С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 251
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Lygia можеш да се разтърсиш за превръзки с по изчистен състав или многократни. Нещо хич не ми се вижда много яко да стои по цял ден кръв в теб и това да е по добрия вариант.

# 616
От мои познати съм чувала много добри отзиви за превръзките на Тианде. Не съм ги пробвала лично.
Честито на всички бременни. Последните три дена мъжът ми го барна вируса, а от снощи и детенцето ни се опитва да се разболее и съчетано с работата, нямам много време да пиша. Пожелавам ви спокойна бременност, здрави бебета около термин и дано успеете да се насладите на този период от живота си.
С първата ми бременност беше едно вълшебство за мен.

# 617
Така и така повдигнахте темата с наричането.. Аз използвах друг метод. Съвсем случайно във фб открих една група с числата на Грабовой. Първо ги използвах, когато ми откриха кистата, смятам че ми помогнаха. След това използвах такива за повишаване на плодовитостта и регулиране на всички хормони в тялото. Ако се интересувате мога да споделя кои числа съм използвала. И също така най-вече вярвам, че вярата ми помогна. Не съм супер  набожна, но съм вярваща. На Никулден ходих до църквата за икони, които подарих на дядо ми, който беше именик, както и на чичото на ММ. Тогава се помолих, запалих си свещичка и през цялото време съм вярвала. Не смятам, че е необходимо всеки път да се ходи на църква, или вярваш или не.

# 618
no name, в ранна бременност и аз имах много силни болки, моят репро специалист ми каза да пия но шоа 3 пъти на ден по 2, пиех дълго време, може би до 5 месец. Не е хубаво да търпиш болка, матката контрахира. Пий си но шпа.

# 619
И мен ме боли корема ниско долу , а за гърдите да не говорим,едва спя.

# 620
Нормално е, при много жени е така в началото. Наистина лежете и пийте хапчета, не е хубаво да боли. И не правете резки движения Simple Smile много се радвам за вас!

# 621
И аз се присъединявам към призива за но-шпа. Първи приятел ми стана първия триместър. Освен това при мен матката сякаш имаше памет и около дните за евентуалната менструация ги правеше тези неща. Първите три месеца беше това след положителния тест.

# 622
На мен за съжаление НоШпа не ми действа. Другият вариант при бременност е Папаверин и този път ще съм с него+ Но Шпа.

# 623
За много години, момичета! Успешна да е за всички! И на мен сякаш не ми действа Но-Шпа. Винаги съм била все с болки и напрежение, въпреки максималната му доза. Аз от днес почнах Депакин, след двадесетина дни ще звъня за час. Надявам се да нямам някакви сериозни странични ефекти. Чакам си и един детокс чай, да има нещо в чашата вечер 😄

# 624
За много години, момичета! Успешна да е за всички! И на мен сякаш не ми действа Но-Шпа. Винаги съм била все с болки и напрежение, въпреки максималната му доза. Аз от днес почнах Депакин, след двадесетина дни ще звъня за час. Надявам се да нямам някакви сериозни странични ефекти. Чакам си и един детокс чай, да има нещо в чашата вечер 😄

Мандариа, нещо съм пропуснала... Защо пиеш Депакин? Това е силнен медикамент, антиконвулсант...

# 625
За аденомиоза го изписват. Хич не ми се пие, ама като за последно се оставям на преценката на док.

# 626
So close доста се притесних вчера от тия болки и писах на доки. Каза ми да не превишавам повече от 6 таблетки но-шпа на ден. Снощи пих 2 и си легнах, да чунка на дърво даже и не се събуждам да пикам. За днес още не съм пила, ама разликата е че си останах вкъщи и мога да седна по всяко едно време.

# 627
  • София
No name не трябва да ги спираш , пий ги редовно. Аз бях до 12та седмица на 3*2 превантивно, заболя ме в началото и си продължих да си ги пия и нямах никакви проблеми.

# 628
Момичета,
Може ли един въпрос-надявам се не е толкова наивен и глупав:
Антралните фоликули се броят в началото на цикъла, доколко разбрах. Възможно ли е такова броене да се направи и около овулация?
Само информативно питам.

# 629
Сиси, не е възможно, около овулация са останали 1-2 доминантни фоликула.

Общи условия

Активация на акаунт