Сякаш стрела го прободе, защото може би и той усеща, че има нещо вярно в думите й. Че е влюбен - влюбен е. Прекалено много страх има у него. Някой беше написал, че най вече го е страх Сейран да не го обикне и затова и реакциите му са такива. Съгласна
Имаше и моменти, които си бяха абсолютни red flags
И ги видяхме при караницата им с Пелин. Ами, той си е токсичен тип. Мантрата му "Аз мога да ходя навсякъде, а ти никъде или поне не и без мое знание" може и да е натикала Пелин в ъгъла, както тя се изрази, но със Сейран не се получава. А и според мен, ако тя не му е позволила да се държи така, то това нямаше да се случи. Той не напразно й каза: Да си излизала, да си имала други връзки. А сега тя се жалва, че той не я има за човек и за 5 стотинки. В случая тя сама се е поставила в това положение. Сейран не му позволява да прави подобни ходове и стъпки, и това вероятно колкото му е интересно, толкова и го влудява. Все пак винаги е ставало по неговата. И докато преди беше смешно и наивно, след този епизод не е. Самовлюбен човек, донякъде обсебващ, недорасъл за живота и важните решения. Дотук не печели симпатии и плюсове. Защитен механизъм му е да обвинява всички, освен него. Сейран му каза, че е комплексиран - ами, не е сгрешила. Не знам, много рязко ми се промени представата за този герой, който така яростно защитавах.
Но той пое отговорност за действията си, чак когато "ножът опря до кокала". А, и върхът на всичко е, че той си хвана куфарите и замина. Че и Пело го закара на летището. Аз съм в потрес просто. Толкова е показателно колко недорасъл е Ферит. При все, че има съпруга - формално или не, семейство, приятели. И той просто избяга. Сякаш нищо не е било. И Сейран отиде да го гони по летищата. Че заслужава ли си .. поне на този етап и заради този човек? Понякога сериал, ама какви емоции и размисли предизвиква у хората .. Юсуф е долен и ако чака бившата му възлюбена да се върне при него, ще остарее в тоя конак. Шамарът на дядо колкото не ми допадна, толкова и внук му си го заслужи. Единият седнал да говори за чест и морал, а не се знае какви ги е вършил на младини, и как му са шарели очичките и ръчичките, другият е очевидно негово копие, само дето е с любовта на живота си, ама още не го е разбрал. И застанали на масата всяка сутрин да играят "перфектната фамилия". Халис какво се жалва в другия епизод, къде бил внук му, като и той има пръст в това Ферит да хване самолета. То така всеки може - унижи го, шамароса го, после държи сметка на всички и недоволства. И като се върне младши Корхан, все едно нищо няма да се е случило, ще целуне ръка и ще продължим по старому ..

Препоръчани теми