СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 205
  • 749
  •   1
Отговори
# 90

При нас в училище не са писали преразказ тази година. Детето ходи в школа но е индивидуално. До тук има един преразказ.

Моята девойка е правила 2 преразказа за домашно в училище и са четени в час. Да не е отсъствал твоя младеж? Тези пише всяка седмица за часовете. Пише е силно казано, по-скоро се мъчи да комбинира всякакви изречения от всякакви източници.
Току що питах, правили са един...явно аз съм го изпуснала.
Госпожата искала теза първият срок и преразказ през втория.
Тук обсъждахме преразказите. Иначе тези и в школата пише и хич не са му лоши.
В днешната използва думи като; вехти и кокошкари Simple Smile

# 91
Моят седмокласник е на индивидуални уроци и по двата предмета за НВО.По БЕЛ всяка седмица пише преразказ за домашна работа,в училище на всеки две седмици - също.Тези в училище пишат всяка седмица поне по една,често-по две.Учителката след всяка домашна работа за преразказ или теза,на случаен принцип избира един ученик,който да прочете работата си пред класа.Всяко контролна работа по БЕЛ е във формата на НВО,класната работа също ще бъде в този формат.Т.к.имат блок два часа в единия ден,се получава съвсем реално и откъм време.До момента виждам,че за него тези тренировки дават резултат.

# 92
  • Някъде Там
Излезнали са резултатите от ПИ МАТ в СМГ

# 93
Как се представиха децата на пробните? Доволни ли са от резултатите? При наборката предстоят следващата седмица,  но като че ли няма особено притеснение, нито пък се е засилила да учи. Ще видим накрая резултата какъв е, макар че нямам големи очаквания…

# 94
Синът ми прави нещо като пробен в 2 части - 23 на преразказ и 59 на теста, общо 82 точки, може и още, но той е доволен. По математика след празниците ще се явява, гледа да отметне Олимпиада, класни...

# 95
Ние сме горе-долу доволни от ПИ в СМГ. Точкита са над 80, но грешките са в първи модул. От бързане или недоглеждане.

# 96
  • Б
Ние сме с много по-малко от 80 точки, но докато се стегне да решава и времето свърши и някой задачи въобще не ги решава. Беше голям опит да види как се представя  и да си направи извод

# 97
  • София
83т. има нашия младеж по математика. Не му стигнало времето, каза...

# 98
Една страхотна новина: учебниците стават безплатни до 12клас! https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13313996

# 99
Да, добра новина. Дано успеят все пак да се случи от догодина

# 100
Аз очаквах, че ще е от тази година.
"Просвета" от лятото печат учебници без частите в които можеше да се пише.

# 101
Първи сблъсък с действителността седми клас. Онзи ден ни метнаха анкети относно настроенията за избор интензивност на учене на език и профили. Вече трябва да се започва с ориентирането, а това го мислех да е някъде в средата на следващия срок. НЕ/АЕ, РИЧЕ/ИИЧЕ, информатика/физика. Те в момента учат физика само в един час седмично, а като единствен известен представител на паралелките с физика се сещам за Светльо Витков и нещо другата алтернатива рязко ми става по-приемлива. От друга страна девойката въобще не е очарована от факта, че ИИЧЕ означава да нямат доста от предметите в първата година, а дори и математиката им да бъде с по-малко часове от сега.   

# 102
  • ВАРНА
Рони, че ко му йе на Светльо Витков Simple Smile
Точно тези анкети чакам и аз. МГ Варна обаче засега спи дълбок зимен сън Simple Smile
Обаче анкета сред учениците да оценяват учителката по рисуване пуснаха. Много се бях ядосала преди две седмици по този повод. Дано резултатите от тази анкета да не доведат до лоши последици за преподавателката.

Последна седмица преди ваканцията с коледно парти за целия випуск, коледен концерт от балета и насред цялата тази феерия - класно по български.
И да се посмеете с един бисер на приятелка на дъщеря ми : "Странджата е хиперактивен" Simple Smile

# 103
В МГ Варна спят, а в  МГ Пловдив даже не им е хрумвало, че може да предложат поне част от паралелките с математика и английски да бъдат с РИЧЕ най-малкото защото в целия град няма друг чужд език освен английски, който да се учи от 1 до 7 клас, а сигурно и в цялата област е така. За единствената паралелка с друг чужд език в гимназията не се чуват никакви положителни отзиви. Е как да не те е яд.

# 104
Може ли някой да ми каже как се образува бала в НПМГ, математическа паралелка? Както на СМГ или?

Общи условия

Активация на акаунт