СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 215
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
За нито един от тримата нямам акаунт и код. Защо така се чудя?
За големия преди изпита дадоха, но друг уеб адрес/платформа.

# 136
Сега отворих да видя, сина ми има нанесени 7 оценки в НЕИСПУО, а реално в Школо има 45, толкова за системата Simple Smile...

# 137
  • Sofia
При нас се ползва от самото начало на учебната година този дневник.  Друг нямаме.

# 138
На нас преди 2 седмици ни пратиха кодовете за този нов дневник и вече всичко е нанесено и там. Няма кодове за децата засега, така че са без достъп. Освен така в Школо продължават да си пишат оценките. Класната каза, че "от следващата учебна година само това ще е дневникът", което ме навежда на мисълта, че Школо ще остане до края на тази. Дъщеря ми е учила и в друго училище и с учудване видях, че и то е писано. Няма данни, които да са видими за мен, но пък това, което BoeL казва за досието от 1 до 12 кл, ми звучи логично при това положение.

# 139
Здравейте,
Честита Коледа!
По празниците не бях влизала, та видях колко сте писали.
Ние сме с Школо, но никой нищо не ни е казвал тази нова платформа на МОН, аз пък чак не си вярвам, ама не съм чула за нея!?!
microsoft teams Имахме акаунт  и парола навремето да не е това?!?

# 140
На нас ни дадоха имейла и паролата още в края на 4-ти клас. Тогава класната ни обясни да пазим данните за вход, защото ще са ни необходими до края на 12-ти клас. Според мен тогава все още се е разработвала платформата на МОН, явно сега постепенно ще измести Школо.

# 141
Здравейте,
За нито едно от децата нямам информация (адрес, парола) за тази платформа. Използват Школо. Не разбрах дали е задължителна и свързана с кандидатстването след 7-ми клас тази година?

# 142
  • ВАРНА
При нас се ползва от самото начало на учебната година този дневник.  Друг нямаме.
Личен образователен номер и акаунт на ученик в неиспуо влизат ли в употреба в някакъв момент и изобщо за какво са?

След като вчера дъщеря ми осъзна, че не знае кой ден от седмицата е, значи ваканцията и почивката се изживяват съвсем пълноценно Simple Smile

# 143
Здравейте! Някой има ли представа следният тест от кое помагало е:

# 144
  • Sofia
Личен образователен номер и акаунт на ученик в неиспуо влизат ли в употреба в някакъв момент и изобщо за какво са?

След като вчера дъщеря ми осъзна, че не знае кой ден от седмицата е, значи ваканцията и почивката се изживяват съвсем пълноценно Simple Smile
Доколкото помня, с тези номера и акаунта се прави нещо като първоначална регистрация в дневника, в последствие се влиза само с мейл и парола.

# 145
Здравейте! Някой има ли представа следният тест от кое помагало е:
Скрит текст:

Здравейте! В по-новите помагала на издателствата "Просвета", "БГ Учебник" и "Регалия", в които има примерни тестове за НВО, липсва подобен на цитирания от Вас вариант. Според мен е възможно или учителят да го е съставил сам, или да е ползвал по-старо помагало, примерно от 2018 и назад, защото ми прави впечатление, че и двата текста за четене с разбиране са по-кратки за сравнение със сегашните /след 2019-2020 г./, които са средно около страница и половина или две дори Frowning1.
П.С. Допускам все пак, че може и да е от помагалото на изд. "Педагог 6", но за съжаление не разполагам с него, за да проверя. Simple Smile

# 146
От второто издание на това.

# 147
От второто издание на това.

Да, точно така е. Има го и в третото издание, тест №5.
Извинете, че Ви подведох! Гледала съм по грешка в помагалото на същото издателство, но за 6-ти клас.

# 148
Здравейте. Учим математиката с моя седмокласник вкъщи и се оказа, че някои типове задачи може да ги реши по-лесно, ако ползва формули, които се учат в 8-ми или 9-ти клас.

Например, за разлагането на множители на многочлени от типа ax2 + bx + c би могло да се използва формулата за корени на квадратно уравнение. Или система от уравнения за някои типове текстови задачи.

Дали ползването на такива неизучавани методи / формули до 7-ми клас би довело до отнемането на точки? Не ми изглежда логично, но бих се радвал, ако има проверяващи сред вас и отговорят.

# 149
Ама, моля ви се Nerd какви революционни идеи пръскате тук ?! Каквото и точно както го пише в учебника - друго не се зачита. Това тук е българско образование, няма да налагате някакви рационализации, трябва да е сложно и завъртяно.По английски на теста искат превод на "умен" , сина ми пише "smart" - не се зачита! В учебника пише "clever" !

Общи условия

Активация на акаунт