Искам да кажа...(201) през Декември 2022

• 47 178
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
Добро утро!

За днес по план имам баклава, каквато никога не съм правила, солена торта /тя ще ми е за втори път/, разходка по центъра, която предполага доста ходене, защото другата част от групата не признава автобуси и работата явно пак ще остане за малките часове.

Ети, Тути, Ени, да посрещнете здрави и бодри новата година!

Съни, сърдитата госпожа да се отсърди и да награди детото за проявената инициатива, че задачите по желание обикновено остават неизпълнени. Много добре му се е получило, браво.

Марѝ, то и аз съм като вас с Тути. С хоумофис и излизане до градина/пазар/парк пред блока няма как да е иначе, ама да има Wink

Хубав да е денят ви!

# 976
  • гр.София
Добро утро ☕
Хич не спах добре! Щерката я боли рамо и ръка, чак нощес аналгин и давах, притесних се нещо и се въртях почти цялата нощ. Не съм на кеф нещо, карам го моя да се прибираме в България, не иска маймуната, да съм стискала зъби, ще свикна...
Утре ще имаме гости, днес ще направя руската салата, катъка.
Селесте, пуловера е страхотен и цвета, също.
Болничките да оздравяват 🤗
Хубав ден момичета!

# 977
  • Бургас
Добро утро!
Още сме по леглата ☺️ никой не бърза да става...

# 978
И аз нямаше да искам да ставам, но ме събуди куриер;)
Деси, две сте, силни сте.
Ако видите, че не става, ще го убедите, сигурна съм. Лесно ми е от страни да давам съвети, но е прав мъжът ти, дайте си още малко време.
За днес един фризьор планирам и мързелуване.

# 979
  • Germany
И аз наспана. Другите още спят. Ще разбутвам мъжа ми да отидем до един магазин за бои, че днес са до обяд. Харесахме си вчера паркет и след НГ ще го поръчаме, а те ще ни го съхраняват при тях докато дойде време да се местим. Бои мислехме да си докараме от БГ, ама май няма да има много смисъл. Някой да препоръча марка читав латекс?

# 980
Май е с пневмония Синеочка. 😓 Чакаме резултатите от снимката.

# 981
Ех, Ени Hug

Аз съм на работа до довечера и после три дена почивка.
Реших да ида да си купя нова пижама за довечера. Ми тъй де, да съм се нагласила и аз Joy
Иначе ще я караме на мезета и салата и каквото свеки е приготвила, че ще прескачаме до у тях от време на време.

Имам и нов календар с котенца за другата година Sunglasses

# 982
  • Бургас
Ма кви котенца бе, Руми, на австралийските пожарникари трябваше.

# 983
Ма кви котенца бе, Руми, на австралийските пожарникари трябваше.

Майни ги тез и те са едни позьори.
Докато ги гледах на снимка добре, ама гледах на клип как ги снимат - ми, кифльоци.

# 984
  • София
Дни, много неприятно! Дано бързо оздравее Синеока и да забрави за проблемите!
Другите болни също да оздравяват!
Лин, хубаво зайче, пазете кабелите!
Хубави покупки, със здраве да се носят, аз лекарства си купувам.
Закъсах го сега пък с кръста. Сложиха ми инжекция и ми предписаха лекарства да ме закрепят, пък след Нова година резонанс.
Да ви е хубав деня!

# 985
Ох, тази пневмония е масово по децата. Детското отделение в нашата болница било пълно. Дано все пак на вас ви се размине, Ени.

Да се радвате на придобивките и да си ги носите с кеф.

И едно сладко, пухкаво зайче видях. Да му мисли Лин, че накрая тя ще му слугува Stuck Out Tongue Winking Eye.

Гледаме се днес с малкия бандюга, че дядо му и майка му му правят ново легло. Ще се мести в детската стая при кака си. Опасно човеченце е. Във всеки един момент е готов да направи някоя дяволия, но така ти се усмихва после, че няма начин да му се скараш. Абсолютен сладур е. Каката си има дружка тези дни и нас не ни отразява много-много Joy.

Една солена палачинкова торта мисля да спретна, да има за похапване на първи. За НГ ще сме на ресторант с приятели, та шътък нямам.

Да си изкарате весело и безпроблемно празника в новогодишната нощ. Дали по пижама в къщи, дали в ресторант с приятели или на площада, кой както му харесва.

# 986
Не се размина. Сега ще се лекуваме и дано бързо се оправи,че ми е много мъчно и се обвинявам,че не съм го предотвратила някак. 🥺

# 987
Не се обвинявай, ако можехме майките да предотвратим нещо, децата и сопол даже нямаше да имат.

# 988
  • Бургас
Ходих с малката до ЛЛ, да я чуе че нещо покашля и докато дойде нашия ред излязоха две деца и един дядо с пневмония. Явно е навсякъде
Аз, ако съм но заека ще си прегриза клетката и ще избягам. Одеве с едната кака гледаха клепчета в Ютуб, а сега с другата са на вайбъра Simple Smile

# 989
  • Germany
Ени, не се обвинявай! Няма как да предотвратиш заболяване. Ще се оправи Синеочка!

Общи условия

Активация на акаунт