Парфюмни размисли и страсти - 279 декември 2022 г.

• 72 930
  • 670
  •   1
Отговори
# 600
Ковачева, Ковачева и ти си истинско съкровище наред с Milen ,Денси и Deetron. Доста покупки имам благодарение на вас, вашите препоръки и ревюта, за което ви благодаря .Продължавайте в същия дух, а ние ще продължаваме да ви четем.❤️❤️❤️

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 17:19 от Mimeto74

# 601
  • The Evergreen State
Получих неочакван коледен подарък който много ме зарадва - Cruel Gardenia Guerlain. Бегло съм го помирисвала преди от семпъл и за мен беше непознат парфюм. Тук във форума мисля че е добре познат обаче и няма да се впускам в подробни описания. Класическа гардения и муск, макар че няма много ноти в него е много добре направен - фина, елегантна белоцветна композиция, непреходен парфюм.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 09:55 от Athena

# 602
Искам да попитам,тъй като има много парфюмно грамотни хора тук,има ли действителна прилика между Jour d’Hermes и Osmantus L’erbolario?
Имам малко останало от Jour,не ми се инвестира в бутилка,харесва ми да имам подобен аромат,ама явно не достатъчно.
Фрагрантика ги дава близки,но аз изобщо не знам как мирише османтуса,та да мога нещо да си представя.

# 603
Здравейте! Някой дали има случайно някаква имформация за този парфюм от линията Chloe Nomade - Jasmine Naturel Intense? Не го намирам и във Фрагрантика, но го видях случайно в makeup:

# 604
Османтусът е много, много сладък, но и много нежен. Изобщо не е тежък и мазен като туберозата, но е горе-долу толкова интензивен. Аз много го харесвам на живо, но в парфюм зависи от композицията.

# 605
Искам да попитам,тъй като има много парфюмно грамотни хора тук,има ли действителна прилика между Jour d’Hermes и Osmantus L’erbolario?
Имам малко останало от Jour,не ми се инвестира в бутилка,харесва ми да имам подобен аромат,ама явно не достатъчно.
Фрагрантика ги дава близки,но аз изобщо не знам как мирише османтуса,та да мога нещо да си представя.
османтусът е доста богата и  многопластова миризма, най общо казано, много козметики ухаят на него, например нивея. генерално има плодов аспект - нещо като кайсия, флорален аспект - кремообразни бели цветя ( козметика),  нещо като леко ферментирал зелен чай, а също и кожено-велурена нотка.
В  jour d hermes има доста други белоцветни нотки и не намирам отчетлив османтус

# 606
Имах една мостричка на L’interdit и снощи реших да се напръскам с нея и всъщност доста ми хареса - за мен доста мек и гушлив, нежен аромат, усещам го близо до мен, сякаш ме е обгърнал като облаче.

Пробвах няколко версии на Chloe Nomade в Дъглас, но определено не са моите.

# 607
  • Varna
Може ли да ми препоръчате бюджетен вариант на дамски парфюм за подарък.
За девойка, която харесва La vie est belle, Armani Si, Good girl... нещо сладникаво ванилено, но на по-щадяща цена Simple Smile
Предварително благодаря

# 608
Парфюмите на Elie Saab са от този тип според мен и са по-бюджетни, но кажи горе долу ориентировъчна цена.

# 609
За девойка, която харесва La vie est belle, Armani Si, Good girl... нещо сладникаво ванилено, но на по-щадяща цена Simple Smile
Предварително благодаря

Rochas Byzance

# 610
Предварително благодаря
Този е страхотен и на много добра цена.
https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Signature-60962.html

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 16:01 от bubanka

# 611
  • Varna
Парфюмите на Elie Saab са от този тип според мен и са по-бюджетни, но кажи горе долу ориентировъчна цена.
Благодаря, че се отзовахте толкова бързо.
Мисля си до около 100 лв, максимум 120

# 612
Аз съм за Elie Saab Girl of now, Rochas Byzance или Ariana Grande Cloud, днес съм с последния кара ме да се чувствам много уютно и е адски траен, точно сладка и мека ванилия, чувстваш се като на Облак. 😍

# 613
Предварително благодаря
Този е страхотен и на много добра цена.
https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Signature-60962.html

Потвърждавам и благодаря за препоръката ( тук ми го препоръчаха)! ❤
Много се хареса от девойката ми, разноси го веднага. А  после го заведе нагости и ми  обаждаха по телефона, да ме питат с какъв парфюм е била. 🙂

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 16:02 от bubanka

# 614
  • До сърцето...
Отдавана не съм влизала, и съм забравила колко хубаво и уютно е тук Heart

Прекрасен пост на Ковачева, на Deetron, поредна статия за Денси (как минава времето, малката сякаш оня ден се роди, а вече е на 7 годинки!), с кеф си изчетох последните страници.

Моля за мнения за Ganymede Marc-Antoine Barrois, искам да го подаря на мъжа ми за РД, но и аз да го ползвам. Минералните нотки ме притесняват, но пък ревютата в мрежата са положителни. И blue75 го описва като уникален, което ме привлече. Имам нужда от побутване в която и да е посока. За поръчка на проба няма да имам време.
Алтернативата е Oud Save The King Atkinsons.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 20:49 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт