WIZZAIR - 43

• 41 898
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
На този отговор можете да си отговорите вие и особата с която ще пътувате.
Никой тук не знае колко тоалета носите, колко фондьотенове, слънцезащитни кремове и други подобни козметики и аксесоари.
Умелото комбиниране на дрехи и козметика позволява напълно достатъчна да бъде една чанта с ръчен багаж за човек за 5 дена+ отделното натоварване на системата с още багажи и тежестта върху портфейла ви.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 13:50 от Versace_Dreamer

# 211
През зимата дрехите си тежат... Rolling Eyes Ако улучите и сезонни намаления, там където ще ходите... Sweat Smile

# 212
Здравейте!  Знаете ли колко време преди полета се ходи на Т1 София? Има ли значение  кой е превозвача  и ако  "да", за полет на Wizz как стоят нещата?

# 213
  • София
Зависи колко още полета има около вашия и дали имате чекиран багаж или не. Ако сте само с ръчен и не е много натоварено, може 1,5 - 2 часа. Иначе - 3 часа.

# 214
Успяхме с половинката за 6 дни в Париж да се справим само с ръчен,февруари месец преди няколко години.
Всичко е въпрос на организация.
На мен лично ми беше по-важно да спестя и да пътуваме само с ръчен. Joy

# 215
всичко може, въпрос на желание и организация
и 15 дена в Южна Америка може само с ръчен, като вътре влиза фотоапарат СЛР и няколко обектива

# 216
Имате право на един ръчен багаж - аз пътувам с раница и "дамска" чанта, като винаги при настояване на персонала мога да прибера чантата в раницата.
Разбирането на някои жени за дамска чанта обаче се припокрива с втори ръчен багаж.
Значи ако е малка и мога да я сложа в раницата няма да има проблем. Не мога да си представя да нямам дамска чанта и всичко да ми е в джобове и ръцете, докато летя.
Често ли правят проблеми за дамските чанти? Моята е наистина малка - събира портфейл, телефон и носни кърпи.

# 217
не знам за често, но правилата на Уиз важат докато ви гледат хора на уиз. Тоест никой не ти забранява да имаш дамска чанта докато се разхождаш из Лондон например или на място в самолета или докато се разхождаш из летището. Просто докато те проверяват (на гишето и на гейта) трябва да е прибрана и да имате багаж, отговарящ на правилата. (Може и да не е прибрана, но ако ти направят забележка и не успеееш да я прибереш ще поискат да си платиш допълнителна бройка багаж)

# 218
Ако наистина е толкова малка, никой няма да ти направи забележка. Иначе, пъхаш я под якето докато минеш гейта и в самолета вече никой не ти гледа багажа.

# 219
Здравейте!  Искаме да пътуваме 4 човека и при търсене на цена за двама  излиза една цена, по - ниска, а за четирима друга. Тръгнах да резервирам за двама  и  въпросът ми е как да добавя  другите двама? Технически как се прави?

# 220
  • София
Просто правите две отделни резервации. Само имайте предвид, че не може в една резервация да има само деца под 14 години т.е. ако има деца ги разпределете с възрастен. Също така, ако имате закупено членство, то важи само ако има билет за титуляра.

# 221
не се добавят
първо резервираш двама и после другите двама. Дискаунт ще има само веднъж, и местата ще са отделно. Деца сами не можеш да резервираш, тоест ако има деца сложи ги с възрастен още отначало.

# 222
За да има за 4мата уиз клуб намаление, трябва да има уиз фемили клуб членство закупено. Нали? Затова...

# 223
да, но имах предвид, че дори да има членство за 6 човека, ако купи 2+2 билета, ще има отстъпка само единия път.

# 224
А, на нея за това ли ѝ излизат различни цени за 4 и за 2+2? Щото няма фемили, ами само за двама ли?

Общи условия

Активация на акаунт