Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 73 085
  • 670
  •   1
Отговори
# 150
Аз събрах топки и си поръчах:

И да, минито също е на Gris Charnel, защото тази любов, породена от един травъл спрей, не ме е оставила последните 5 месеца. Само се надявам да дойде до Коледа, че нямам търпение! Christmas Tree

# 151
# 152
  • BG-DE
Подариха ми Good Girl, класическия. Много нетраен...а на мостра съм пробвала черния с брокат или блестящ да го нарека и беше супер като трайност...
Наскоро взех Good girl edp от Flaconi.de, и трайността му и при мен 2-3 часа, имала съм го преди години и помня, че беше буквално вечен, защо сега е така нямам идея даже започнах да се чудя дали не е менте 😊 Пробвах то във физически магазин но сме в Испания и тук е такава влажност, че всичко изчезва за минути но като се върнем ще тествам пак.

# 153
Ева, завид Blush Gris Charnel е един от най-красивите парфюми, които познавам. Но аз някак не можах да се разбера с него, остана си несподелена любов. Аз го искам, той мен - не Grinning

# 154
Ох,добре - предавам се....къде може да се душне Gris Charnel,мили хора? Ще го плащам в натура,то е ясно...

# 155
Ох,добре - предавам се....къде може да се душне Gris Charnel,мили хора? Ще го плащам в натура,то е ясно...

В Елинор, имат шоурум в Бизнес Център Витоша, също и в Бизнес Парк Младост, както и някакъв нов около Сердика Център, но още не съм ходила и не знам какво имат там Simple Smile

# 156
Грис - оригиналния, мисля, че го няма в Елинор, може да намерите екстракта. В Елинор има травъл спрейове. Когато аз си взимах травъл спрея, ми дадоха да подуша екстракта.

# 157
Добро утро! Денят ми започна с неприятна изненада. Бях поръчала пробичка на този https://www.fragrantica.de/Parfum/Byredo/De-Los-Santos-72693.html, според описанието е с нотки салвия. НЕ, НЕ, НЕ! Силна задушаваща лавандула. Не я понасям дори в малки количества, веднага изтичах да се мия със сапун. След като се измих няколко пъти, лавандулестото чудовище изчезна, и под него излезе много хубав аромат Blush
За утеха си пръснах на другата ръка нещо любимо, за днес ми стига толкова.

# 158
Чудя се аз какво ми липсвало, а то имало нова тема….

Много красива, благодаря!

Празничен парфюм не знам все още кой ще е. Ще го решавам в движение и според настроението, както всяка година.

Наскоро си купих Kenzo Jungle Elephant и в офиса настана фурор. Две момичета го поръчаха на деня.

Вчера си купих Narciso Rodrigues For Her EdT в желанието си да нося нещо по-леко и нежно, въпреки че е тотално друго време и сезон. Топ попадение е. Помня го от преди много години, колебаех се между него и белия куб, който имах. Последният, обаче, понякога става една идея резлив и прекалено силен.. Та съм много доволна от избора си.

Пробвах и The House of Oud Dates Delight. Многооо хубаво гурме, доста плътно и тежко, тотално за това време.

Връщам се да чета назад, че доста сте изписали Simple Smile

Редактирам за да добавя Simple Smile

Придобих Hypnotic Poison EDP Dior и съм много щастлива с него!

Memo Italian Leather на сляпо, не ме линчувайте! Топ попадение за мен Simple Smile
French Leather също взех, но него познавам. Мисля, че ще допадне много на silver_pearl.

И последно, но дано Deetron не го изтълкува грешно - не знам защо някаква маса хора са пощуряли по Бакара-подобните парфюми - Arabians Tonka, арабските имитации…. Тотално не мога да ги понасям вече, ужасно много ме дразнят. Да не говорим, че половината и повече от хората, които ги носят, са мъже, което тотално не разбирам…
Пробвала съм няколко пъти оригинала, усещала съм го и на една жена, което носеше чанта Hermes и очила Prada, но нищо с огромни надписи и крещящо марка. С една дума мнооого стилна и издържана жена с възможности, но и с релевантно поведение.
Разликата между нея и тези с Бакараподобните е от земята до небето.
Малко дълго стана, дано бъда правилно разбрана и не съм била (много) отегчителна.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 11:01 от Jollie

# 159
Narciso Rodrigues For Her лично на мен не ми допада изобщо.

# 160
Narciso For Her EDT е хубав във влажно и хладно време, така че спокойно може да се носи сега.
Аз нямах намерение да си поръчвам парфюмен подарък за Коледа, бях решила да се огранича до неща, от които наистина имам нужда, обаче... Днес внезапно почувствах силна нужда от Armani Si. Та така, очаквам го за Коледа.

# 161
  • Варна
Момичета, според вас Mancera cedrat boise би ли се харесал на мъж, който използва Guerlain oud essential и Dior Sauvage?

# 162
Наскоро се сдобих с новия Givenchy III и го сравних със стария, новият е изключително мек, елегантен и осъвременен, почти отделен парфюм, препоръчвам на любителите на класиката. Преди да го купя, си мислех, че ще е повторение, backup, нищо подобно, заслужава си да имаш и двата парфюма.

# 163
  • София
Скрит текст:
Чудя се аз какво ми липсвало, а то имало нова тема….

Много красива, благодаря!

Празничен парфюм не знам все още кой ще е. Ще го решавам в движение и според настроението, както всяка година.

Наскоро си купих Kenzo Jungle Elephant и в офиса настана фурор. Две момичета го поръчаха на деня.

Вчера си купих Narciso Rodrigues For Her EdT в желанието си да нося нещо по-леко и нежно, въпреки че е тотално друго време и сезон. Топ попадение е. Помня го от преди много години, колебаех се между него и белия куб, който имах. Последният, обаче, понякога става една идея резлив и прекалено силен.. Та съм много доволна от избора си.

Пробвах и The House of Oud Dates Delight. Многооо хубаво гурме, доста плътно и тежко, тотално за това време.

Връщам се да чета назад, че доста сте изписали Simple Smile

Редактирам за да добавя Simple Smile

Придобих Hypnotic Poison EDP Dior и съм много щастлива с него!

Memo Italian Leather на сляпо, не ме линчувайте! Топ попадение за мен Simple Smile
French Leather също взех, но него познавам. Мисля, че ще допадне много на silver_pearl.

И последно, но дано Deetron не го изтълкува грешно - не знам защо някаква маса хора са пощуряли по Бакара-подобните парфюми - Arabians Tonka, арабските имитации…. Тотално не мога да ги понасям вече, ужасно много ме дразнят. Да не говорим, че половината и повече от хората, които ги носят, са мъже, което тотално не разбирам…
Пробвала съм няколко пъти оригинала, усещала съм го и на една жена, което носеше чанта Hermes и очила Prada, но нищо с огромни надписи и крещящо марка. С една дума мнооого стилна и издържана жена с възможности, но и с релевантно поведение.
Разликата между нея и тези с Бакараподобните е от земята до небето.
Малко дълго стана, дано бъда правилно разбрана и не съм била (много) отегчителна.

Jollie - Няма никакъв проблем, че не понасяш този стил парфюми, който харесвам и от своя страна хваля в темата ни. Разни хора, разни вкусове. Smiley Важното е, че живеем във времена, когато на пазара има аромати за всеки вкус. Ориента и амбровите парфюми ми импонират мигновенно и се чувствам отлично с тях, затова и винаги съм отворен за още амбър, за още ванилия и тн., независимо колко аромати от този стил съм натрупал. Помня навремето, когато за първи път тествах Gaultier 2 припаднах на мига Cupid
В тази връзка, горещо благодаря на kovatcheva за ревюто й по горещото ново издание на въпросния Gaultier 2 Tropical Drink Hands Ok Hand
Любопитен ми е много, но имам съмнения дали ще дойде някога в България, защото като гледам с каква скорост идват последните Скандали, то по-вероятно е отново да го спрат Gaultier 2, докато вземе, че пристигне някоя заблудена бройка до нашите молове. Satisfied

Парфюм за деня: Jean Paul Gaultier Kokorico
Парче за деня: R.E.M. - Losing My Religion (Waldeep Unofficial Remix)

# 164
Моля,помагайте!
Колебая се между This is Her и La belle и двата съм ги имала и ги харесвам адски много,но не мига да реша от няколко дни.
Клоня към This is Her,защото ми е супер ежедневен и ми отива,но пък от друга страна La Belle винаги като се напръскам го асоциирам с ваканция в Париж на която го помирисах за първи път и ми носи много приятно настроение +  в количката в Нотино ми седи на 70 и няколко лв.
Та не мога да реша,може би да ми препоръчате и нещо друго в този сладък дух,не обикалям по магазини и купувам в 99% от случаите на сляпо.
Харесвам освен изброените-Poison Girl,Mon Guerlain edT,Роклите и най-много  Womanity Grinning
Не харесвам арабски парфюми и BR540.
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт