
Добро утро!

Аз сред наспаните!

Всички болни днес да са добре!

Лина, честито зайче, много е сладко 🥰

Снощи пекох агнешко, стана майка плаче 🤩
За днес планът е мързел, може би с малко разкрасяване.

# 974
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес се събудих преди 7, полежах до 7.30.
Днес планът е като вчера - 🤣 домакинстване, диктовки на Митето, разходки....
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт