Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 085
  • 670
  •   1
Отговори
# 90
Някой беше поръчал скоро GAULTIER SCANDAL LE PARFUM. Има ли вече отзиви за него?

# 91
Анджела, и аз скоро съм рожденичка! Истината е, че не вярвам някой да се сети да ми купи парфюм. Като ме знаят колко съм трудна, тактично избягват! 😁

# 92
Прекрасна тема, гледах да не чета (и пиша), че влияе зле на парфюмната ми диета- уж до виждане на поне две дъна. Обаче, като влюбена в почти свършващия ми стар Insolece edp, видях на многоо добра цена новата shark бутилка  Insolence edt и я чакам с нетърпение. Виолетови бонбонки на стероиди Simple Smile
По темата, свързвам празниците с Addict, стана ми като традиция, а и не съм си го ползвала буквално от миналата зима.
Допълвам се, някой с впечатления за Нарцисо For Him Bleu Noir /b]

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 22:58 от BrightT

# 93
  • Sofia

Допълвам се, някой с впечатления за Нарцисо For Him Bleu Noir /b]

Много хубав, но и много нетраен. Тестван върху двама различни мъже Simple Smile

# 94
  • София
Narciso Rodriguez Bleu Noir има няколко разновидности.
EDP не беше лош, но и не е нещо уау.
В стандартния Bleu Noir (едт) нещо подправково ме дразни.
Тази година е излезнала и Parfum версия, която аз още не познавам, а ми е интересна по състав.
Има още и EDT Extreme.
Всички 4 са доста различни един от друг.

Продължават да вадят супер сладки парфюми, а аз повече налитам на унисекс. Днес пробвах Idole Nectar. Мога само да кажа - карамелизирани пуканки със сладко от българска роза.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 02:21 от FatalSnare

# 95
Мъжът ми има новия https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Parfum-71783.html
Великолепен парфюм е и има добра трайност.

# 96
Благодаря Ви, поръчах за мъжа ми edp (да бъда честна не успях да намера добро предложение за parfium версията, а ми трябва и за утре, избора ми беше много стеснен), но четейки ревютата parfum версията може да го последва.
edt не ми допадна, има нещо драскащо,  а edt extreme не можах да оценя сега, има свеж, хладен  елемент, който може и да е приятен лятото. Extreme ми се стори нетраен, по- скоро хладния ефект губи силаж бързо, може би за него е коментара по- горе.
При моята страст към Нарцисо, не може съпругът ми да не се присъедини Simple Smile.
Да похваля Zadig This is Him. Разкошен тамян, опушен, властен, но мек, залива и обгръща, влачи шлейф. Страхотно стоят като парфюмна двойка с This is her. При нас и двата са трайни и много ни допаднаха за студени дни, отделно са бюджетни, особено с оферта с за парфюмна двойка. Взех ги топла есен, но сега определено им е времето.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 09:15 от BrightT

# 97
Момичета и момчета, някой може ли да сподели впечатления за
Lattafa Qaa`ed
Lattafa Confidential Private Gold

Благодаря ви! 🍀

# 98
  • София
А моят мъж ми пробва последната придобивка - Tom Ford Ombre Leather Parfum и буквално полудя. Каза, че трае вечно и чак след душ се измива.
Сега явно и за този ще се скараме, както стана преди две години по същото време с Guerlain Santal Royal и се наложи да купя друг и всеки да си има негов си.
Като си купя унисекс, ги прибирам в шкафа и изобщо не знае, че може нещо да пробва, но този път ме видя с пакета на вратата Smile
Fucking Fabulous обаче не го е надушил още Innocent

# 99
Дами, подариха ми Mon Guerlain Bloom of Rose, парфюмната вода....само при мен ли не се усеща грам, много слаб, нетраен, незабележим?

# 100
Дами, подариха ми Mon Guerlain Bloom of Rose, парфюмната вода....само при мен ли не се усеща грам, много слаб, нетраен, незабележим?

За слаб не знам, но и на мен ми направи впечатление нетрайността на този аромат, както и на ЕДТ версията, която принципно харесвам повече.
Като цяло и двете версии са по-леки и ефирни, за мен са по-скоро летни аромати.

# 101
гОла вода направо, според моето непрофесионално мнение Simple Smile
..нито се усеща, нито трайност има...то каква й трайност на нещо, коео го няма де....ама...
Благодаря...

# 102
Аз напоследък луднах по Mon guerlain EDP, чак не мога да повярвам, колко много ми харесва, защото преди година като го пробвах за пръв път никак не ми хареса, бях писала и тук за разочарованието си.
Сега след година го преоткрих. Вече цяла седмица пръскам само него, 50 мл бутилка е наполовина, не мога да му се наситя. Често ми се е случвало обратното - от първо фъс да се влюбя и после да започне да ме дразни с нещо, а с Мон ми се случи точно обратното.
Обичам го много 🥰

# 103
Mon e моята любов, но само edp.
Бях се заредила с една стотица и години наред не съм стигнала половината. Не знам колко бързо си хабите парфюмите, но аз пръскам два пъти и не потретвам. Не подновявам през деня.

Иначе това е един от най-най-любимите парфюми и мисля, че не може да ми омръзне!

# 104
Не го усещам, говоря за друга версия обаче, не за основната.

Общи условия

Активация на акаунт