Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 094
  • 670
  •   1
Отговори
# 105
Mon e моята любов, но само edp.
Бях се заредила с една стотица и години наред не съм стигнала половината. Не знам колко бързо си хабите парфюмите, но аз пръскам два пъти и не потретвам. Не подновявам през деня.

Иначе това е един от най-най-любимите парфюми и мисля, че не може да ми омръзне!
Ами значи около 10 пъти по- бързо ги хабя- извън чудовища 5- 6 фъс сутрин. Понякога подновявам към обяд. Вечер след душ повтарям процедурата. Излизат около 10- 12 апликации на ден, без подновяването и без фъскането от дъщеря ми Simple Smile

# 106
Аз явно трябва да започна фа хабя повече! Така само купувам, дъно не виждам! 😁😁😁

Нямам кой да ме краде (дъщери, сестри и тн), а вечер след баня не се пръскам, защото мм ще се задуши и ще киха. 😁

Аз лично усещам парфюма и без да подновявам през деня, но все силни парфюми ползвам. Мисля, че си търся оправдание, за да купувам по-често. 😂

# 107
Въпросът ми бе за друг парфюм, но нищо Simple Smile

# 108
Въпросът ми бе за друг парфюм, но нищо Simple Smile

Разбрах те още в началото. Моят отговор е по-скоро в дискусия с Амандел, понеже и тя зачекна едп.

За мен също твоята версия ми е по-лятна, не знам как би се държала в студа. Аз като цяло тоалетни води не ползвам и не мога да съм обективна в твоя случай.

# 109
Не, че беше към мен горното, но да приемем, че ми е ден за обществена отговорност. Ненужно рязко към хора, даващи мнение с цел да помогнат, упътят. Да и edp Bloom of Rose фланкър на Mon Gerlain е въздушен, полупрозрачен аромат. Красив е в доста топло време. Аз лично ползвам Mon G edp- имам личен сантимент към лавандула и точно тази ми го дава.  Има хиляди парфюми, избор има за всеки вкус.

# 110
Тета, излишна грубост.

Не съм видяла, че е едп това, за което питаш. Можеше и с по-любезен тон да ме поправиш.

Все пак оставам с мнението, че дори едп, твоят фланкър е за по-топло време.

# 111
Ами сложих усмихнат емотикон първия път, това не е грубо?. Ти продължи да настояваш че за същия говориш, а всъщност отново не бе така...
Както и да е, благодаря за отзивите..за другия парфюм , не за моя Grinning

# 112
Дами, подариха ми Mon Guerlain Bloom of Rose, парфюмната вода....само при мен ли не се усеща грам, много слаб, нетраен, незабележим?
При мен, при температури над 20 градуса Mon Guerlain Bloom of Rose Edp изчезва за няма 5 мин., затова го нося под тази температура. Пръскам си парфюмите отзад на врата, под косата, 2-3 апликации сутрин и го усещам до вечерта, без да подновявам през деня. За сравнение -  Mon Guerlain Edp, ми е малко по-силен и плътен заради ванилията, но като трайност - цял ден ги усещам и двата.

# 113
Благодаря Simple Smile
Явно не е моят аромат, по силните съм..

# 114
Teta, аз пък разказах за моята история с ЕДП, защото въпреки, че говорим за различни парфюми, смятам, че и при теб има шанс да се случи същото. Ако ти е съвсем новичък, не го зачерквай от първо, второ носене, дай му малко време, ползвай други парфюми няколко дена, и после пак го пробвай, може и да те изненада 😉

# 115
Хубава и празнична тема Simple Smile
Обмислям Muse Xerjoff за коледен подарък. Пробвах го на кожа, първоначално много ми хареса, после се разви по-“особено”. Ще го тествам пак и ще го потвърдя на Дядо Коледа, ако не ме разочарова.

# 116
Тета, и аз мисля, че може да го скриеш за мъничко и опиташ пак. Ако не се спогодите, мисля, че е безопасен подарък за предстоящите празници- аз бих го поднесла и на млада жена, и на възрастна (забелязала съм, че много от по- възрастните дами не харесват много силни аромати като цяло, майка казва, че и ставало лошо от нещо с умерен силаж за мен, върти очи и отваря прозорци като минавам да и оставя покупки) Предполагам и за размяна ще е ок в другата тема.
За да не е спам, на едната ръка съм със стар Insolence edp, на другата с новодишлия edt. Така се парфюмирах, че съм в пакетче с бонбонки виолетка и не различавам нищо. Утре ще го ползвам самостоятелно. Засега не дава признаци за немощ спрямо edp. Мало по-чиста, нахалничка и плодовка е май виолетката. Но просто преиграх и не мога да разделя кое от къде ми ухае,  ще си спя в пакетчето бонбонки.

# 117
тези mon guerlain изобщо не ги усещсм, този bloom of rose е Бистра вода даже intense едва го долавям, камо ли едт-тата. не зная фенките му какво точно харесват.
landlake5, същата работа, на мен ми идват повечето Зержоф много тежкарски в драйдауна, аз съм народно момиче, не са за мен на този етап

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 23:42 от Солена Луна

# 118
сз тези mon guerrlain изобщо не ги усещсм, този bloom of rose е Бистра вода даже intense едва го долавям, камо ли едт-тата. не зная фенките му какво точно харесват.
landlake5, същата работа, на мен ми идват повечето Зержоф много тежкарски в драйдауна, аз съм народно момиче, не са за мен на този етап
Луничка, колко е различно за всеки.Mon Edp ми е много траен, след душ едвам сменям парфюма. Излъчва, и излъчва..и излъчва. Него не го пръскам на деколте, защото ме души.

# 119
сигурно съм с аносмия към някоя популярна съставка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт