WIZZAIR - 43

• 41 376
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Следих близо половин година цени до Мюнхен и нямаше под 170лв в посока 
Миналият месец успях да купя на 65лв двупосочни за началото на април.
Според мен просто трябва да се следи ако не сте ограничени с фиксиран период.

# 586
За средата на декември съм склонна да си помисля, че цените ще станат по-ниски, ама за пиковите дни точно около Коледа... От 155 лв надолу дали ще паднат? Или само на горе ще летят, към 500, както през миналата Коледа...? Ако 155 лв е наистина най-ниската възможна цена за пикова дата около 25.12, то сега е моментът да се купят билетите, май?

# 587
Kоя е тази релация с такава цена ?
Билетите те първа ще вървят нагоре с тази инфлация 100 %

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 19:44 от Ragga

# 588
Както казах това са си мои наблюдения и не ангажирам никой с тях. Точно на Коледа не съм летяла, но за 20-21 съм купувала билети за по 30-40 лева.
Всичко е въпрос на следене и доза късмет.

# 589
Според мен е рано още за декември да се купува.
 Дестинация, която летя почти всяка година средата на декември в посока  за около 30-40 лева в момента ми дава 155.99 лв. в посока. Тази цена излиза всички полети през декември с изключение на един ден в който цената е 263.99 лв.
Това отново потвърждава наблюдението ми, че не е изгодно да се купува за след толкова много време.
Подчертавам, мои наблюдения и не ангажирам никой с тях.

по принцип е така, но точно за Коледа, когато хората се прибират в България, не смятам, че ще паднат, обратното.
Приемам, че е важно да се пътува, а не ако цената стане 500 да махнеш с ръка и да кажеш "ще ида в Гърция".
От друга страна е възможно като пуснат Райън полетите в продажба да са по-евтини.

# 590
  • Милано
Здравейте,искам да попитам майки с бебета, с какви колички пътуват.Когато закупих билетите,пишеше сгъваема количка,без упоменати размери и кг.Нашата е доста тежка...Ето тази

# 591
Няма размери на количката. Нашата е от най-компактните, но пък съм виждала и много обемни колички. Идеята е да може да се сгъне.

# 592
  • Милано
Няма размери на количката. Нашата е от най-компактните, но пък съм виждала и много обемни колички. Идеята е да може да се сгъне.
Благодаря сърдечно🌸

# 593
При wizz могат да се купят билети с flex. Ако цените паднат, може да канселирате полета и да загубите само цената на флекса.

# 594
Ние сме с Бритакс, която е около 8-9 кг, тоест средно компактна. Не е нужно да е супер олекотена, тип кукленска. Въпросът е да се сгъва.

# 595
  • София
Здравейте!
Това автоматично чекиране задължително ли е да се прави?
Както и нужно ли е да разпечатвам бордната си карта(тази която имам в приложението)?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 596
  • София
Здравейте!
Това автоматично чекиране задължително ли е да се прави?
Както и нужно ли е да разпечатвам бордната си карта(тази която имам в приложението)?
Скрит текст:
Скрит текст:
За автоматично чекиране искат такса. Може да го пропуснеш. За бордната карта си провери дали летището където ще кацнеш приема борда карта на телефон. На софийското може с телефон.

# 597
Винаги разпечатвам бордните карти, в един джоб за отиване, в друг за връщане. По-лесно ми е да ги дам, отколкото да отварям телефони и т.н., и без това моят понякога нещо се бъгва и да не ми спретне номер в най-неподходящия момент Simple Smile

# 598
Как успявате да си изпечатате бордните карти и за връщане, още преди да сте заминали, че да са в два джоба? Като имате безплатно чекиране 24 или 48 часа преди полета... ако пътувате за повече от 2 дни как се случва това?
Ако сте забелязали по опашките, всички вадят телефоните и чат пат някой с таблет. Аз съм с 2 телефона и си имам скрийншотове и на двата, така че дори и интернетът да направи номер, имам си снимка на бордната карта. Дори и батерията да падне, имам и друг телефон. Това с хартията вече е отживелица (поне според мен). Wink

# 599
Как успявате да си изпечатате бордните карти и за връщане, още преди да сте заминали, че да са в два джоба? Като имате безплатно чекиране 24 или 48 часа преди полета... ако пътувате за повече от 2 дни как се случва това?
Ако сте забелязали по опашките, всички вадят телефоните и чат пат някой с таблет. Аз съм с 2 телефона и си имам скрийншотове и на двата, така че дори и интернетът да направи номер, имам си снимка на бордната карта. Дори и батерията да падне, имам и друг телефон. Това с хартията вече е отживелица (поне според мен). Wink

Най-вероятно имат запазени места и се чекират по-рано, а ако нямат… и на мен ми е интересно как става този номер.

Общи условия

Активация на акаунт