Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 358
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 75
Течният сапун 4литра за 6лева е доста добре като цена.
Зле е качеството. Поне преди година, когато купих. Едва изтъпяхме да свърши.

# 76
С какъв прозход беше миризливия шаран?

# 77
  • до най-прекрасния мъж
Да е живо и здраво момичето, което спомена за ски екипите в Пепко. За 60 лв обзаведохме малката с чудесен ски екип и отделно още едно яке за зимата. Лидл да си гледат работата, като ни дават на час по лъжичка. А и цените им вече са им до небесата.
Скрит текст:

# 78
Купонът късметче при мен от днес е делукс сметанов ликьор с два лева отстъпка. Ще го използвам!

# 79
Коледните късмети са еднакви за всички.

# 80
  • София
Ликьор, марципан ако желае някой давам.

# 81
Миналата година имаше ли нещо по-изгодно от късметите, че не помня?

# 82
  • Пловдив
И моите купон-изненада са същите...сега ще свършат изоставащите продукти Wink

Морена, кой техен ориз става за китайско и не се слепва?

# 83
  • Sofia
.... Морена, кой техен ориз става за китайско и не се слепва?
Басматито, Мистик.  Вариш с
Скрит текст:
вода 1:2... на слаб огън и като остане съвсееем малко вода, изключваш и покриваш за 10 мин. след това разрохкваш с вилица, ако ще го ползваш така, чист (за канапе под къри например или нашенска яхния Simple Smile ).  За пържен ориз  го изсипваш в тава, за да изстива бо бързо и охлаждаш добре, а в идеалния случай престоява в хладилника за часове, че там изсъхва най добре.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 10:37 от Morena

# 84
Здравейте, изпуснах термоклиновете от понеделник Sob Ходих в двата Лидл-а в Дружба, но са останали само големи размери. Моля, ако някой види някъде останали 2-3 броя размер 2-4 години, да ми ги вземе и да ми ги прати. Пък аз освен наложения платеж, ще почерпя с кутия френски макарони, пак от Лидл Smile т.е наложения платеж ще бъде + 10 лева, в знак за благодарност и подслаждане за предстоящите празници Hug Много ги искам Sob Трябваше днес да ида до още един Лидл, ама ММ ми обърка плановете Imp
Скрит текст:

# 85
Хубав ли е този ликьор, тип Бейлис ли е? Аз по принцип не пия такива сладникави неща, ама да има за гости.

# 86
  • София
Много е хубав и е тип Бейлис, да.

# 87
  • София
И ние с моята свекъра харесваме ликьора. Та взех 2, да има. Имаше и от чедъра тази сутрин. И джолан с кожа -30% мернах и метнах в количката.
Приличен пазар като цяло.
И като добавка, беше сравнително спокойно. от доста време не ми се беше случвало да е така събота сутрин.

# 88
  • софия
Харесвам ликьора на Лидл повече от Бейлис. И моят дневен купон е за него и ще го ползвам с кеф.
Пушеният паламуд не е моето. Добре, че първо го опитахме. На мен ми е солен и с остър вкус. Част направих на пастет по микс от предложените рецепти (❤️) и така ни харесва, но и много пастет ще ни омръзне. Ще го мисля какво да го правя.

# 89

А тази руска салата за 3 лв на кг я бях виждала, хубава ли е? 😁
От тази руска съм купувала преди месеци и не е хубава.
И от мен не за тази руска салата.
Скрит текст:
Бях купила веднъж и се наложи да хвърлим половината, а както и преди съм писала, не обичам да хвърлям храна и много рядко го правя.
То и затова само половината прежалих, а трябваше цялата да хвърлим и да не се мъчим... Stuck Out TongueStuck Out Tongue Closed EyesJoy

Имаше много преоценени тогава и затова взех, та поне не бях много на загуба.Sweat Smile Може и партидата да е била лоша, но втори шанс няма да им давам.Wink
Може би все пак ще се престраша да взема от тези в голямата разфасовка, щом ги похвалихте, че след въпросната гадна дълго време правех и ядяхме само домашна руска салата, ама не винаги имам време.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 15:26 от alllllimei

Общи условия

Активация на акаунт