Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 094
  • 670
  •   1
Отговори
# 135
Приемам предложения за плътен,наситен и шлейфов парфюм!Знам,че е индивидуално,но според личната преценка и усещане.Лимит-до 200лв

# 136
Здравейте,извинявам се за въпроса,но търся givenchy for her розов.Но този парфюм поне във България не ми излиза да е наличен.Някаква информация може ли да ми дадете за него(спрян ли е производство,да не е заменен под някакво друго име от givenchy).Мерси предварително

# 137
Зa наситен и шлейфов парфюм Mancera Roses Vanilla, Precious oud, Red tabacco , първият е най-лесен за харесване , но според мен си трябва проба.

# 138
Зa наситен и шлейфов парфюм Mancera Roses Vanilla, Precious oud, Red tabacco , първият е най-лесен за харесване , но според мен си трябва проба...
Към тях да добавя и Lovely Garden Mancera, която получих вчера и тъна в блаженство.За мен той е нещо като тежка версия на Май Уей на Армани,тубероза,муск ,плодове......много силен,шлейф влачи метри,направо се самозадуших с няколко спрея. Също и Gold Prestigium Mancera Yellow Heart и Saharian Wind Mancera

# 139
Приемам предложения за плътен,наситен и шлейфов парфюм!Знам,че е индивидуално,но според личната преценка и усещане.Лимит-до 200лв
Не може така, трябва да знаем какъв тип аромати предпочитате. Дали флорални, плодови, амброви...

# 140
Привет парфюмни, след хубавите описания тук поръчах на сляпо тези две красоти- за мен и за подарък -за младеж на 21, дано да се хареса, а бутилката...бутилката е истинско произведение на изкуството!

Благодаря за препоръките и за описанието, страшни сте подстрекатели, ей!❤️❤️❤️

# 141
  • София
Здравейте,извинявам се за въпроса,но търся givenchy for her розов.Но този парфюм поне във България не ми излиза да е наличен.Някаква информация може ли да ми дадете за него(спрян ли е производство,да не е заменен под някакво друго име от givenchy).Мерси предварително
Този ли? https://www.donbaron.bg/givenchy-play-for-her-edp-30ml-damski-parfjum

# 142
Подариха ми Good Girl, класическия. Много нетраен...а на мостра съм пробвала черния с брокат или блестящ да го нарека и беше супер като трайност...

# 143
При мен е траен над 10 часа. Да не е копие подаръка?

# 144
Да не е менте Обувката ,преди време аз получих такъв подарък, оказа се чисто менте- трайност нулева, бил някакъв Дубайски тестер за съжаление изхвърлих всичко и шише и кутия и не мога да го снимам да го покажа

# 145
Да ви кажа честно аз не го усещам обувката след 2-3 часа. Може да привиквам с аромата, не знам. И не говоря за ментета.

# 146
Да ви кажа честно аз не го усещам обувката след 2-3 часа. Може да привиквам с аромата
Напълно възможно е. Обикновено се случва при по-продължителна употреба на един и същ парфюм. Обаче съм имала случаи още на втори пореден ден например вече трудно да го усещам.

# 147
От нотино е купен.

# 148
Този ли? https://www.donbaron.bg/givenchy-play-for-her-edp-30ml-damski-parfjum

Да,но го няма в сайта,преди да пиша тук го поръчах точно от там,но ми казаха,че няма разфасовки и няма да получват.За това търся начини да го издиря този парфюм

# 149
Спрян е отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт