WIZZAIR - 43

• 41 897
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Най вероятно има 2 билета на по-ниската цена, когато иска да купи повече и ги хваща всичките на по-високата. Така им е направена системата.

# 226
не, защото са останали само 2 билета на ниските цени
ако нямаше фемили май излиза предложение да ъпгрейднеш, ама не си спомням точно

# 227
Благодаря на всички включили! Купих билитите с две резервации. Останала съм с  грешно впечатление, че мога в една резервация да купя два, останали евтини билета и да добавя два на по - висока цена.

# 228
Някой с пресни впечатление как се настаняват децата? не съм купувала билети за дете и сега гледам запазените места са по 40 -50 лв което е половин билет. Преди имам спомен, че детето беше гарантирано настаняването с един възрастен без това да се заплаща. Моля за актулна информация.

Благодаря!

# 229
Някой с пресни впечатление как се настаняват децата? не съм купувала билети за дете и сега гледам запазените места са по 40 -50 лв което е половин билет. Преди имам спомен, че детето беше гарантирано настаняването с един възрастен без това да се заплаща. Моля за актулна информация.

Благодаря!

Деца до 14 години се настаняват безплатно до един от възрастните, с които пътуват.

# 230
  • София
Ние вчера купихме без запазване на места, защото прочетох тук в темата, че децата се настаняват безплатно до един от родителите. Където ни сложат, стигат децата да са до нас, това ми е важното!

# 231
В темата доста отдавна бях прочела,че родител е бил отделен от дете за това питам за лични впечатление.
Май опция да платиш само 1 запазено място до другите които авттиматично е дало системата май не може ?

# 232
места или за всички, или никой
иначе плановете се объркват
сигурно може при чекина да видиш къде са сложени хората заедно и да платиш за отделните да са до тях, ама е въпрос на късмет

# 233
Като се замислиш, един родител + 2 деца в една резервация + втори родител в отделна е най-добре. Двете деца задължително ще ги сложат едно до друго, при родителя, и ако се наложи, родителите могат да си сменят местата по време на полета.

# 234
Много сe извинявам, ако е коментирано, търсих, но не намерих скорошна информация.

Получих по имейл код за ваучер на стойност 10 евро. Вчера преминах през всички стъпки за закупуването на билет, но така и не видях къде мога да въведа кода на ваучера, за да ми се приспаднат тези 10 евро. В профила ми в секция "история на ваучерите" също няма нищо.

Може ли някой да помогне как мога да си го използвам?

# 235
19.99 евро за избрани полети, ако се закупят на 12 януари:

# 236
  • София
Да им имам промоциите! Доста са ги избирали тези полети. Аз открих само един на такава цена и то само в едната посока. Останалите им цени за май и юни са главозамайващи.

# 237
Wizz  сега в София от кой терминал излитат? Някъде бях чел, че в определен интервал от време през деня са от терминал 2, а останалите, както обикновено, от едно.
Току що взех билети до Малага за другата седмица и излитаме в 07:55, а кацаме в 23:00 обратно. За софийското летище нищо не пише, само в Малага.

# 238
  • София
Би трябвало да излети от Т1 и да кацне обратно на Т2, защото е късно вечерта. Като се чекирате, ще ви излезе на бордните карти (не съм сигурна, че на връщане ще пише къде каца). Може да проверите и на сайта на летище София, като наближи полетът.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 16:03 от миленка_д

# 239
Здравейте!
Имам един въпрос.Имаме резервирани билети само с ръчен багаж и се чудя дали ше ни се заядат за малка дамска чанта в допълнение?

Общи условия

Активация на акаунт