WIZZAIR - 43

• 41 920
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Няма кой да ти отговори на тези въпроси. Темата е за помощ, съвети, идеи. Ти очакваш гадател да се включи.

# 181
Лично по мои наблюдения  от сега за септември не бих купила. Ако разгледате дестинацията примерно от средата на януари до март ( пак казвам съвсем ориентировъчно ) в един момент започват да излизат еднакви цени за всички дати или 2 цени. Примерно полет в понеделник 87лв. и полет събота 116 лв. това се повтаря седмица след седмица. Понякога излиза дата с много висока цена между тях, но не и по ниска. За мен най удачно е да почне да се следи 3 месеца по рано.
До преди няколко години брат ми задължително летеше два пъти в годината на една и съща дестинация, билети купуваше за след 6 месеца, тогава случайно забелязах това с цените, че билетите са по евтини 2-3 месеца преди полета отколкото 6 месеца преди него.
Това са си мои наблюдения и не ангажирам никой стях разбира се.

# 182
Ze-ze, благодаря Hug

Ето и един по-конкретен въпрос, някой ползва ли тази кредитна карта на ДСК, пише че дава Wizz discount club - https://dskbank.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1 … port-dsk-wizz-air

Едит - добрее, намерих малко инфо в по-стара теми от преди година, трябва да ме одобрят доколкото разбирам и иначе се прилагат условията като при другите кредитни карти. Трябва да се разровя да ги потърся, че на страницата не виждам всичко.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 15:14 от Бухтичка

# 183
Здравейте, не съм летяла с Уиз от доста време, но открих тази тема и я прегледах Grinning
Група от 4 човека сме (не семейство), която трябва да се придвижи до Мадрид през септември тази година. Уиз имат идеалните дати, които ни устройват.
Въпросът ми е дали има някакъв шанс цената от този момент да слезе надолу по някакъв начин, има ли смисъл да чакаме или колкото по-рано резервираме, толкова по-добре?
И другото - датите ни са твърди, не можем да си позволим почти никакви смени, доколко изобщо Уиз са подходящи да се използват в такъв случай? Четох и тук включително за отменени полети и признавам доста ще ми е притеснено да разчитам на тях.

Чак септември е напълно възможно да паднат цените, но гаранция няма кой да ти даде. Обаче ако датите съвпадат с началото на учебната година или края на отпуските е възможно да има голямо натоварване и да не паднат.
Принципно щом ви е абсолютно наложително вземете билетите и да сте спокойни

# 184
  • Пловдив
Сега се учудих аз...за Корфу има дате отиване през юли, а таблицата с дати за връщане е празна Thinking  Юни същата работа...отиваме и няма връщане Satisfied
Иначе август /сигурно щото е жега/ има 17-24, двупосочен за 98лв.

# 185
  • София
Сега се учудих аз...за Корфу има дате отиване през юли, а таблицата с дати за връщане е празна Thinking  Юни същата работа...отиваме и няма връщане Satisfied
Иначе август /сигурно щото е жега/ има 17-24, двупосочен за 98лв.
При мен излизат и в двете посоки за тези месеци.

# 186
  • Пловдив
Сега се появиха, да...

# 187
Ze-ze, благодаря Hug

Ето и един по-конкретен въпрос, някой ползва ли тази кредитна карта на ДСК, пише че дава Wizz discount club - https://dskbank.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1 … port-dsk-wizz-air

Едит - добрее, намерих малко инфо в по-стара теми от преди година, трябва да ме одобрят доколкото разбирам и иначе се прилагат условията като при другите кредитни карти. Трябва да се разровя да ги потърся, че на страницата не виждам всичко.
Имам такава. Тъй като плащам редовно с нея се трупат точки. Ако нещо конкретно ви интересува, питайте.

# 188
  • оттам, откъдето започва България
perymason, Летище Варна е малко и много бързо може да се ориентираш. Полетите също са малки и всичко се случва по-бързо. На 2-ри сутринта кацнахме и докато минем проверката багажът ни беше излязъл на лента вече.Simple Smile

# 189
  • София
Ze-ze, благодаря Hug

Ползвам я от години, като ми бе преиздадена отново, със същия номер.
На първата или втората година ми увеличиха лимита.
Потребителят може да е със съществуващ или новосъздаден профил в УИЗ.
Груповото членство се подновява автоматично и безплатно, ежегодно.
Относно усвояването на натрупани точки, личен пример:
- в края на 2021 г усвоих натрупани точки за покупки през 2019 г (прехвърлих в УИЗ-профила);
- усвоените точки в УИЗ-профила (паричният им еквивалент) следва да се използват в срок 1 година от датата на усвояване; в тази връзка през ноември си взех билети за 2023 г.

# 190
имайте предвид, че ДСК картата таксува покупки във валута, различна от лев с 1 или 2% такса, да не се изненадате. Практически в чужбина е добре да се ползва друга карта, иначе кредитите си ги плащате.

# 191
Проблемът с въпроса дали си бот решавам или чрез друг браузър, или влизам в приложението за телефон. Някои познати се оплакаха, че дори смяната на браузър не им е помогнала.

# 192
Борика нямат проблеми. Такива има  WIZZ и техните сайт и приложение.
Дали? Звънях в банката от там ми казаха, че проблема е в Борика. На 31.12 проблема къде беше, пак ли в Уиз?
Нужно ли е просто нещо да се изпляска в темата, постове да има, верни не верни няма значение...
През Борика на ден преминават стотици хиляди плащания. Как пък само при Wizz нещата не минават. Има един друг форум, където оплакванията от тази АК и неминаващите плащания са масово явление. Ама трябва да си покажем злобичката...

# 193
Ползвам само мобилното приложение, а си плащам само с Револют и нямам проблеми. Иначе с бг карти само драми и резултата е промяна на цената. Полетите си ги търся от сайта им в раздел Fare finder. Там идеята е, че разглеждаш цени и логично не те възприема като бот.

# 194
Ползвам само мобилното приложение, а си плащам само с Револют и нямам проблеми. Иначе с бг карти само драми и резултата е промяна на цената. Полетите си ги търся от сайта им в раздел Fare finder. Там идеята е, че разглеждаш цени и логично не те възприема като бот.

Защо да има само драми с българските карти? Аз си плащам предимно с картата ми от ОББ и нямам никакви проблеми. Но само от приложението.

Общи условия

Активация на акаунт