Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 496
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 290
Свинският врат тази сутрин е вече на 6.49, минахме сутринта на бърз пазар, беше спокойно.

# 1 291
  • Sofia
Свинският врат тази сутрин е вече на 6.49, минахме сутринта на бърз пазар, беше спокойно.
Да беше с тази цена предните 2-3 дни, нямаше да остане...

# 1 292
Ха, явно има паралелни вселени с различни брошури Flushed Да не би да е за различни градове Thinking
Откога има рикота в Лидл?
В нашия има на Милбона в зелена опаковка, но е водниста и редичка, за сефте взех, беше намалена, май я нямаше преди. В италианската седмица е по-хубава в синята опаковка.
В синята опаковка беше много хубава, беше и в постоянния асортимент. Отдавна я няма, дори и в италианска седмица, поне при нас.

Много е дразнещо цената по етикет една, на каса по-висока. Аз докато пазарувам пресмятам колко ще е горе-долу сметката ми. А когато кажеш, че си видял друга цена по етикет, веднага отговора е "да не сте гледали друг етикет?"

# 1 293
  • Sofia
Ха, явно има паралелни вселени с различни брошури Flushed Да не би да е за различни градове Thinking
В нашия има на Милбона в зелена опаковка, но е водниста и редичка, за сефте взех, беше намалена, май я нямаше преди. В италианската седмица е по-хубава в синята опаковка.
В синята опаковка беше много хубава, беше и в постоянния асортимент. Отдавна я няма, ...
Мдаа, доста отдавна. Извари има, ама рикота...

# 1 294
Мляко и айсберг дали ще намеря?

# 1 295
За св врат имам дежа вю, че пак го намаляха пред/ след празнично.
Големи математици ще станем с техните цени, смятаме сметки преди каса, гледаме монитора като маркират, после бележката след каса сравняваме, тренираме си мозъка яко.
Вече ако забележа разминаване в таксуването им пиша през приложението и ми дават купон за 3 лв. Но ако грешката е за по-голяма сума трябва на място да се ходи да се разправям, не е приятно да се разкарваш и да си губиш времето.

# 1 296
  • София
Мляко и айсберг дали ще намеря?
Айсберг снощи на Канала имаше цяла планина с връх - само високите купуваха, та ще е останал 🙂
Мляко, ако питаш за прясно Верея Чудно, също имаше на две места заредено на макс.

# 1 297
За млякото с купона питам, май за него писаха, че вчера е липсвало... може би ще се разходя за проверка,че е хубаво времето поне

# 1 298
  • In transit
В италианската седмица никога не са пускали рикота. Щях да забележа.

Такава ли е тази, за която говориш?

Ако е същата, миналия месец взех такава от румънския Лидл и ми хареса. По кремообразна е от старата, която продаваха.

# 1 299
За млякото с купона питам, май за него писаха, че вчера е липсвало... може би ще се разходя за проверка,че е хубаво времето поне
При нас имаше вчера от млякото с купона. Хем в късния следобед отидох.

# 1 300
  • до най-прекрасния мъж
Ходихме днес около 8.30 на един бърз пазар. Магазинът преливаше от стока. Имаше всичко от купоните, което ми трябва. Взех маскарпоне, имаше и бишкоти, но аз имам останали и не купих. Айсберг много, месо и зеленчуци пресни и много. Усещам, че ще ми стане любимо да пазарувам сутрин, когато още навалицата я няма и има от всичко. В понеделник също ходих и направих много хубав пазар, пак беше доста добре заредено. Лидл Тракия, похвалих ви Simple Smile

# 1 301
Във филиала на Канала вчера имаше доста и от прясното мляко с купона.

# 1 302
Имам купон за 10лв отстъпка за играчки, ако някои се интересува да пише
Скрит текст:

# 1 303
Такава ли е тази, за която говориш?
Скрит текст:
Ако е същата, миналия месец взех такава от румънския Лидл и ми хареса. По кремообразна е от старата, която продаваха.
Да, такава е, като я отворих направо се засилих да я цедя Satisfied нямаше нужда де, но така изглеждаше на пръв поглед. Чудех се дали не е нещо от тия по-леките издания с намаленото количество мазнини, не видях надписите на кутията заради етикета с намалението, а и не ми беше от значение, но определено не е като стандартното издание. Аз я добавих към разбита сметана за крем, ако беше за чизкейк и подобни нямаше да стане твърдо. Ама то напоследък всичко правят воднисто и разредено, и не само в Л. Rolling Eyes

# 1 304
  • In transit
Ефи, хубавата рикота е кремообразна. Не е като изварата. За чийзкейк е подходяща с печене. Дори само печена с подправки е много вкусна. А като е кремообразна е идеална за бързи кремове в чаша, с малко захар или мед и аромати.

Общи условия

Активация на акаунт