СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 207
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Школите дават някаква статистика след ПИ, но не е много показателна на този етап, защото знам за приятелки на моето дете, които са много силни- едната по БЕЛ, другите две по МАТ и до сега изобщо не са ходили на ПИ.
Наборката беше на ПИ по двата предмета в ОТ. След нг ще излязат резултатите.

# 121
Здравейте, може ли да ми кажете тези задачи от кой сборник са?

# 122
Струва ми се, че са от Веди, но проверих в сборника на дъщерята (зеления на Веди) няма ги там. Може би някое друго издание.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 18:12 от AsitaNew

# 123
  • у дома
Здравейте, може ли да ми кажете тези задачи от кой сборник са?
76Б и 77Б на старото издание на сборника с тестове на Веди

# 124
Благодаря!

# 125
  • ВАРНА
Скрит текст:
Рони, че ко му йе на Светльо Витков Simple Smile
Точно тези анкети чакам и аз. МГ Варна обаче засега спи дълбок зимен сън Simple Smile
Обаче анкета сред учениците да оценяват учителката по рисуване пуснаха. Много се бях ядосала преди две седмици по този повод. Дано резултатите от тази анкета да не доведат до лоши последици за преподавателката.

Последна седмица преди ваканцията с коледно парти за целия випуск, коледен концерт от балета и насред цялата тази феерия - класно по български.
И да се посмеете с един бисер на приятелка на дъщеря ми : "Странджата е хиперактивен" Simple Smile
Трябва да видя Васо Гюров и МАрия Илиева с какви профили са били. В краен случай - Райна Кабаиванска. В тях ми е надеждата. (шегувам се, но всичките ми приятели и познати с профил физика, си работят като програмисти)
Нашите си свикнаха да се спасяват, както успеят. Обикновено на групички и групички в групичките.
В петък са си отметнали класната работа по математика. Контролното по физика не било сложно. Не съм го виждала, но господинът им явно много ги щади заради наследството. Мозъкът е във ваканция отвсякъде. Само се надява да нямат много домашни. Миналата седмица беше ужасно нещастна как само учи и вече се чувства умонена, а с домашната от школата е изостанала. ДОбре, че заваля сняг и девет и половина вечерта изскочихме навън да се набием със снежни топки. Животът рязко стана по-хубав.

Рони, аз докато отговоря и стана нова година Simple Smile Благородно завидях за снега и радостта Heart
Дъщеря ми имат страхотна група по взаимопомощ между трите класа. Контролни, класни, изпитвания - всичко се преодолява с общи усилия.

Весела Коледа на всички! Здраве, обич и топлина в семействата!
Дано децата имат малко домашни, успеят да си починат и поемат глътка въздух през ваканцията!

# 126
Честита Коледа и ваканция на децата и на нас! Дано всички да са получили подаръци по техен вкус. Аз благодарение на Айла още в средата на октомври успях эда отметна най-сложното - "искам някаква изненада". Поставка за редене на пъзели. Може да е батерия, но трябва да има по нещо от нас и да бъде изненада. Откакто е осъзнала Коледа, си иска като подарък по една рокля за Нова година и  за 25-ти. Има голямо желание през повечето време да носи рокли, но на мода са анцузите и ще изглежда нелепо. Тази година беше заявила нова ски екипировка.
В школата имат някакво класиране, но след като ни изпратиха линка към него, не съм влизала там. Би имало някаква информативна стойност при еднородна група и много на брой курсисти. Доколкото всяка школа следва свой модел, и сравнението на деца от различни школи не е достоверна база за сравнение. Може би към март месец по-масовите тренировъчни тестове ще очертават някаква картинка.

# 127
  • ВАРНА
Извинете ме, но ще ви върна малко към училищните занимания Simple Smile И по-скоро веселбата, която ни спретва мон с неиспуо.
Оказа се, че аз регистрация имам. Забравена парола, разбира се, но я възстанових.
Добавих дъщеря ми с егн и кода за достъп, който са им дали от училище. Пренесени са оценките. Наблягат на зелената гама мон. Жълтото и оранжевото зеленеят.
Питането ми е - за какво служат личен образователен номер и акаунт на ученик в неиспуо? Опитах влизане с акаунта на дъщеря ми, но удрям на камък за паролата. Някой има ли яснота?

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 15:20 от прасунчо

# 128
Аз за тази система предполагах, че ми е автоматично синхронизирана с профила в Школо. Или пък с Тиймс (нашите са с разширението на училищено, а не еду). Досега там не съм влизала. Не знам какви данни поддържа и за какво ще ми служи, но така като те чета - явно аз ще трябва да ѝ служа. 

# 129
Питането ми е - за какво служат личен образователен номер и акаунт на ученик в неиспуо? Опитах влизане с акаунта на дъщеря ми, но удрям на камък за паролата. Някой има ли яснота?
Класната на големия ми го даде и този код, но на малката липсва такъв.. дали пък не е свързано нещо със седмокласната истерия?
Аз искам да попитам успяхте ли да си сложите ваша парола?

# 130
  • Някъде там...
На нас ни дадоха някакви акаунти за mozabook. Това същото ли е? Още не съм се престрашила да пробвам.
Децата са супер изморени, добре ще им дойде една ваканция. Валят обаче домашни, проекти...
Последните 2 месеца буквално ги побъркаха, по всичко. Надявам се януари да не е толкова напрегнато, поне за тези, които са успели да се домогнат до еднородни оценки. Още чакаме резултати от класните работи. В последния учебен ден преди ваканцията, при часове от 20 минути, ги изпитваха и представяха проекти...
На курса по БЕЛ минаха частта с БЕЛ, сега са на литература и преразказ.
По математика карат успоредно с училище, защото се оказва, че трябва да се дообяснява преподаденото там. Дисциплината в часа е под всякакво ниво, кой каквото чул и разбрал, това е. Опитах се вече два пъти да говоря с учителката, но тя проблем не вижда. Явно й харесва да се надвиква с класа.
Аз лично съм тотално отчаяна вече, затова и от известно време не пиша.

# 131
При нас все още не са давали кодове за достъп до неиспуо. Нямам и предсава дали имам/е акаунти.
Знам, че системата е на МОН, но нямам представа дали е нещо допълнително или ще замести школо.

# 132
Аз също имах 48 часови проблеми с НЕИСПУО като родител, като учител имам отдавна регистрация, при сина ми също са въведени само отличните оценки, и то не всички. Дъщеря ми е 11 клас и от тяхната гимназия нямам никакви кодове все още. Тази система е измислица на МОН, за да могат да следят всякакви прехвърляния между училища, детайлна информация за ученика и родителя, познат полицай сподели, че е по-подходяща за тях, отколкото за училищата  - всеки ученик си има досие от детската градина до 12 клас Simple Smile.

# 133
Хубаво, че казахте за новия портал НЕИСПУО, влязох успешно с профила на детето от тиймс и всичко изглежда там, синхронизирано е. Вероятно ще е полезно за всякакви МОН документи. Благодарско!

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 19:44 от peppia

# 134
  • ВАРНА
BoeL, всичко е нанесено, но зеленее, за да няма стрес
Скрит текст:

Radina, регистрацията ми като родител нямам никакъв спомен кога и по какъв повод съм я правила. Паролата си не я помнех и я възстанових. Опитите ми да вляза с акаунт на ученик в неиспуо са без успех, защото няма парола. Какви ли не варианти опитах, но не се получи. Не посмях и да зануля паролата (появи се такава опция), защото не знам какво ще последва. Засега личен образователен номер и акаунт на ученик в неиспуо са неизползваеми при нас. Като всичко, което идва от мон.

Това са стъпките за регистрация , които ни изпратиха от училището на дъщеря ми -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт