WIZZAIR - 43

• 41 781
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,

Благодаря Ви, но мисля, че не ме разбрахте.
Аз искам сега да закупя билети в момента само за мен и мъжа ми. Евентуално след това допълнително да закупя билет за бебето.
Не виждам, за какво ще трябва да се разправям по телефона, ако това е разрешено като опция.

# 136
Мисля, че правилно са ви разбрали. Няма опция и ще трябва да им се обадите, ако искате да добавите бебе на по-късен етап.

# 137
Има ли информация до Прага ще пускат ли полети Уиз?
И изобщо има ли нискотарифна компания летяща до там?
Благодаря и много пътешествия през новата година.

# 138
Здравейте,

Аз искам сега да закупя билети в момента само за мен и мъжа ми. Евентуално след това допълнително да закупя билет за бебето.
Не виждам, за какво ще трябва да се разправям по телефона, ако това е разрешено като опция.

Деца сами не могат да пътуват, и на сайта не може да изберете само дете. Пробвайте ако не вярвате.
Затова по телефона, там ще обясните, че вече имате резервация за възрастни и детето няма да е само.

Ако не искате по телефона, купете за всички наведнъж.

# 139
Има ли информация до Прага ще пускат ли полети Уиз?
И изобщо има ли нискотарифна компания летяща до там?
Благодаря и много пътешествия през новата година.

Имат полети Уиз, но от Варна

# 140
Здравейте,

Деца сами не могат да пътуват, и на сайта не може да изберете само дете. Пробвайте ако не вярвате.
Затова по телефона, там ще обясните, че вече имате резервация за възрастни и детето няма да е само.

Ако не искате по телефона, купете за всички наведнъж.

Благодаря Ви. Значи в такъв случай разбирам, че е по-удачно да закупя билети за мен и мъжа ми, евентуално по-късно чрез кол центъра и за бебето, отколкото да закупя за тримата и ако не го вземем, да изгорим със 120лв.

Пожелавам една прекрасна 2023 година, пълна с пътувания и споделени моменти!

# 141
Ами ако не сте сигурни, че ще го вземете и не искате да изгорите го добавете по-късно.
Ако билетите са много евтини, може да му вземете място като възрастен (ако излиза по-евтино от таксата за бебе), и после пак трябва да се обадите, за да оправят билета.

Между другото за вида билет се гледа възрастта по време на полета, не сега, да го имате предвид.

# 142
Бебета под 2 години не пътуваха ли безплатно? Или на половин цена...? Как беше? Rolling Eyes

# 143
Почти навсякъде са безплатно или 10% от цената, при уиз има фиксирана такса от 25 евро, ако не бъркам.

# 144
Да, фиксирана е. Не зная защо е така. Два пъти се е случвало на детето таксата да е по-висока като стойност от цената на билет за възрастни,  но не съм купувала като за възрастен. Не ми се занимава с Уиз заради 5 евро.

# 145
еми всеки сам си прави цените, каквото са решили

не е тук мястото, но Бритиш еъруейс дават безплатен билет на дете, ако стане на 2г по време на пътуването. Купуваш му билет за бебе, 10% от цената за възрастен, пътува първата отсечка без място, след рождения му ден (примерно на връщане) му се дава място без доплащане.
Даже може малко да се злоупотреби, например ако се лети надалече през Лондон първата отсечка без място, останалите 3 със, безплатно.
Правил съм го, но само за връщане.

# 146
А какво ми е позволено да нося като козметика? Ако приемем, че в хотела ще има шампоан и душ гел, мога ли да нося сух шампоан, парфюм 15 мл, фондьотен, пудра, молив за очи, спирала и гланц например.

# 147
Всичко,до 100 мл,ако е в течно или желирано състояние.
Сега да питам-луканки,салами,кашкавал в ръчен,мога да нося,нали?

# 148
А какво ми е позволено да нося като козметика? Ако приемем, че в хотела ще има шампоан и душ гел, мога ли да нося сух шампоан, парфюм 15 мл, фондьотен, пудра, молив за очи, спирала и гланц например.

Из първия пост на темата:
Течности при пътуване с ръчен багаж
Течностите трябва да бъдат поставени в прозрачен найлонов плик, който може да се затваря. Обема на плика трябва да е 1 литър. Всеки пътник има право само на един такъв плик.
В него могат да бъдат поставени колкото си искате неща, които са с не по-голям обем от 100мл.
Пликове могат да бъдат закупени от различни места: ДМ, Кауфланд(водят се пликове за сандвич), Практикер, от някои книжарници, от магазини, които продават всякакви торбички и найлонови пликове.
На летище София има налични безплатни пликчета - обикновено има при проверяващия б.карти и ЛК преди секюрити проверката, а също има поставени над скенера, където минава багажа за проверка.
На много от летищата тези пликчета се заплащат.

Течностите трябва да бъдат извадени от куфара/чантата при проверката на летището.

# 149
  • София
Всичко,до 100 мл,ако е в течно или желирано състояние.
Сега да питам-луканки,салами,кашкавал в ръчен,мога да нося,нали?

Може и пастърма, филе, саздърма.
Винаги пътувам с пълен с подобни благинки ръчен багаж.
Кашкавал не нося, че чужбинския ми е по-вкусен.
Но да са купешки с опаковка и етикет.

Общи условия

Активация на акаунт