WIZZAIR - 43

• 41 880
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • София
В последните 5 дни пътувах два пъти с WIZ и двата пъти само с ръчен багаж- и малка чанта и не ми направиха проблем нито на излитане от България , нито на прибиране .

# 256
Което не означава, че на друг няма да направят.

# 257
Не е хубаво да се злоупотребява защото в един момент правилата ще станат по-строги и всички ще си изпатят.
Не го казвам като упрек към които го прави, но да бъде по-дискретен.
На всякакви глупави ситуации сме се нагледали по летища и от излишни дразги с персонала няма да сме печеливши.

# 258
  • София
Имах достатъчно място в ръчния багаж ако еше необходимо да прибера дамската чанта , която беше клъч , просто не ми е спокойно всичките ми лични документи + пари и карти ,да са сбутани в багажните отделения

# 259
  • София
Имах достатъчно място в ръчния багаж ако еше необходимо да прибера дамската чанта , която беше клъч , просто не ми е спокойно всичките ми лични документи + пари и карти ,да са сбутани в багажните отделения
В кои багажни отделения да са сбутани?
Трябва да минеш само с един багаж на гейта. След него можеш да си извадиш чантата обратно.

# 260
  • София
Ръчен багаж се слага под предната седалка. Не му е мястото в багажното над главите.

# 261
Ръчен багаж се слага под предната седалка. Не му е мястото в багажното над главите.
Освен ако си на аварийните изходи, тогава се слага горе.

# 262
  • София...........
Здравейте,
Четох и тук и в сайта на wizzair, но не видях отговор на въпроса, който ме интересува.
Купихме билети с места, но сега искам да променя местата и ме интересува трябва ли нещо да заплащам за промяната на местата?
Благодаря

# 263
  • София
Здравейте,
Четох и тук и в сайта на wizzair, но не видях отговор на въпроса, който ме интересува.
Купихме билети с места, но сега искам да променя местата и ме интересува трябва ли нещо да заплащам за промяната на местата?
Благодаря
Аз последно бях с приорити и при промяна местата плащах разликата ако имаше такава от тези,които бях платила. Става ясно като тръгнеш да ги променяш дали има разлика за доплащане....

# 264
  • София
Получих код за отстъпка от 10 евро. Ако някой го иска - нека ми пише и ще му го изпратя на лично съобщение. Това са условията:

# 265
Цени от 20 евро за избрани полети до 31 май

# 266
  • Пловдив
Абе кво става с тия цени???
Оня ден имаше полети до Неапол м.май за 40-60лв, сета са по 150-200лв в посока Flushed

# 267
До Лáрнака за февруари има и за 10 евро. Допреди няколко дни и за Катания бяха по 10 евро февруарските, но вече не са.

# 268
  • I want it all and I want it now.
Гледах за Барселона не са мрьднали. Непрекьснато ги увеличават.

# 269
  • София
Абе кво става с тия цени???
Оня ден имаше полети до Неапол м.май за 40-60лв, сета са по 150-200лв в посока Flushed

А ти защо не купи като бяха 40 - 60 лв? Чакаше да станат по 5 лв ли? Този филм не се прожектира вече.
Сега сериозно - през май има някакви следвеликденски  празници - Свети Дух, Петдесетница и подобни всяка неделя. При католиците има и уч. ваканции. Отчитат и бълг. неработни дни през май, времето се затопля и е удобно за разглеждане. Всичко това вдига цените - да си знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт