WIZZAIR - 43

• 41 118
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
имаш право на чекиран куфар до 20 кг, малка раничка и още един брой с дадените размери в кабината с теб. Раничката се брои и тя, естествено
А този още един брой(в кабината)на кои размери от посочените трябва да отговаря?

# 661
  • София
имаш право на чекиран куфар до 20 кг, малка раничка и още един брой с дадените размери в кабината с теб. Раничката се брои и тя, естествено
А този още един брой(в кабината)на кои размери от посочените трябва да отговаря?
Пише най-долу на снимката - 55х40х23 см

# 662
  • София
Значи с мен мога да взема малък сак с размери(55/40/23),броящ се за ръчен багаж?А до колко кг трябва да е?
И още нещо-този чекирания куфар до 20 кг,той на какви размери трябва да отговаря?

# 663
щом не пише, значи няма значение
обаче за ръчния багаж трябва да можете да го качите сама на рафта над главите. Не че няма да се намери някой кавалер да помогне, ама...

# 664
Значи с мен мога да взема малък сак с размери(55/40/23),броящ се за ръчен багаж?А до колко кг трябва да е?
И още нещо-този чекирания куфар до 20 кг,той на какви размери трябва да отговаря?

На сайта си има посочени размерите на всеки един вид багаж. Толкова ли е трудно да ги прочетете?
За чекираният куфар няма ограничение в размери. Там мерят килограми.
За кабинния багаж е обратното.

# 665
  • София
Прочела съм ги многократно!
Въпросът ви е излишен..
Попитах,понеже не бях сигурна дали може с 2 броя ръчен багаж с приорити билет и имах своите притеснения.
Благодаря на всички за помощта!🌹

# 666
Ами не личи да сте ги прочела, защото задавате точно въпроси, които са описани подробно на сайта в секция багаж. Закупила сте приорити и 1 чекиран багаж от 20 кг.:

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/wizz-priority
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-info … D0%B3%D0%B0%D0%B6

От София има ли полети MIX & MATCH?

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 10:53 от Fancy

# 667
Опитах се да запазя три билета, като на един от пасажерите искам да има чекиран багаж, а на останалите двама само ръчен. Но като дам чекиран багаж слага такъв на всички.
Другото което ме интересува е дете задължително ли му запазват място до някой от спътниците?

# 668
Опитах се да запазя три билета, като на един от пасажерите искам да има чекиран багаж, а на останалите двама само ръчен. Но като дам чекиран багаж слага такъв на всички.
Другото което ме интересува е дете задължително ли му запазват място до някой от спътниците?

Има едно квадратче при избиране на багажа от рода на "същия багаж за всички пътници". Вероятно сте го отметнали и затова зарежда по 1 чекиран куфар за всички.

За Уиз детето е такова до навършване на 14 години. Ако вашето е такова и не купувате изобщо места, системата ще го разпредели задължително до един от възрастните му спътници.

# 669

Има едно квадратче при избиране на багажа от рода на "същия багаж за всички пътници". Вероятно сте го отметнали и затова зарежда по 1 чекиран куфар за всички.

За Уиз детето е такова до навършване на 14 години. Ако вашето е такова и не купувате изобщо места, системата ще го разпредели задължително до един от възрастните му спътници.

не мога да го намеря това за багажа. И друго. Най-редовно ми дава че е регистрирана необичайна активности не мога да продължа с резервацията. В петък и на служебният ми комп същото.

# 670
Изберете най-ниската тарифа и после добавете само един багаж. Дете автоматично сяда до един от възрастните. Ако въпреки това искате да купувате места, платете за всички, или за никой, иначе стават каши.

# 671
По повод кашите, надявах се онази потребителка, която беше купила места за възрастните, които не искали да се делят, но не и за децата, очаквайки да ги сложат до възрастните, да дойде и да каже какво стана накрая. Доста време й посветихме, опитвайки се да й бъдем полезни.

# 672
W!Zz спира всички полети от/до Молдова считано от 14.03.

В официалното си изявление авиокомпанията заяви, че е "взела трудно, но отговорно решение" да спре всички полети от и до Кишинев от 14 март, съобщава Би Би Си.
Решението е взето "заради последните събития в Молдова и високия, но не неизбежен риск във въздушното пространство на страната"

https://www.bbc.com/news/world-europe-64792430
Скрит текст:
Статията на български

Wizz Air съобщи, че ще спре всички полети до молдовската столица Кишинев от 14 март поради опасения за безопасността на въздушното пространство.
Руска ракета беше изстреляна над молдовското въздушно пространство по-рано този месец.
Органът за гражданска авиация на Молдова нарече решението на авиокомпанията внезапно и достойно за съжаление.
Молдова е една от най-бедните икономики в Европа и е силно изложена на войната в Украйна.
Авиокомпанията каза: „Безопасността на пътниците и екипажа остава приоритет номер едно за Wizz Air...
„След последните събития в Молдова и повишения, но не непосредствен риск във въздушното пространство на страната, Wizz Air взе трудното, но отговорно решение да спре всички полети до Кишинев от 14 март.“
Органът за гражданска авиация на Молдова заяви, че авиокомпанията е поискала одобрение за лятното си разписание на полетите на 14 февруари и агенцията „определи, че полетите в националното въздушно пространство могат да се извършват безопасно, като се следват редица процедури“.
Органът каза, че ще предприеме "всички необходими действия", за да върне Wizz Air на летището в Кишинев възможно най-скоро и да привлече други нискотарифни авиокомпании.
Wizz Air каза, че ще има повече полети от цяла Европа до източния румънски град Яш, близо до границата с Молдова, като заместители на услугата Кишинев.
Напрежението между Москва и молдовското правителство нараства.
Молдова, вклинена между Румъния и Украйна, стана кандидат за членство в ЕС миналото лято.
Страната с 2,6 милиона души се бори с притока на бежанци от Украйна и напрежението с Приднестровието, отцепил се проруски регион, където са разположени около 1500 руски войници.
По-рано този месец украинският президент Володимир Зеленски заяви, че разузнавателната служба на Киев е разкрила руски план за унищожаване на Молдова.
Президентът на Молдова Мая Санду обвини Русия в заговор за сваляне на ръководството на Молдова с помощта на чуждестранни диверсанти от Русия, Сърбия, Беларус и Черна гора.
Тя каза, че целта им ще бъде да атакуват правителствени сгради, да заловят заложници и след това да предизвикат протести за смяна на правителството с такова, което е „в услуга на Русия“.
Междувременно руското министерство на отбраната твърди, без никакви доказателства, че украински диверсанти, облечени като руски войници, ще атакуват от Приднестровието, за да осигурят претекст за украинска инвазия.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 11:05 от diziler

# 673
  • София
Здравейте! При направена вече резервация, как мога да променя сгрешено име!

# 674
Някой пътувал до Бове с Уиз през последните 6--7 месеца може ли да ме ориентира за нормалната цена на билетите? Гледам май и юни все едно ще летя бизнескласа с нормална  авиокомпания. При Раян и Бг еър цените са доста по-ниски за периода.

Общи условия

Активация на акаунт