WIZZAIR - 43

• 41 759
  • 751
  •   1
Отговори
# 540

ако цените са високи, значи полета е вече пълен. Според мен. Те не са толкова тъпи.

Силно се съмнявам. Става въпрос за дати, които са след повече от 4 месеца, не са свързани с никакви специални събития, като празници или ваканции. И касаят посока Франкфурт Хан - София. Не съм видяла Франкфурт Хан да е топ туристическа дестинация.

Полетът е празен.
Цената на конфигурация 3-ма, с 3 приоритита и 1 чекиран 20 кг + места е 778 евро.
С Луфтханза при това не от забутаното Хан, до което трябва да пътувам час и половина, за трима с малки куфари, места и един чекиран 23 кг. ми излезе 334 евро. За един и същи ден.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 15:15 от Fancy

# 541
Винаги когато ми преместват полет смятам, че моят е канцелиран. Сега разбирам, че не е така. Струват ми се големи мошеници тези уиз Еър... И без това рядко ги ползвам, съвсем ще ги сведа до минимум.

Аз съм/бях със същото разбиране, особено когато промяната не е свързана с часове, а с дни. Ако евентуаално в бъдеще ми се наложи да ги ползвам ( въпреки, че максимално се опитвам да ги избягвам), ще го имам предвид.

# 542
Да, и аз си помислих това, но всъщност е тъпо.
За какво плащам членство за 4ма човека, като не мога да добавя в последствие 4ти.
Нали реално пак ще лети към моето членство този човек.

Ако ви се играе, може да пробвате нещо.
Купете още два билета с дискаунт, за вас и другия човек. Доколкото помня, ако човек го има два пъти на един полет, отказваха единия. За всеки случай вземете с флекс и откажете вие, ако те не го направят.

# 543
и по коя логика е нормално това?

**да не говорим, че когато гледаш цените за целия месец се виждат по-ниски цени

***И НЕ...., и за един билет е толкова..., да не се хване някой с обяснението, че няма два билета, но има за един..., не няма....

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 10:34 от Aretka

# 544
  • София
И аз питах същото онзи ден - някакъв бъг имат в системата. Тук поне цените са изгодни, а при мен - билет 500+, цена с дискаунт клуб - със 100 лв. отгоре.

# 545
миналата година през приложението ми даваше по-висока цена, отколкото на сайта им..., да не казвам какво ми костваше да се балача на мобилен телефон да купувам билети през сайт..., увеличи, намали, увеличи, намали..., потвърждение на карти и прочие...(бях на почивка тогава и дебнех всеки ден да намалят един полет Nerd )

# 546
  • София
Вече не вярвам на Търсачката за цени, защото дава едни цени, а като тръгнеш да резервираш - много по-високи. Тогава видях какво пише отдолу:
"*Еднопосочна цена, включваща административна такса и един брой ръчен багаж (макс.: 40 x 30 x 20 cm). За всеки куфар на колела и чекиран багаж се начисляват допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочената цена е ограничен.

Моля, имайте предвид, че сумите, показани на този уебсайт, са само примерни и не трябва да бъдат възприемани като оферта.

Целим да ви покажем най-ниската основна цена, налична по избрания маршрут в даден ден, но е възможно посочените суми да се различават от цената, която е реално е налична на уебсайта по време на осъществяването на резервацията, поради текущи и наскоро завършени резервации."

# 547
Аз полети София Виена не видях вчера.
Само от Варна ли има?
Много тъпо

# 548
Има на Austrian София-Виена

# 549
Винаги когато ми преместват полет смятам, че моят е канцелиран. Сега разбирам, че не е така. Струват ми се големи мошеници тези уиз Еър... И без това рядко ги ползвам, съвсем ще ги сведа до минимум.

той сигурно е бил канцелиран, нямало го е. Затова са преместили билетите по други полети. После са добавили полет за този ден, който е бил празен - оттам и много ниската цена.

Винаги е добре да изчакате един два дена, докато наместват нещата, вместо да потвърждавате веднага. Имате време до 3 часа преди полета и без друго. Мястото си е резервирано за вас (както е предложено от тях). Докато ви седи непотвърден можете да правите промени и откази безплатно, щом потвърдите - край - отново имате обикновен билет с големи такси за смяна и отказ, все едно не е имало промяна.

# 550

той сигурно е бил канцелиран, нямало го е. Затова са преместили билетите по други полети. После са добавили полет за този ден, който е бил празен - оттам и много ниската цена.

Винаги е добре да изчакате един два дена, докато наместват нещата, вместо да потвърждавате веднага. Имате време до 3 часа преди полета и без друго. Мястото си е резервирано за вас (както е предложено от тях). Докато ви седи непотвърден можете да правите промени и откази безплатно, щом потвърдите - край - отново имате обикновен билет с големи такси за смяна и отказ, все едно не е имало промяна.
Това обяснение не ме задоволява...

# 551
За утрешният полет към Лисабон изискването е за три часа преди полета да сме на летището.
Има ли допълнителни мерки и натоварвност, че изискват вече да си три часа преди полет, а не два?

# 552
  • София
За утрешният полет към Лисабон изискването е за три часа преди полета да сме на летището.
Има ли допълнителни мерки и натоварвност, че изискват вече да си три часа преди полет, а не два?
Май стана стандартно изискване за всички полети. Допълнителни мерки няма, не.
За половин час преди полета ви утре, има още 3 на Уиз и всичките 3 са с по-големите Еърбъс А321. Вашият не го виждам дали е също 321 или 320, но няма голямо значение.
Ако четирите полета са пълни, това са към 900 човека които ще са там горе долу по едно и също време.
Ако имам възможност, бих предпочел да спазя изискването, дори да смятам, че и 2 часа са достатъчни.

# 553
С чекиран багаж ли сте? Ако не... отидете 1 час преди полета

# 554

шаблонно е, не правят разлика между различните часове и летища. Всеки сам си преценя, ама за София 3 часа е малко множко

Общи условия

Активация на акаунт