WIZZAIR - 43

• 41 387
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
В Англия това лято щели да тестват биометричните паспорти и на деца над 10. Няколко летища, ама не разбрах дали само някои дни или постоянно.
Ще се тества способността на софтуера да познае дали снимката на детето на 7 и самото дете на 12 са един и същи човек Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 20:02 от neuromancer

# 571
Ами, някой да ми каже тогава как минава с паспорта през автомата. Не съм пробвала до сега. Sweat Smile Даже не знаех за тази емблема.

# 572
Ами, някой да ми каже тогава как минава с паспорта през автомата. Не съм пробвала до сега. Sweat Smile Даже не знаех за тази емблема.

Има си надписи какво и как се прави. Всеки средноинтелигентен ще се ориентира .

# 573
Дъщеря ми на 15г последно декември си минава през автоматите навсякъде. Опашки нямаше, летяхме до Рим и става супер бързо.
Естествено ня кацане автомата го пуснаха 20мин след като се бяхме наредили на опашката.
Аз понеже съм с ЛК и си висях.

# 574
Гледам, че на детето паспорта също я има тази емблема. Това значи ли, че може да минава през автомат и то?

# 575
Ами, някой да ми каже тогава как минава с паспорта през автомата. Не съм пробвала до сега. Sweat Smile
Поставяш паспорта със снимката надолу, не мърдаш за няколко секунди. После ти сканира лицето, не мърдаш... и вратите се отварят, излизаш и ... помахваш на тия, дето чакат с личните карти Wink

# 576
Гледам, че на детето паспорта също я има тази емблема. Това значи ли, че може да минава през автомат и то?

според възрастта на детето
над 14г в ЕС (май) и над 12 г за Англия може

всички паспорти би трябвало да имат, безсрочни паспорти май няма и старите са изтекли

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 01:35 от neuromancer

# 577
Абе хора, ние кога ще си имаме електронни паспорти? Другите европейци си минават през компютъра за секунди, пък ние чакаме на опашка пред контролите....

Чакате Вие, аз всеки път минавам с паспорта през електронна проверка.

# 578
20 евро за избрани полети до края на юни

# 579
Заглеждам коледни билети от сега... По 155 лв и за отиване и за връщане. Има ли вероятност да паднат цените, при положение, че РА (конкуренцията) все още не е публикувала нейните си цени? За сега са обявили цените си само до края на октомври. Дали да купя от сега с Уиз или да почакам да видя РА какви билети ще обявят? Като се замисля за Коледа 2022 какви ненормални цени имаше със Уиз и какви никакви промоции, направо се чудя какво да правя - да купувам или да чакам... Под обявените в момента цени за Коледа едва ли ще паднат. А? Вие какво мислите?

# 580
  • София
Както и до постъпиш, може да сгрешиш, но по-скоро купувай! Аз така се назлъндисвах на подобни цени за Сицилия през юни и не купих и вече са по 400-500 лв. И се съмнявам, че ще паднат. Обявяването на лятното разписание на Раян не ги свали, даже точно по това време ги вдигнаха. И до края на септември неделните полети са по 440.49 лв. или нагоре. Не знам какво се случва. Но май ще се откажа да пътувам с тях.

# 581
Заглеждам коледни билети от сега... По 155 лв и за отиване и за връщане. Има ли вероятност да паднат цените, при положение, че РА (конкуренцията) все още не е публикувала нейните си цени? За сега са обявили цените си само до края на октомври. Дали да купя от сега с Уиз или да почакам да видя РА какви билети ще обявят? Като се замисля за Коледа 2022 какви ненормални цени имаше със Уиз и какви никакви промоции, направо се чудя какво да правя - да купувам или да чакам... Под обявените в момента цени за Коледа едва ли ще паднат. А? Вие какво мислите?

всичко може да стане
ама на конкуренцията не ти ли е любопитно да видиш цените?

# 582
А, на Раян цените какви бяха?
Както и до постъпиш, може да сгрешиш, но по-скоро купувай! Аз така се назлъндисвах на подобни цени за Сицилия през юни и не купих и вече са по 400-500 лв. И се съмнявам, че ще паднат. Обявяването на лятното разписание на Раян не ги свали, даже точно по това време ги вдигнаха. И до края на септември неделните полети са по 440.49 лв. или нагоре. Не знам какво се случва. Но май ще се откажа да пътувам с тях.

# 583
  • София
Ами доста по-добри са от новите на Уиз и подобни на цените от януари - 50-60 евро на посока, но часовете им са късни. Засега при Раян не съм виждала такива големи цифри.

# 584
Според мен е рано още за декември да се купува.
 Дестинация, която летя почти всяка година средата на декември в посока  за около 30-40 лева в момента ми дава 155.99 лв. в посока. Тази цена излиза всички полети през декември с изключение на един ден в който цената е 263.99 лв.
Това отново потвърждава наблюдението ми, че не е изгодно да се купува за след толкова много време.
Подчертавам, мои наблюдения и не ангажирам никой с тях.

Общи условия

Активация на акаунт