СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За системи уравнения, ако после си ги изрази не виждам никакъв проблем.
Вече за използване на знания от по-горен клас мисля, че може само ако преди това го е извело даденото правило детето и доказало, няма как наготово.

# 151
Торбаланко и аз си мислех да дам формулата за кв. уравнение на детето, то да намери корените , пък после лесно ще разложи като ги знае. Иначе на изпита няма да се признае решение с формула от 8ми клас.

# 152
  • Бургас
Момичета, срам не срам ще попитам:
тази тетрадка по география, с попълнени страници от 16та до стр. 39 ще има ли някоя добра душа готова да я сподели с мен?
Скрит текст:

# 153
Ясно, благодаря на отговорилите. Ще ги ползва значи за проверка и подсказка как да ги реши с начините от 7 клас.

Интересно ми е също, колко време отделят децата ви за подготовка? При нас - около 3-4 часа математика (вкъщи) и 1 час български (частни уроци) на седмица. Наясно съм, че всяко дете се движи с различно темпо, но все пак ще е някакъв ориентир.

Целта му е МГ в областен град, около 420 бал.

# 154
Торбаланко, няма ориентир Simple Smile
Въпрос на дете и училище!

Детето ми е в МГ, имат 10 часа математика седмично и всеки ден има домашни за около час. (Мотае се много).
Не ходи на допълнителни уроци.
По БЕЛ ходи 1 час седмично на самостоятелен урок.
Преди да го запиша на БЕЛ в школата в която се обаждах ми предложиха вариант 3 пъти седмично по два часа - това ми събра очите Simple Smile

Със сигурност с бал 420 в София няма да му стигне за нито едно от училищата в които иска. Но пък 80 точки по БЕЛ и Математика ми се струват съвсем постижими.

# 155
За първи модул никой няма да санкционира начинът на получаване на отговорите. Все пак е добре да се отчете това, че по време на изпит е възможно от притеснение да се блокира. Тогава и раздаваните формули няма да успее да ползва.
Аз имам леки притеснения доколко ефективно е да се следват различни подходи за един и същи материал. А преподаването на различни неща по едно и също време съвсем ми е в графата мазаляк.

# 156
Моето магаре ме изненада с варицела на дърти години 🫣…та сега хленчи и мрънка, че ще изпусне материал и няма да може да отиде на у-ще на 3-ти януари…
Попромениха ни се малко плановете, но здраве да е…И така разбираме, че по-важно от здравето - НЯМА!
Както татко му каза - да е щастлив, че не му се е случило точно преди или по време на матури Close
Весело посрещане на НГ, майчета! Дано 2023 е много здрава и късметлива за нашите седмокласници 🍀🙏🍀

# 157
  • Къде ли не
Always_in_love, лелеее варицела! Дано да няма много пъпки и бързо да минат!
Моите и двете не са карали. Седмокласничката преди две седмици за пореден път беше в близък контакт с две деца, на които им избиха пъпките на следващия ден, и пак нищо! Дано не ни изненада неприятно точно когато има по - важно неща!
Весело посрещане на Новата година и да ни е на късмет!

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 18:11 от enimna

# 158
  • Пловдив
Момичета, здраве, здраве, здраве!
И здрави нерви-да оцелеем!
Дано 2023-та да им е на късмет на децата ни!
Наздраве!
Wine Glass

# 159
За много години!
Щом сина ми си пожела късмет от баницата “учение”, не е на добре работата 😂. Обаче това се падна на баща му, освен да го пратя него на НВО…

# 160
Честита Нова 7*17на квадрат година! (Не ме питайте защо я знам като такава.) Да бъдат здрави и спокойни децата и да живеят без притеснения. И ние покрай тях. 

# 161
  • ВАРНА
За много години! Нека бъдем здрави и добри! Много късмет на децата ни!

рони, как да не те питаме от къде са тези знания Simple Smile
BoeL, че да прецака детето Simple Smile

Ние сме шапката, банския и на плажа за концерт на Стефан Вълдобрев

# 162
ЧНГ на всички в темичката!
Дано 2023 година е здрава и късметлийска за децата ни!
Ние прекарахме цялата ваканция вкъщи болни! Ужасен грип! Детето вече е добре, остана една кашлица, но аз още си вдигам температура.
Класните минаха през декември: по български - тестови въпроси по модела на НВО, по литература - преразказ, по математика - не знам 😁 Там баща й се занимава. Чакаме оценки.
Мислех тази ваканция всеки ден да решава тестове, но й беше наистина зле и реших да не я мъча.
Ами това е от мен! Усмихнат ден и усмихната година 🙂

# 163
Спокойна и успешна да е 2023. Нека децата ни успеят да сбъднат желанията си, а ние да запазим здравите си нерви.
При моята ваканцията мина много бързо. Имаха доста домашна от училище по математика и отговори на литературен въпрос по литература и като цяло май 2 дни е имала, в които нищо не е правила, в останалите все се пишеше до обяд и после мерене на улиците или нещо друго с приятелки. Няма повод за оплакване, ама днес установи, че трябвало да влиза обратно в работен режим. То и аз така.

# 164
  • София
Честита нова година и от мен.
Новогодишно съм се хванала да разчистя един шкаф вкъщи и намерих едни кубчета за преговор, които съм купувала за каките по литература. За съжаление съм изгубила отговорите. Ако някой ги има или знае откъде мога да ги сваля, ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт