Раздяла след Коледа? ... или може би аз трябва да се променя?

• 11 419
  • 182
  •   1
Отговори
# 60
Имаше един Людмил, той така изроди жена си сам на село и плацентата я държаха в тавичка за мусака... Много е духовно.
😳😱😱😱😱😱

# 61
Мда, за да можеш да живееш бавно, трябва да те осигурява някой друг, който живее бързо. Затова децата живеят в града и от малки си пълнят дробовете с прахови частици, снимат се как се бият, а родителите им правят задръстване и ги учат на псувни, докато ги карат до училище и обратно (това по повод имането на деца на село vs в града) Wink

# 62
Добре, че на село не псуват.

# 63
  • София
Кюмюра е с пари, истински. Дървата също, тока, битовата химия, оръдията на труда, на казана акциз, данъка, подмяна на рекордоманно отклонение, тръби, покрив, фаянс, вода, син камък.

Откъде?

# 64
  • Terra incognita
Артистичен бизнес, живот, извън матрицата...чудо, просто.
Представи си как нижете герданчета и сплитате кожени гривни, после опъвате сергията на мегдана. Той привлича клиентела, докато свири на самоделен духов инструмент, тропкайки о прахоляка с босите си крака, а ти се връщаш на къра да прекопаеш картофите, засадиш арпаджика, издуиш овцете, изчистиш обора ...
Мне, не си неговата жена. Сещам се коя е за него. Онази, лудата, дето роди в дома си детето Буда сред 20тина котки и не желае да го регистрира, защото е вън от матрицата.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 22:34 от VickyTaylor

# 65
  • София
Аз познавам един такъв артист, много е извисен. Да е жива и здрава жена му, иначе не знам...

# 66
  • София
Това ми напомня за поредицата Анархистите. Извън Матрицата, против Системата... Ами живейте си, една комуна си спретнете, чудничко звучи.

# 67
  • Terra incognita
Майката на Буда имаше първо мъртво раждане у дома. Беше отказала медицинска помощ. Живот, извън системата. Героиня на Карбовски.
Та, помисли си дали ако не останеш с него няма и теб да накара да раждаш вкъщи, или направо на къра, за по- дълбока връзка с природата.

# 68
Имаше един Людмил, той така изроди жена си сам на село и плацентата я държаха в тавичка за мусака... Много е духовно.
😳😱😱😱😱😱

Това го помня!

Гледала съм клипове в ютуб на хора, които си пазят плацентата и я готвят после. Полезна била.

Авторке, шокирахме се от банята, ама цялото нещо си е странно. Ти си последовател на неговата мечта. Според мен това не е твоята мечта. Намери си друг мъж, остави го този да си е хипи.

# 69
На твое място веднага бих почнала да си търся съквартирантка или работа със сигурен приход, достатъчен да си плащам квартирата и разноските. Или, както сега работиш онлайн,  бих се върнала у дома,  докато намеря решение. Никаква Коледа не би ме задържала още месец при някой, който директно ми казва,  че не съм неговия човек и се опитва да ме прекроява по свой образ. С книга ще си изкарам празника много по-удовлетворително. Отлагането в твоя случай е агония,  не си го причинявай. Каквито и чувства да имаш,  приеми, че у него чувства към теб няма.

# 70
Мързеливец, женомразец и мърляч от село.
Ти какво правиш там?

# 71
Ам сега се замислих... как си е купил даже и такава къща този индивид? Все пак значи нещо е работил? Някога? Образование има ли? А сега кой му плаща тока, или хляба или сиренето? Не вярвам да си мели жито и да меси хляб или да дои крави и да прави сирене, м? Все някакви доходи има ли? Или ти ги плащаш тия неща?

# 72
Майката на Буда имаше първо мъртво раждане у дома. Беше отказала медицинска помощ. Живот, извън системата. Героиня на Карбовски.
Та, помисли си дали ако не останеш с него няма и теб да накара да раждаш вкъщи, или направо на къра, за по- дълбока връзка с природата.

Извинявам се, че не е по темата, но...в България дори не е нужно да отказваш медицинска помощ, системата ти я отказва и без това. Малко ли такива случаи има, хората не дочакват, дали ще е раждане или нещо друго...Така че доста хора така или иначе са извън системата, макар и не по своя воля. И ще се увеличават. В известен смисъл това е бъдещето. Да, и аз съм негативист.

# 73
Може ли по-конкретно - как, какво и на кого отказва системата? По отношение на раждането вкъщи какво имате за споделяне?

# 74
  • София
По темата. Не сте един за друг. И двамата проявявате яко егоизъм, никой не отстъпва, не се обичате.
Адски мразя да ми е студено, особено сутрин. Ще намразя и най-любимия мъж, ако трябва да ходя до тоалетната сутрин в студа.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 09:31 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт