Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 968
  • 670
  •   2
Отговори
# 510
Ще взема да спра да чета темата Simple Smile))))
Сега рязко ми се прииска Moonlight in Heaven, наистина е чуден в студа, а за горещо лято искам Vodka on the Rocks

такива неща днес Simple Smile

# 511
  • при морето
Моля за кратичко описание на Moresque Soul Batik
https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Soul-Batik-52362.html
Интересуват ме шлейф и трайност,имам усещане,че напоследък нищо не ми е достатъчно трайно,освен това-излъчващ ли е или стои близо до кожата,наистина ли е подобен на мъжкия Ангел...такива неща

# 512
......
При мен най силния и траен е Yves Saint Laurent Elle. Heart
И при мен беше силен и траен преди време, но закупения наскоро от Нотино няма нищо общо с предходното.

Още един парфюм породи силни съмнения у мен. Имах отливка от магазина на марката и беше с удивителна дифузност и трайност, купих си цял флакон от същия магазин и разликата е от земята до луната. Тук определено не е причината в моето обоняние. Нещо друго се случва... Thinking

# 513
За мен втора година подред първото място е за Oud Satin Mood Extrait de Parfum-тази вечер с него , утре с него , надявам се да посрещна Нова година отново с него…. И утре под елхата / птиче ми подшушна / , отново него ще намеря 😉

# 514
Аз днес получих Rochas Byzance, сама си го избрах де. Бяхме с ММ до Венера, каква лудница беше, не е за разказване. Чакахме на опашка пред магазина. Поне имах "честта" да пробвам малко Монтали и Мансери, поне установих, че не са моите парфюми. Пробвах Arabians tonka, Roses musk, Roses elixr, на Мансерите не им запомних имената помня, че имаше един с амбър, ами не, не и твърдо не, особено тези с розите имах чувството, че ще се задуша, гадни, мазни, тежки рози, все едно съм на Капалъ чаршъ. Тези на Мансера ми бяха твърде мъжки. Но пък преоткрих Rochas, може и след тези ударници да ми се е видял по-хубав от преди. 🤣 Много исках да пробвам и Elie Saab Le parfum Royal, но беше свършил, та пак ми остана едно желание.
Иначе за мен любим парфюм за всички години явно ще си остане Afnan Supremacy purple, не съм открила друг, който да ми хареса повече.

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 20:14 от vermilion21

# 515
Честита придобивка,със здраве да си го ползваш.Аромата е много хубав,бутилката също.

# 516
Аз сложих днес Лира и много уютен и подходящ за Коледа ми беше. Мирише ми ва канелени кифлички.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 04:14 от bonbonka6

# 517
Днес пробвах отливката от старкорп, която получих вчера. Ange ou demon. Нищо общо с парфюмището, което беше преди… прекалено е реформулиран. Поредното осакатяване на един прекрасен аромат.

# 518
Честита Коледа прекрасни!

Да кажа само, че Black Perfecto LPRN е голямо попадение. Благодарение на тази тема му се радваме 🌷 Началото ми се видя стряскащо, но много бързо парфюма разкрива една страхотно красива леко хладна роза, и черешов ликьор, и лакриц, и бадеми и от всичката тази прелест кожата и пачулито /съставки, които не харесвам/ някак са едва доловими и направо красиви.
Та така, имаме си семеен парфюм 😎🖤

Rochas Byzance е страхотен парфюм, много ми харесва да го усещам около мен. Парфюмите на марката са много добри.

# 519
Весела Коледа, ароматни!
Посрещнах я с една от трите най-любими рози - Amouage Epic. ( Epic, Lyric, Fate е моето трио велики рози).

Под елхата "намерих" Nanshe - последната голяма любов за годината.
В последно време развих афинитет към иланг, и го търсех в микро дози и идеална хармония с останалите ноти.

Нова година вероятно ще посрещна с Amouage Fate, за седма поредна година.

# 520
Честита Коледа!
На Бъдни вечер бях с Tenue de Soiree, днес нося Armani Si. Вероятно с него ще посрещна и Нова година.

# 521
Весела Коледа, парфюмни!

Вчера и днес съм с Dior Addict, а седемгодишната ми дъщеря конфискува една мостра на La panthere и не можах да я разубедя да не си сложи. Grinning После проветрявах. Не понасям тоя парфюм, а тя страшно го харесва. Flushed

# 522
Аз харесвам Пантерата, обаче да я усещам на друг, на мен за съжаление ми докарва главоболие.

# 523
От днес имам нов фаворит за моите слаби познания за парфюм - Lanvin Modern Princess. Сама си ги избрах, исках го отдавна. Много хубав, цветен. Много траен. Червена ябълка и червено френско грозде съдържа.
Миналата година децата трябваше да ми го купят за Коледа, но ми бяха взели другия - Lanvin Modern Princess Blooming и той е много траен и хубав. Няма да забравя през лятото в най голямата жега една жена ме догони и спря на пътя да ме попита с какъв парфюм съм. Помислих, че се шегува, защото беше толкова топло, че не предполагах, че се усеща парфюма.
Весели празници!

# 524
Heart Честито Рождество Христово! Heart Поздравявам всички ви и ви желая здраве и любов! Heart На вас и семействата ви! Heart Благодаря ви за наученото, за хубавите познанства и приятелства, които имам с вас, много са ценни за мен! ❤️ Имам с какво да ви се похваля (парфюмно), но ще го "подплатя" подобаващо със снимка. Днес съм с Mon Guerlain, но той е по - специален отвсякога, защото ми е подарък от любима приятелка! Heart
Благодаря ти, мила моя! Heart Ти успя да направиш един от любимите ми парфюми, още по - красив и специален! Heart Имайте спокойна, светла и топла Коледна вечер! Heart С обич! ❤️

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 18:10 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт