Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 644
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 900
  • Велико Търново
И друг сценарии ми роди главата, да видим какво ще излезе накрая.
Сега са изпразнили рафтовете от фаворина, за да не си вкарат автогол с делукс сладкарията. Или иначе казано, да не стане продуктов канибализъм. Който отиде за коледни сладки да види само делукс и вземе такива, а не по евтиния аналог фаворина. Не че има много аналогични продукти, но си казваме "все пак е Коледа, отпусни се" и хоп, купуваш делукс шоколад 150гр за 6.99 и Бисквитивра с 30%по-висока цена и 30%по-нисък грамаж, но е делукс... Много ясно, все пак са празници Simple Smile

# 901
Има логика, особено ако им застоява Делукса.

# 902
Тая реклама с отпускането е безумна. Супер "отпуснато" ми е като ми рекламират краве сирене за 17лв.😄

Очаквам Парацетамол Делукс и Фаворина "Мента, глог и валериан" и наистина ще се отпусна.

# 903
И аз днес бях  в Кичука-Пловдив и нямаше почти нищо от Фаворината.Само повече кутии марципанови медальони, 1 коледна топка, 2-3 неща с нарушен търговски вид, 2-3 дървени роботи с лакомства,  2 крема за мазане и туй  беше, а и 5-6 кутии меденки.

На Източен или Пещерско има ли марципани 😃 миналата година по  това време доста си бях купила и си имах запас.Има ли смисъл да ходя да издирвам и тази година или всичко е туто финито навсякъде вече

# 904
В София-Борово, рано в понеделник нямаше почти нищо. Сега по памет не помня точно, но 2-3 неща някъде имаше и не бяха моите. Специално отидох, че ми излезе купона, а и за др. неща, трябваше да убия малко време и се метнах в Лидл. Помня добре къде стояха, но огледах навсякъде по рафтовете, включително и до касите. Вечерта тук писах.
Моя бивша колежка, почитателка на Лидл от преди години помня, че зареждаше много рано с лакомства и споделяше, че после нямало. Лично аз пък съм купувала на промоция много хубави неща и голям избор е имало миналата или по-миналата година беше. Не помня от коя марка точно, но доволно намалени почти всички неща и то преди празниците непосредствено. Очаквах и тази година да е така, та се ослушвах, но взех щолена големия, че...ми да има (в Тмаркет е наполовина грамаж и същата цена от др. марка някаква, та..) Шоколадовите Коледовци в пликчета взех също, че имах купон и съжалява, че не взех повече да дам нещо, като жест към колеги, познати...бе има на кой символично и добре изглеждаха, пък и на сметка.

Иначе аз лично подозирам, че са ги махнали, защото нещо ..може Гърция, Сърбия, Румъния да са зле и изкупени, та..да заредят там , ако повече се купува и търси, а на нас кукичка с купони пуснали и ние обикаляме замечтано да купим нещо изгодно уж. Няма иначе логика за др. година да ги пазят. Или пък ...малко количество има тази година (преди имаше различен вид щолени, та тук коментирахме кои и що са добри, коя какъв е взела, смеските също няколко вида имаше, сега не видях нищо такова - само един вид щолен голям при нас имаше) Та..ако съвсем са изкупени в съседни държави за мен натам са отишли нашите коледни неща.

# 905
  • Седмото небе
Имате ли отзиви за този уред?

Става ли за поне едно от трите неща или за нищо не го бива? Че при предно пазаруване се заредих предколедно с каквото ми е необходимо, понеже бутането и чакане в лудницата по празници много ме изнервя. И бих се разходила евентуално само за да взема уреда. Рядко бих го ползвала, ама за разнообразие бих мятала гофретки и сандвичи понякога, най-вече заради детето. Преди години  ползвах такъв подобен “тостер” и се получаваха чудно хрупкави неща. Но пък и маслото тогава не беше никак скъпо... А сега-ми то по-скъпо от някои меса Joy

# 906
# 907
  • На изток от Ада
Общо взето нищо.  Ще видя термо дрехите.  Еи пуснаха раззпенител за мляко,  чудя се малкж.  Аз имах другият черният и  се развали за 11м . Като общо са бързо развалящи се тези разпенители . Аз имам кафе автомат от неделя....
Утре отивам да видя дисни нещата. Да видя за нискомасленни неща .

# 908
Момичета, виждали ли сте в София в някой от магазините свинска мас или изчезна навсякъде?

# 909
Супермама, имам показания тостер. На мен ми върши работа. Има много мнения в темата, че е слаб.
Аз правя сандвичи и гофрети. Ако трябва да правиш гофрети за много хора, е бавен. Аз правя гофрети за детето и мен, ММ не яде гофрети. Детето е доволно. Харесват ни гофретите. Харесвам уреда.

# 910
  • Асеновград
За мен тостера е слаб, замених с него стар турски, на който печах и меса , правех и тостери, този за мен става само за тостери. Моето наблюдение е ,че поради малкото ватове , не ги запича а изсушава. Оставила съм го в уредите за къмпинг, да се ползва за печене на дребни неща като кремвирши, и препечени филийки.
Днешния купон е намаление на парфюми, ако има ще се възползвам за подаръци, не е зле да има резерви в къщи.
Ходих за нещата от Фаворина още първия ден на купона, и всичко беше изчезнало. Предния ден вечерта имаше четири регала с какво ли не, най вече панетоне, на следващия ден нито едно от никой грамаж. За мен не са изкупени, ще ги извадят като мине купона. Не се случва за първи път, така беше и с Рафаелото.
https://www.lidl.bg/p/hitrinki-v-kuhniata/smesitel/p78261 как е качеството?

# 911
Странно беше това с продуктите на Фаворина, да, но и аз си спомням минали години, че около Коледа остават оскъдни количества, а някои сладки от подмятане придобиват доста нетърговски вид. За мен бяха пълна простотия тези купони всеки ден, абсолютно непотребни и безсмислени. Дори и да имаше нещо, което по принцип влиза на трапезата ни, го нямаше налично. Възползвах се само от пестото.

Така и с новата брошура - абсолютна скука и ненужни за мен артикули. Половинката иска да взимаме пуф, само това ми привлече вниманието, но той ще ходи да си го търси и гледа.

# 912
При нас и предходните години Коледните неща свършваха още в началото на декември, аз затова преди зареждах от рано. Сега не ми се занимаваше, защото винаги има какво да се купи, дори и без тях.
От новата брошура ми харесаха само ядките, вчера взех ненамалени.

# 913
Спокойно,нищо ми няма. Няколко дядо Коледа съм изяла за отрицателно време,жива съм. 😂😂😂

Мдааа, сега ми е ясно защо в нас под елхата няма да има подаръци ..😪

# 914
ще се пазарува яко уиски и бира другата седмица, мда....

Общи условия

Активация на акаунт