WIZZAIR - 43

• 41 916
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
имайте предвид, че ДСК картата таксува покупки във валута, различна от лев с 1 или 2% такса, да не се изненадате. Практически в чужбина е добре да се ползва друга карта, иначе кредитите си ги плащате.

Повечето КК, да не кажа всички, имат или такса или по-висок курс на превалутиране. Та Уиз картата не е изключение.

# 196
  • plovdiv
Ze-ze, благодаря Hug

Ето и един по-конкретен въпрос, някой ползва ли тази кредитна карта на ДСК, пише че дава Wizz discount club - https://dskbank.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1 … port-dsk-wizz-air

Едит - добрее, намерих малко инфо в по-стара теми от преди година, трябва да ме одобрят доколкото разбирам и иначе се прилагат условията като при другите кредитни карти. Трябва да се разровя да ги потърся, че на страницата не виждам всичко.
Аз ползвам такава от 2019г. Имам включено членство за 5+1 ( групово) автоматично се продължава за 1 година до изтичането на картата. При използване на картата се трупат точки, които се прехвърлят в wizz. Трябва да следите валидността на точките в ДСК ( мисля, че беше 2 години). След като ги прехвърлите в Wizz, трябва да се използват в рамките на 1 година.

# 197
perymason, Летище Варна е малко и много бързо може да се ориентираш. Полетите също са малки и всичко се случва по-бързо. На 2-ри сутринта кацнахме и докато минем проверката багажът ни беше излязъл на лента вече.Simple Smile

Благодаря! В нашия случай - дъщеря ми е само с ръчен багаж, така че дори няма да чака багаж на лентата. Надявам се да се оправи бързо.

# 198
  • София
*
Вече изпратих кода, така че - трия публикацията. Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 13:58 от Vivi

# 199
Борика нямат проблеми. Такива има  WIZZ и техните сайт и приложение.
Дали? Звънях в банката от там ми казаха, че проблема е в Борика. На 31.12 проблема къде беше, пак ли в Уиз?
Нужно ли е просто нещо да се изпляска в темата, постове да има, верни не верни няма значение...
През Борика на ден преминават стотици хиляди плащания. Как пък само при Wizz нещата не минават. Има един друг форум, където оплакванията от тази АК и неминаващите плащания са масово явление. Ама трябва да си покажем злобичката...
Къде видя злобичка? Както написах от БАНКАТА, не от Уиз ми казаха, че проблема е в БОРИКА.
Сигурно на 31.12. пос терминалите и банкоматите бяха свързани с Уиз и за това масово не работеха?
Темата е за взаимопомощ, а не да тропаме с крак да сме последна инстанция.

# 200
  • София
Имаше проблеми с Борика тези дни. И електронните им подписи не работеха добре.

# 201
  • Бургас
Има ли как да разбера колко ще ми струва евентуално допълнителен багаж извън ръчния. За да съм по-конкретна - ще пътуваме за Лондон с ръчен, подозирам обаче, че няма да се върна с празни ръце. Купувайки билетите регистрирания излизаше 150 евро, което естествено не ни устройва. На място директно на чек-ин има ли как да разбера какво ще доплатя на връщане да кажем за още една раница до 10кг.

# 202
В последния момент багажа е най-скъп. Можеш да симулират купуване на багаж към резервацията и ще ти покаже цените, но те се променят нагоре с наближаването на полета.

# 203
  • София
Сигурно по-евтино ще ти излезе да си изпратиш багажа с превозвач от Лондон. Има и тема за превозвачите в подфорум Пазаруване от чуждестранни сайтове.

# 204
Здравейте,
Ще летим в края на януари до Барселона. Никъде в резервацията не виждам  от кой терминал ще ни е полетът Thinking След чекирането ли ще ми излезе някаква информация или просто трябва да проверя? Последно съм летяла преди 2-3 години и честно казано не си спомням вече как беше.

# 205
Уиз летят само от Терминал 1

# 206
А как стои въпросът с козметиката, която няма как да присипеш в прозрачни шишета - спирала например, както и сух шампоан. Купих си малка опаковка на сух шампоан, но не е прозрачен...

# 207
Пликът, в който ги слагаш трябва да е прозрачен.

# 208
До сега съм пътувала само с ръчен багаж и сега имам колебания дали да не купя 10 кг чекиран. Според вас 2 възрастни могат ли да не надхвърлят това ограничение с багаж за 5 дни Thinking

# 209
Много е относително. Зависи от хората, от сезона и от какво ли не... Ако е лято, слагам 5 тънки рокли в раницата, бельо, козметиката и ще ми стигне. Ако е зима, вече дрехите са по-обемни, но пак може да се намери решение. Вие си знаете най-добре и никой тук няма да може да ви отговори на въпроса с точност.
До сега съм пътувала само с ръчен багаж и сега имам колебания дали да не купя 10 кг чекиран. Според вас 2 възрастни могат ли да не надхвърлят това ограничение с багаж за 5 дни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт