С чаша греяно вино на дивана, че догодина ще съм мама ! ~бебеправене 409~

• 34 225
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Svetlozara тихичко честито. Пусни чхг и прогестерон ако са минало 12 дни от О.

Момичета има ли проблем в откриването на Зарзио и имуноглобулините?

# 706
Леле, Светлозара! Колко хубаво! Прекрасна чертичка за толкова рано! Нека да се насища и всичко да бъде наред до края! Тихичко честито! Лека бременност и щастлив финал! 🌷🍀🙏

# 707
Белийвче, честита двойна радост и от мен. Силно стискам палци това да е последната ти тревога около бременността.
Светлозара, честито и на теб.
Добрите новини около вас така ме радват. От една седмица в нас е като лечебница. Първо мъжът ми легна болен, а после и детето. Утре пак сме на преглед.
Нямам търпение да мине тази нощ. Сърцето ми е свито от тревога.

# 708
Svetlozara, чудесна новина. Hug Тихичко честито и лека бременност до финал!
m-angel, стискам палци всичко да е наред и възможно най-скорошно оздравяване на всички вкъщи.

# 709
Благодаря ви момичета! Дано да остане, да се закрепи добре и да е на правилното място. После да не го убие тромбофилията ми, щитовидна ми и така нататък. Ще се моля третият опит да е успешен! Моля се и за вас! ❤️❤️❤️

# 710
Толкова много прекрасни новини от последните страници! Честито на всички!
Мен ме тръшна някакъв коремен вирус 5 дни беше ужасно положението, такова чудо никога не ми се беше случвало. Този месец е отписан. Може би другият. Успех на всички момичета, които “работят” по въпроса Heart Eyes

# 711
Svetlozara, честито и лека бременност, този път до успешен финал!
m-angel, стискам палци всичко да бъде наред и бързо да оздравяват мъжа ти и детенцето.
Jupiter Sea Дай Боже всичко да бъде наред! 🙏🤞❤️

# 712
А нормално ли е да имам болки ниско долу...? Сякаш ей сега ще ми дойде..

# 713
Честито, Светлозара! ♥🙏🏻👼🏻 До успешен финал!💫
Според мен е нормално🙂

# 714
Светлозара, тихичко честито! Да, нормално е, пий но шпа, че не е хубаво да търпиш.

Белийвче, и аз имах зацапване и кървене 2 пъти в ранна бременност, полудях. Единия път лежах в болница 3 дни. Не се знае точна причина - или хематом до сака, или Клексан, тогава го спрях за 3 дни. Въпросът е, че много жени имат кървене в началото, всичко ще е наред! Винаги регирай бързо, ако имаш съмнения, както и правиш.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 22:12 от So close

# 715
Svetlozara, честито, похвали се с хубаво ЧХГ и виж дали се удвоява! Много ме зарадва твоя плюс!!

m-angel, моля се всичко у вас да се оправи, и утре още сутринта всички да са по-свежи и на оправяне!

Аз съм си все така със зацапване. Днес тайничко се натъжих  милия като каза, че така е вярвал, че това ще да е бил месеца, в който се е случило. Ако ще ми идва на около 29ти 30-ти ден би трябвало да ми дойде след 10-ти или ако ми закъснява както повечето случаи около 15ти. Да идва и да си отива и да продължим с опитите.

# 716

Аз имах втория и третия месец такива болки точно на датата за M, после отшумяваше. Нормално е, важното е да нямаш зацапвания някакви. Честито☺

# 717
  • Казанлък(Бургас)
Белийв, бъди спокойна и позитивна! Всички тук ти пращаме положителни мисли. Нека нямаш повече тревоги до финала!
Светлозара, много хубава новина!❤️ Тихичко честито!❤️ Лека бременност!
m-angel, дано днес всички в дома ти вече са много по-добре!
the doors,  ужасни и изтощителни са тези коремни вируси. Желая ти бързо възстановяване!

# 718
Добро утро, момичета. От днес си бях казала, че ще започна да се подготвям за евентуален трансфер скоро на единственото ни останало ембрионче или нова стимулация. Тъй като обаче ми излезе цитонамазката втора група Б се притеснявам дали това ще попречи на забременяването. Мисля си че резултата е свързан с Кандида, която боря от много време и все предприемам уж мерки да я изчистя преди да забременея, но безуспешно. Наскоро гледах видео на Д-р Тошков (не знам дали сте го срещали) за Кандида и затова днес отново мисля да започна диета и други добавки, за да я преборя. Вие имате ли опит с нея и дали според вас резултата от цитонамазката ще ми попречи на евентуално забременяване.

# 719
  • София
не мисля, че 2ра група е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт