WIZZAIR - 43

• 41 360
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Ами точно, защото бордингът винаги е в СЛЕДпоследен момент, та подобни ситуации не са никак приятни.
Разбира се, че е така. Но... винаги гледам да ми е отворена бордната карта и си имам подготвен и документ за самоличност и бордна карта на телефона, още далеч преди да дойде моят ред за проверка. И аз се чудя как при паспортна проверка при полицая, има хора, които тепърва започват да си ровят паспорта и да търсят снимката. Или още долу на най-първата проверка на бордните карти, преди скенера, има хора, дето си плямпат помежду си и като дойде ред вече да покажат документи, тепърва започват да си ги търсят. На такива им се казва висок глас "е сега ли се сетихте? Бавите цялата опашка" Grinning Та... не е задължително хартиената бордна карта да е спасението, а това, че човекът е разпилян и несъобразителен. Същите тези хора, които не се съобразяват, и с хартиена бордна карта са способни да започнат да си я търсят в чантата едва когато стигнат до проверката.  
Пък тези, дето задръстват пътеката и грам не бързат, не ги и вълнува, че другите ги чакат... такива ги нареждам най-редовно Grinning

# 616
  • София
Всички бордни карти добавям в Wallet - така са на един клик разстояние, не зависят от нета, показват се по-ярко осветени от там и са винаги четими.
От много години не нося хартии с мен, щадя природата макар и с малко в случая.

# 617
  • sf
А ако чисто хипотетично си изпуснеш телефона и той се счупи?!

# 618
  • София
Дано не се случва, но винаги има решение. Да ползваш телефон на приятел например.

# 619
Хипотетично може много неща да се случат. Може и хипотетично някой да ти открадне цялата чанта, в която ти е листа с отпечатаната бордна карта. Хипотетично всичко се случва. Аз съм с 2 телефона, но въпреки това никога няма гаранция. Батерии падат, всичко става. Важното е човек докато е на опашката да се подготвя и да не бави останалите. Същото важи и за скенерите. Още преди да стигна до "легенчето" вече съм с махнат часовник, колан, телефони и течностите извадени, но като дойде редът на този преди мен, тепърва започва да се рови по джобовете и с изненада да установява, че трябва да махне колана, а и да го подканват "течности имате ли в багажа"... Да не говорим, че винаги има такива дето все нещо не са разбрали. Хора всякакви Grinning С това трябва да се свиква, защото няма да се промени.

p.s. темата за късите платформи при скенерите на Т1 и за малкото на брой легенчета не искам да я подхващам. Всички знаете какво е по европейските (и не само) летища.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 10:25 от diziler

# 620
Разбира се, че на който както му е удобно.  Simple Smile
Имам и скрийншоти, но на връщане трябва на хартия и затова разпечатах и на отиване. А и с малко дете и телефон в чантата, предпочетох документите и бордните карти в един джоб, който ще стои най-отгоре в багажа. Отделно сме и 6 човека, за които аз ще трябва да показвам и да нося, така че на хартия ми е по-лесно. Simple Smile Подавам ги и да си ги проверяват.

# 621
Най-добрият и удобен вариант е с разпечатка на хартия. На отиване не винаги го правя,но на връщане задължително . Във всеки хотел ми разпечатват. Дори да съм в апартамент,влизам в някой хотел и ги моля да го направят ,никога не са ми отказвали.
А течности никога не вадя. Нося тестери,казвам го и нямам проблеми.

# 622
Здравейте. Прави ми впечатление, че тази година Уиз драстично са вдигнали цените. Например за периода от 31 май до 4 юни 2022 пътувахме с тях до Ница и на човек бяха по около 150 лв билетите двупосочно. Тази година гледам пак Ница и в тези периоди а и по принцип полет на човек двучосочен е около 700-900 лв с ръчрн багаж... Има ли вече нормални цени с Уиз или е мираж да се намерят нормални? А полети до Санторини длаи ще пуснат по-нататък след някой и друг месец?

# 623
  • София
Намира се все още, тук - там по нещо. Но като цяло впечатленията в темата са за абсурдни цени.
София - Стокхолм ( Скавста )
27 юни - 59 лева
1 юли - 549 лева.
Ако не се връзваш с конкретни дати....
примерно 2 май и обратно на 9 май е 300 лева двупосочен до Ница. На фона на 1200 - 1400 през лятото, е добра цена.

# 624
Все си мисля,че тези нелепо високи цени за почти всички дестинации ще паднат. Ако не,аз лично ще предпочета да летя с нормална авиокомпания или с прекачване.

# 625
точно Уиз да имат толкова лоялни фенове не съм очаквал
според мен всяка друга е по-добра от Уиз, още повече с тия цени...

# 626
При Райън са по-добре нещата, но не оътуват до навдякъде, както и Уиз де. Но и ако вземат и те "пример" от Уиз става много зле.

# 627
Ама имам едни 200 евро в портфейла и не мога да намеря за какво да ги похарча. Simple Smile

# 628
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Дойде време да си направя онлайн чекирането на полетите с Wizzair (вече остават по-малко от 30 дни и за двете посоки)  и за полета София-Абу Даби ми пусна бордни карти, но за полета на връщане Абу Даби-София Не ми дава бордни карти?  , пише, че това не е бордна карта...
Някой срещал ли се е с този проблем и какво да правя? Flushed

# 629
така ли изглежда?

на него пише какво да правиш
там долу при удивителната

Общи условия

Активация на акаунт