С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 243
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Юпитер, всичко ще е наред ❤️ Щом е кафява кръв, най-вероятно ще е от имплантацията. Консултирай се с хематолог, но според мен инжекциите са ти достатъчни в сегашния момент. С този аспирин има голяма вероятност да изкървиш. Това е просто мое мнение и добронамерен съвет 😊❤️

# 76
Добро утро, момичета! Coffee
Преди малко направих тест, категорична и ясна 1 черта. Явно ще си чакам Ц. Тоя месец не е било писано.
А и като си говорихме с моите хора ме предупредиха да не се надявам да стане от първия път, имайки предвид това че сме се пазили много години.
Здраве да е! Признавам си леко останах разочарована, колкото и да си мислех че не го мисля толкова. Гадничко е. Когато имаш надежда винаги оставаш разочарован.
И в допълнение ми е толкова криво. Винаги когато наближава рождения ми ден и каквито и да е празници ми е адски сдухано. Преди 3 години татко почина и от тогава съм така. А особено като знам, че ден преди рождения ми ден на него му струваме винаги половинката.. ами как да празнувам на следващия ден рождения си ден... Та почвам яко да се сдухвам, преди празници или наближаваща дата да му струваме пълна година или половинка започвам да го сънувам, да плача дори и на сън.
П.с Понеже пиша от телефона не ми дава опция да скрия текста.
Извинявам се ако съм натоварила някой. Това ми тежи и знам че само тук мога да го споделя.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 09:11 от no_name-..

# 77
Юпитер, стискам силно палци и аз.
Направила си всичко, което зависи от теб в момента.Чула си се с лекар и лежиш.
Наистина е рано за преглед, но подкрепям момичетата да пуснеш горните изследвания.

# 78
Юпитерче, и от мен стиснати палци да е наред всичко! Казвала съм го и преди - моя близка приятелка беше с кървене дълго време в началото на бременността, май даже в болница я взимаха. Роди чудесно здраво момченце Simple Smile щом вече си контактнала АГ и имаш назначено лечение, вярвам че всичко ще е наред. Heart

# 79
Благодаря ви от сърце още веднъж! Просто нямам с кого да споделя, още е рано.. и тука знам, че ще получа адекватни съвети. Казала съм на ММ, на Меги (старите знаят) и тук на вас.

Днес отново направих тест с чувствителност 25.(в публикацията ми на първата страница сините тестове са с чувствителност 10)
Бях казала на мъжа ми още в четвъртък да мине през аптеката след работа и да ми вземе нормални тестове с нормална чувствителност...Потъмнява си чертата и вече са почти еднакви с контролната. Имах си зацапване сутринта като станах, но определено не е като вчера...
Вчера направо си напълни една ежедневна превръзка, а след това сменях още доста, защото ми цапаше, накрая сложих превръзка като за цикъл, защото си помислих, че ми идва, но нямах болки...и чак тогава се сетих, че може да е от аспирина, защото така бях прокървила в 7 месец и ми го спряха веднага..
Тестовете се насищат и това ми дава надежда. Ето от днес:
Скрит текст:

А този е от петък

По принцип днес или утре ми е датата на цикъла.

No name, има време да се покаже. А и да не е този месец, важното е да стане и да е до финал!

П.с. Още веднъж благодаря за подкрепата! Няма да спамя излишно, ако има нещо ново, ще пиша..
Успех на всички! 🍀🙏🍀

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 15:00 от Jupiter sea

# 80
  • София
Юпитер, най-добра информация ще даде чхг, ако имаш възможност още днес може да пуснеш.

# 81
  • София
Юпитер пусни ЧХГ да се види на къде върви през 48 часа. Стискам палци!

# 82
Юпитерче благодаря!
Аз вярвам, че всичко при теб ще бъде наред! Изпращам ти много положителна енергия!
Стискам палци и следя! Heart

# 83
Юпитер, стискам палци всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

# 84
Юпитерче , мисля , че всичко ще е наред 🫶
С Крис имах поне няколко зацапвания и отминаха , първото беше имплантационно , после поне още 4-5 . И моите черти се насищаха по същия начин . Силно стискам палци 🤞❤

Шанталче , преди да се имплантира оплодената яйцеклетка , няма отделено ЧХГ и преди имплантация тестовете са отрицателни . Нали точно като се закрепи започва отделянето на хормона , а от своя страна , за да го хване тест , трябва да е минало време , поне 2 дни за уринарен . Друг е въпроса , че може да има отделена стара кръв от лигавицата и тя да изтече в по-късен етап , но пак е малко вероятно .

# 85
  • Варна
Юпитер, включвам се по повод зацапването ти. Съвсем не означава, че нещата не са наред, най-вероятно наистина си разредила повечко кръвта. Аз също съм с тромбофилия, по време на бременността със синът ми нямах кървене, но и не бях на терапия, не знаех за мутациите си тогава. Когато забременях с неуспешната ми бременност, бях на Фраксипарин 0,4 от началото и мисля, че бях в 9-та седмица когато стабилно си прокървих - кафяво, но количеството беше доста. Спира се всичко при кървене, докато не спре. Имай предвид, че не винаги се налага терапия още от самото начало, и не при всяка бременност. Много е рано още, но наистина пусни ЧХГ и Прогестерон през 48 ч. в една и съща лаборатория, като е хубаво и коагулационният си статус да видиш, как е към момента. Стискам палци за добро развитие!

# 86
  • София
Шанталче , преди да се имплантира оплодената яйцеклетка , няма отделено ЧХГ и преди имплантация тестовете са отрицателни . Нали точно като се закрепи започва отделянето на хормона , а от своя страна , за да го хване тест , трябва да е минало време , поне 2 дни за уринарен . Друг е въпроса , че може да има отделена стара кръв от лигавицата и тя да изтече в по-късен етап , но пак е малко вероятно
При биохимичните не се случва имплатация пък чхг расте, също така докато бях в болницата след операцията за ИБ едно момиче беше със съмнения за такава и след наблюдения я диагностицираха с тубарен аборт - т.е  яйцеклетката е оплодената, но по някаква причина загива в тръбата - няма имплантация, има повишено чхг. Това е, което аз знам по въпроса с чхг-то

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 20:30 от shantall

# 87
Влизам за ъпдейт: след зацапването сутринта, което си беше изтичане на утрогестана, но в бежово, нямам други зацапвания. Изтича си утрогестанът какъвто си му е цветът вече. Благодаря за съветите. Ще видя какво ще успея да направя...
Детето на 2г. си го гледам аз и няма на кого да го оставя точно тази седмица, трябва да го мъкна с мен. И малко трудно с ходенето до лаборатория, че сега леко кашля и ме е страх да не лепне нещо, докато висим там. Ще мисля какво да правя..
Благодаря ви още веднъж!
Успех на всички! 🍀🙏🍀

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 20:29 от Jupiter sea

# 88
  • София
Юпитер, не мисля, че е проблем да отидеш с него, не е нужно да пускаш изследването на гладно така, че може и по-късничко когато няма много хора. Мисля, че едно чхг на 48 часа много ще те успокой

# 89
Jupiter sea, щом кървенето е спряло, има надежда. Аз съм много позитивна, че нещата ще имат добър развой с твоята бременност.
Преди 2 години на този ден видях мнооого бледа втора черта, така че е много специален за мен. Стискайте палци и при мен да не дойде, че съм адски надъхана за този месец Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт