WIZZAIR - 43

• 41 343
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, до колко дни преди полет изпращат билетите. Ще пътуваме на 3 март, а още не са ни изпратили билетити и бордните карти. Благодаря !

Никой нищо няма да ви прати. Трябва сами да се чекирате в сайта или на приложението им. Ако не сте си купили места, това може да стане от 48 чАса преди полета до /не съм сигурна/ 3 чАса преди полета. След това може да си разпечатате бордните карти или да си ги свалите на телефона.

# 691
  • Свети Влас
Благодаря !

# 692
  • София
Кой и от къде да ти изпрати билети?
Ако имаш купени места влизаш и се чекираш в сайта.
Ако си с произволно избрани места - 48 ч. преди полета пак се чекираш. Бордната карта може да я принтираш или да я свалиш на телефона.

# 693
  • Свети Влас
Полчихме бордните си карти на сайта им! За първи път летим, откъде да знам...

# 694
Полчихме бордните си карти на сайта им! За първи път летим, откъде да знам...

То затова се чете първата страница преди да се пита.

# 695
  • Свети Влас
Човек да не посмее да пита... Повече няма да ви питам !!! Нали с това става, или вече и да питаш е престъпление !

# 696
Има една подробност за последния обсъждан въпрос. Не става ясно питащата самостоятелно ли ще лети или чрез турагенция. Ако е с агенция, наистина може да чака да й пратят билетите, защото организаторът се занимава с всичко. Така че, малко по-спокойно.

# 697
  • Свети Влас
Самостоятелно до Копенхаген с майка ми. Както казах за първи път ще летя и се притисних, защото бяха писали, че ще ни пратят билетите, не очаквах такова отношение.... Наистина човек вече да не смее да пита нещо, за да не го нападнат. Все пак вие сте по наясно от мен, мислих, че ще помогнете, а вместо това...

# 698
"билет" и "бордна карта" са различни неща
билетите, по-скоро потвърждението за електронен билет най-вероятно са ви го пратили още при покупката
бордни карти не пращат ей-така, освен ако сте платили за автоматично чекиране

# 699
  • Свети Влас
Затова попитах, защото НЕ разбирам. Платихме за автоматично чекиране.

# 700
Ами затова, като питате, казвате всички подробности. А не да се налага после всеки пореден потребител да се чуди какво точно искате да разберете. Че да успее и да ви помогне.

# 701
Затова попитах, защото НЕ разбирам. Платихме за автоматично чекиране.

ами нищо от това не стана ясно от въпроса
щом имате автоматично чекиране, седите и чакате да ги пратят
някъде в описанието какво е това трябва да пише кога ви пращат, аз не съм ползвал и не съм чел, но би трябвало да е когато отварят чек-ин за всички, т.е. 48 часа. Пък когато стане, вие сте направили каквото трябва. В краен случай на гишето ще ги намерят.

# 702
  • Балчик
Някой пътувал до Бове с Уиз през последните 6--7 месеца може ли да ме ориентира за нормалната цена на билетите? Гледам май и юни все едно ще летя бизнескласа с нормална  авиокомпания. При Раян и Бг еър цените са доста по-ниски за периода.
На 14.02 купихме билети за края на юли на цена 126 лв отиване,156 връщане. След това станаха по над 500 лв. Сега гледам малко са паднали. Мисля, че ще ги намалят още, то няма кой да ги купи иначе

# 703
Благодаря. Не са ми спешни,  ще изчакам и ще проследя какво се случва с цените. Имам точки от Уиз, за това. Иначе Раян имат за около 200-250 лв в двете посоки.

# 704
  • Балчик
Благодаря. Не са ми спешни,  ще изчакам и ще проследя какво се случва с цените. Имам точки от Уиз, за това. Иначе Раян имат за около 200-250 лв в двете посоки.
.Имат, но за едната ни дата, отиване,  нямат полет и затова не ги разглеждах. А в деня на покупката, връщането им беше по-скъпо от на уиз.

Общи условия

Активация на акаунт