СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 206
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Може ли някой да ми каже как се образува бала в НПМГ, математическа паралелка? Както на СМГ или?
Зх НВО МАТ+1х НВО БЕЛ + МАТ и  БЕЛ от свидетелството за 7 клас

# 106
Рони, че ко му йе на Светльо Витков Simple Smile
Точно тези анкети чакам и аз. МГ Варна обаче засега спи дълбок зимен сън Simple Smile
Обаче анкета сред учениците да оценяват учителката по рисуване пуснаха. Много се бях ядосала преди две седмици по този повод. Дано резултатите от тази анкета да не доведат до лоши последици за преподавателката.

Последна седмица преди ваканцията с коледно парти за целия випуск, коледен концерт от балета и насред цялата тази феерия - класно по български.
И да се посмеете с един бисер на приятелка на дъщеря ми : "Странджата е хиперактивен" Simple Smile
Трябва да видя Васо Гюров и МАрия Илиева с какви профили са били. В краен случай - Райна Кабаиванска. В тях ми е надеждата. (шегувам се, но всичките ми приятели и познати с профил физика, си работят като програмисти)
Нашите си свикнаха да се спасяват, както успеят. Обикновено на групички и групички в групичките.
В петък са си отметнали класната работа по математика. Контролното по физика не било сложно. Не съм го виждала, но господинът им явно много ги щади заради наследството. Мозъкът е във ваканция отвсякъде. Само се надява да нямат много домашни. Миналата седмица беше ужасно нещастна как само учи и вече се чувства умонена, а с домашната от школата е изостанала. ДОбре, че заваля сняг и девет и половина вечерта изскочихме навън да се набием със снежни топки. Животът рязко стана по-хубав.

# 107
  • вече Пловдив
Рони, искрено ви завиждам за снега, тук в Пловдив скоро не сме го виждали Wink
Във вторник мина класната по български език и литература, имало е доста трудни части, според дъщеря ми. Нямала проблеми с тезата, а с текста с грешки, които трябва да открие и посочи какви са.
Утре предстои класната по математика, да видим там как ще са нещата.
Бях писала, че за 3 месеца от старта на учебната година сменихме класната и от месец са с нова. Та детето искрено си каза - "Добре, че ходя на частни уроци по математика, изобщо нямаше да се справя в клас". Та така, весело е при нас...

# 108
  • Пловдив
Ваня,
Нашата класна беше преразказ на непознат текст. От името на неутрален разказвач

# 109
Здравейте, класното по мат е за след нова година, мина само по бел. Не е имало преразказ, само теза и тестове. По математика са до задачи от смеси и сплави. Вашите деца до кой урок са?

# 110
При девойката класната по БЕЛ ще е в две части - първа част, която правиха в понеделник, е по формата на НВО - въпроси+теза, втората част ще е преразказ на непознат текст - ще я правят след празниците. Оценката ще е средноаритметична от двете части, оценяването ще е като на НВО.
По математика е утре - предни години даваше по три задачи с подробно решение госпожата, за тази година май ще дава тестови+такива с подробно, но не беше сигурна девойката, не разбрала точно.

# 111
Здравейте ние още чакаме резултати от пробните изпити в школата през уикенда. Надявам се до няколко дни да имаме вече яснота как се е представила наборката.
Сещам се да питам школите, в които сте записали децата дават ли някаква статистика - обща за успеваемост. Например колко деца имат над 50т, колко над 80 и т.н. Мисля си че ще е много полезно като ориентир да си види детето горе долу къде се намира спрямо останалите деца.
Това забравих да го попитам на родителската среща и сега като излязат резултатите ще се обадя да проверя дали правят някакво обобщение.
Класното по БЕЛ при нас остава след НГ. По математика мина в понеделник и вероятно до петък ще си разберат оценките.
По някои от разказвателните предмети все още няма нито една оценка освен - входното ново 😒
Направо не знам как и кога ще я изпитат да я оформят, много странно ми се струва, при все че първия срок почти мина…
Мисля ваканцията да я накарам да решава тестове, защото съм и накупила по няколко помагала, които досега не е отворила даже.
За Коледа изобщо не знам какво да и купя, пък и тя не знаела какво иска и от какво има нужда, ама си е така от малка - винаги съм имала сериозни затруднения с подаръците за нея.
Ако имате някакви оргигинални идеи за коледни подаръци ще ми е интересно да обсъдим интересни предложения Simple Smile

# 112
Парфюм, ако досега не е имала.

# 113
Парфюм, ако досега не е имала.
Има -няколко даже,  но имаме много различни вкусове за парфюми… да не кажа, че с някои й забранявам да се парфюмира когато сме заедно 😂
Иначе - разни мазила и кремове съм и накупила, които почти не ползва. Не е още на вълна контене, гримиране, лакиране…

# 114
Бельо от сайта на Николета Лозанова, сега да мн. модерни и има хубави екипчета.На Найк също е съуупер мода да имат дрехи и обувки.Air Jordan 1 са супер хит или Air Force.Моите и двамата ще получат такива.( Air Jordan)

# 115
  • Sofia
Моят син искаше някаква светеща и не знам каква си още клавиатура със слушалки, пък после се отказа, тъй като напоследък не играе на компютъра. Реши, че иска дрехи, но не може да си намери това , което иска. Панталони не му стават никакви - огромни са му и му стоят като торби мъжките, детските му са къси. В момента ходи с три долнища на анцузи и ако се скъса някое, ще трябва да иде на училище по гащи. Сега няма да получи нищо май, а малкият ми син, който явно вярва в Дядо Коледа още, ще се чуди защо няма подарък за брат му.

# 116
Моят е дребен(157см) и също е проблем с дрехите, но в Pull and bear има XS( даже XXS)и му стоят сравнително добре.

https://www.pullandbear.com/bg/en/

# 117
  • Sofia
Синът ми е 175 см и е около 50 кг. и 45 номер обувки. Също така не можем да открием зимни обувки, които да му харесват. Още ходи с маратонки. Както е тръгнало, може и с тях да изкара така наречената зима Simple Smile Не носи дънки, може някакви спортни панталони, но само с ластик. Никога през живота си не е носил панталон с копче и категорично отказва. Изобщо е голяма борба обличането.

# 118
Синът ми е 175 см и е около 50 кг. Не носи дънки, може някакви спортни панталони, но само с ластик. Никога през живота си не е носил панталон с копче и категорично отказва. Изобщо е голяма борба обличането.
S-ка от мъжкито на Уайкики с колан носи, при същите горе-долу размери.

# 119
desive78, има спасение за панталоните - може да са тип карго с връзки горе, пак е една идея по-приемлив компромис от анцунг. /абсолютно случаен линк, подобни се приемат у дома като алтернатива на супер спортните долнища - https://www.bolf.bg/product-bul-79849-%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D … -Bolf-CT6703.html /

Общи условия

Активация на акаунт